Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@Γιάννης Platano:

Ολη στην αρχη δεν ειχαμε συνηθισει την superbar και θελαμε να επιστρεψουμε στο quick launch.

Αλλα τις δωσαμε μια ευκαιρια και απο τοτε δεν την αποχωριζομαστε! ;)

Αστην μια εβδομαδα ακομα την superbar και θα δεις οτι θα σε βολεψει!

Αν οχι, τοτε επιστρεφεις στο quick launch. Μεχρι τοτε ομως, απενεργοποιησε τελειως το quick launch και απλα βαλε στην superbar οποια προγραμματα χρησιμοποιεις συχνα.

Ευχαριστω αν και δεν καταλαβαινω τι καλυτερο εχει η superbar....Αν με αφηνε να μετακινησω τα εικονιδια δεξια αριστερα δεν θα ειχα προβλημα... Συνηθειες ετων δεν ξηλωνοντε ετσι ευκολα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:42 ----------

Οταν ξεκινανε τα windows πρεπει να κλικαρω το εικονιδιο με την φωτογραφια απο τον λογαριασμο χρηστη μου που ειναι και μοναδικος στα windows.Αυτο σε παλιοτερες εκδοσεις που ειχα ενα λογαριασμο δεν ηταν απαραιτητο και ξεκιναγαν αμμεσα τα vista κλπ...

Kαποια λυση ???Επισης για το κλασικο μενου κατι ???

Ευχαριστω.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άντε ας το βάλω και εδώ... μπορεί κάποιοι να το βρουν χρήσιμο

Tweaks.com Logon Changer for Windows 7 ένα δωρεάν προγραμματάκι για να αλλάζουμε την εικόνα στην οθόνη σύνδεσης.

Η εικονα συνδεσης αλλαζει και απο τα windows .Εγω δεν ξερω πως να μην εμφανιζεται πριν ο υπολογιστης μπει στα windows...

Δημοσ.
Η εικονα συνδεσης αλλαζει και απο τα windows .Εγω δεν ξερω πως να μην εμφανιζεται πριν ο υπολογιστης μπει στα windows...

όχι την εικόνα του λογαριασμού θείου Γιάννη... αυτό το μπλε που έχει γύρω- γύρω από εκεί που βάζεις όνομα χρήστη και κωδικό.

Δημοσ.
όχι την εικόνα του λογαριασμού θείου Γιάννη... αυτό το μπλε που έχει γύρω- γύρω από εκεί που βάζεις όνομα χρήστη και κωδικό.

Οκ ανηψιε...Εγω δεν εχω βαλει κωδικο και ονομα για εισοδο...

Δημοσ.
Οκ ανηψιε...Εγω δεν εχω βαλει κωδικο και ονομα για εισοδο...

και πάλι σταματάει στην οθόνη εισόδου;

μήπως υπάρχει κάνας λογαριασμός τύπου ".net" που να μπήκε παρά την θέληση σου;

κοιτά το λίγο και αν δεν τον χρειάζεσαι διέγραψε τον

Δημοσ.
και πάλι σταματάει στην οθόνη εισόδου;

μήπως υπάρχει κάνας λογαριασμός τύπου ".net" που να μπήκε παρά την θέληση σου;

κοιτά το λίγο και αν δεν τον χρειάζεσαι διέγραψε τον

Οχι δεν υπαρχει αλλος ενεργος εκτος απο απο τον Γιάννης administrator.Υπαρχει και ενας Guest αλλα ειναι απενεργοποιημενος και δεν διαγραφεται.

Αυτο που λες και ηθελε διαγραφη ενας λογαριασμος το εκαναν καποιες φορες τα vista μετα απο καποια εγκατασταση.

Δημοσ.

εγω εχω προβλημα με την αναλυση της οθονης!δεν μου παει πανω απο 1360x768!εβαλα και τους καινουριους drivers της ATI αλλα παλι μου βγαζει στην οθονη οτι δεν υποστηριζεται η αναλυση οταν παω να βαλω 1920x1080 και η οθονη μου ειναι FULL HD!τι να κανω ρε παιδια????????????????

Δημοσ.

Πρόβλημα και εδω...κάτι έχει πάθει το σύστημα και δεν αλλάζει θέματα. Πατάω πανω σε κάποιο Αερο θόλωνει η οικόνα και καλά οτι αλλάζει και τελικά μόνο το wallpaper αλλάζει. Κάτω η μπάρα παραμένει η κλασική στυλ win2000. Το είχα βάλει για να είναι πιο γρήγορο το σύστημα αλλά τώρα που θέλω τα μπλικιμπλικια τπτ. Δοκίμασα και με τα διάφορα παραπρογράμματα μάνατζερ κλπ να τα βάλω όλα στο full γραφικά κλπ αλλά τπτ. Καμια ιδέα;;;;

Δημοσ.
εγω εχω προβλημα με την αναλυση της οθονης!δεν μου παει πανω απο 1360x768!εβαλα και τους καινουριους drivers της ATI αλλα παλι μου βγαζει στην οθονη οτι δεν υποστηριζεται η αναλυση οταν παω να βαλω 1920x1080 και η οθονη μου ειναι FULL HD!τι να κανω ρε παιδια????????????????

Πρέπει να βάλεις και τους drivers του monitor για να ανεβάσεις ανάλυση...

Δημοσ.

προσπαθησα να βρω για την samsung που εχω στο site της εταιριας drivers αλλα δεν μου βγαζει πουθενα το μοντελο που εχω!!

Δημοσ.

Το monitor σου είχε cd-dvd με drivers? αν ναι δοκίμασε με τους driver για vista ... αλλιώς προσπάθησε να βρεις καινούργιους στην επίσημη σελίδα της μάρκας του monitor που έχεις...

Τι μάρκα monitor έχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...