alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή το έχω στα αγγλικά... είναι το Getting Started;
gfilippas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αυτό είναι. Και μένα μου κάνει εντύπωση όμως. Στα 7 δεν είδα ποτέ.Στα Vista το θυμάμαι με το τσεκ για απενεργοποίηση. Μήπως υπάρχει στον φάκελο εκκίνηση;
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 η λύση : run msconfig, startup tab, there is an entry for a Microsoft Windows Operating System entry with a command that ends "ShowWelcomeCenter LaunchedBy_StartMenuShortcut" Remove its preceding check mark, and this foolishness will end.
gfilippas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Είχε δίκαιο ο liopyr με το msconfig. Αλλά γιατί υπάρχει αυτή η καταχώριση μόνο σε λίγους τυχερούς;
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Είχε δίκαιο ο liopyr με το msconfig.Αλλά γιατί υπάρχει αυτή η καταχώριση μόνο σε λίγους τυχερούς; yes indeed, είχε δίκιο ο άλτερ
nikos21aek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμαζα να δω τι είναι το BitLocker και ξεκινάω τη διαδικασία σε ένα partition 300gb στο οποίο έχω μέσα τα πιο SOS πράγματα.. Ε δεν ήξερα τι γίνεται όμως. Βάζω τον κωδικό και έχει ξεκινήσει μια διαδικασία κρυπτογράφησης του partition η οποία δεν κλείνει με τίποτα.Στην αρχή για να μπω στο partition μου ζητούσε κωδικό,μετά τσέκαρα κάτι που έλεγε ξεκλείδωμα πάντα αλλά το partition εμφανισιακά έχει μετατραπεί σε μια μεγάλη κλειδαριά και έχει τιγκάρει κιόλας ενώ υπήρχαν καμία 100gb ελεύθερα. Ακόμη η κρυπτογράφηση εδώ και πόση ώρα είναι στο 30% και δεν λέει να τελειώσει και δεν γίνεται κάπως και να την τελειώσω εγώ.Ακόμη και με επανεκκίνηση συνεχίζει από το σημείο που είχε μείνει.Αν και τώρα που το σκέφτομαι και να υπάρχει τρόπος να την τελειώσω φοβάμαι να το κάνω.Θα το αφήσω το pc να την κάνει για να φύγω έχω δουλειές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: H διαδικασία αυτή ακυρώνεται κάπως;Να μην βλέπω το partition σαν ένα λουκέτο,να μην έχουν όλοι οι φάκελοι λουκέτο και να ελευθερωθούν πάλι τα 100+gb μου ή μπλέξαμε;
jean-paul Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα. δενμ ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει. εχω ενα παλιο pc Που ειπα να βγαλω βιστα και να βαλω 7 για να ειναι πιο ελαφρια. ολα οκ αλλα δεν εχω ηχο motherboat p4vm800 asrock me oboard ηχο καμια ιδεα ? ευχαριστώ
jean-paul Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα. δενμ ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει. εχω ενα παλιο pc Που ειπα να βγαλω βιστα και να βαλω 7 για να ειναι πιο ελαφρια. ολα οκ αλλα δεν εχω ηχο motherboat p4vm800 asrock me oboard ηχο καμια ιδεα ? ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα. δενμ ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει. εχω ενα παλιο pc Που ειπα να βγαλω βιστα και να βαλω 7 για να ειναι πιο ελαφρια. ολα οκ αλλα δεν εχω ηχο motherboat p4vm800 asrock me oboard ηχο καμια ιδεα ? ευχαριστώ Για κατεβασε drivers για καρτα ηχου realtek.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 παιδια καλησπερα. δενμ ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει. εχω ενα παλιο pc Που ειπα να βγαλω βιστα και να βαλω 7 για να ειναι πιο ελαφρια. ολα οκ αλλα δεν εχω ηχο motherboat p4vm800 asrock me oboard ηχο καμια ιδεα ? ευχαριστώ Για κατεβασε drivers για καρτα ηχου realtek.
jean-paul Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ναι ξεχασα να τ πω αυτο... εχω κατεβασει αλλα μου λεει οτι δεν εχω hardware !!! kai pao kai sto device manager και παρολο που λεει realtek ac 7 for via δεν εχει driver. επισης οταν εκανα manual to search απο το cd gia na την βρει παλι λεει οτι δεν εχω hardware. τι κανω ? παω παλι πισω στα vista ?
jean-paul Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ναι ξεχασα να τ πω αυτο... εχω κατεβασει αλλα μου λεει οτι δεν εχω hardware !!! kai pao kai sto device manager και παρολο που λεει realtek ac 7 for via δεν εχει driver. επισης οταν εκανα manual to search απο το cd gia na την βρει παλι λεει οτι δεν εχω hardware. τι κανω ? παω παλι πισω στα vista ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ναι ξεχασα να τ πω αυτο... εχω κατεβασει αλλα μου λεει οτι δεν εχω hardware !!! kai pao kai sto device manager και παρολο που λεει realtek ac 7 for via δεν εχει driver. επισης οταν εκανα manual to search απο το cd gia na την βρει παλι λεει οτι δεν εχω hardware. τι κανω ? παω παλι πισω στα vista ? Δεν μπορω να το καταλαβω αλλα τα πισωγυρισματα σε λειτουργικα κατωτερα δεν ειναι λυση. Καποιος θα βοηθησει απο εδω πιστευω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ναι ξεχασα να τ πω αυτο... εχω κατεβασει αλλα μου λεει οτι δεν εχω hardware !!! kai pao kai sto device manager και παρολο που λεει realtek ac 7 for via δεν εχει driver. επισης οταν εκανα manual to search απο το cd gia na την βρει παλι λεει οτι δεν εχω hardware. τι κανω ? παω παλι πισω στα vista ? Δεν μπορω να το καταλαβω αλλα τα πισωγυρισματα σε λειτουργικα κατωτερα δεν ειναι λυση. Καποιος θα βοηθησει απο εδω πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.