ppetr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Επανήλθε με restart. Είχα συνηθίσει τα 7, με βόλεψε το look!
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Για όποιον έχει επίσης πρόβλημα με το non-animated network status στα εικονίδια της γραμμής εργασιών, υπάρχει αυτό το open source προγραμματάκι (Network Activity Indicator for Windows 7 από τον Igor Tolmachev) που επιτελεί τη λειτουργεία του γνωστό εικονιδίου των XP που δείχνει πότε υπάρχει κίνηση upload/download. Είναι σχετικά παραμετροποιήσιμο και έχει και κάποια επαυξημένη λειτουργικότητα σε σχέση με το εικονίδιο των Xp.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παρόμοια λειτουργικότητα με το πρόγραμμα που αναφέρει ο Praetorian προσφέρει και το LanLights. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω κάποιες μειώσεις σε υπάρχουσες λειτουργίες στα νεότερα windows.
gf030 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω κάποιες μειώσεις σε υπάρχουσες λειτουργίες στα νεότερα windows. Ειναι πανηλιθιοι, γι αυτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια απο που απενεργοποιουμε την απαιτηση για κωδικο προσβασης για συνδεση σε αλλο pc σε δικτυο ??? Εχω μπλοκαρει....
gfilippas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης/επιλογή οικιακής ομάδας και επιλογές κοινής χρήσης/αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους/τσεκάρεις το "απενεργοποίηση της κοινής χρήσης με προστασία κωδικού πρόσβασης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης/επιλογή οικιακής ομάδας και επιλογές κοινής χρήσης/αλλαγή ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημένους/τσεκάρεις το "απενεργοποίηση της κοινής χρήσης με προστασία κωδικού πρόσβασης. Ευχαριστω πολυ.Τοσες φορες το ειχα κανει αλλα μπλοκαρα.
electroasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι που μου εχει σπασει τα νευρα? Με το που ανοιηουν τα windows μου εμφανιζει συνεχως ενα παραθυρο που λεει "Γρηγορα Αποτελεσματα". Στα vista ειχε ενα κουτακι που το απενεγοποιησουσες. Στα 7 δεν εχει. Πως θα σταματησω να μου εμφανιζεται?????? ΥΓ : Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα απαντηση....
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι που μου εχει σπασει τα νευρα? Με το που ανοιηουν τα windows μου εμφανιζει συνεχως ενα παραθυρο που λεει "Γρηγορα Αποτελεσματα". Στα vista ειχε ενα κουτακι που το απενεγοποιησουσες. Στα 7 δεν εχει. Πως θα σταματησω να μου εμφανιζεται?????? ΥΓ : Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα απαντηση.... Εμενα δεν μου βγαζουν κατι τετοιο....Εχω Home premium αν εχει σημασια.
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και εγώ στα ultimate δεν έχω δει κάτι τέτοιο
electroasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια η εκδοση ειναι ultimate. Για να καταλαβετε τι μου εμφανιζεται , πηγαιντε στον πινακα ελεγχου και μετα "Γρηγορα Αποτελεσματα".
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια η εκδοση ειναι ultimate. Για να καταλαβετε τι μου εμφανιζεται , πηγαιντε στον πινακα ελεγχου και μετα "Γρηγορα Αποτελεσματα". Τι εννοεις απο αυτα ???
electroasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοεις απο αυτα ??? Στο παραθυρο μου μου δειχνεις , κατω απο την αυτοματη εκτελεση υπαρχει το "Γρηγορα αποτελεσματα". Καθε φορα που φοροτυν τα windows Που ανοιγει αυτο το παραθυρο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Στο παραθυρο μου μου δειχνεις , κατω απο την αυτοματη εκτελεση υπαρχει το "Γρηγορα αποτελεσματα". Καθε φορα που φοροτυν τα windows Που ανοιγει αυτο το παραθυρο! καταλαβα...Απο καπου θα ρυθμιζεται αλλα μου κανει εντυπωση οτι σε κανενα δεν βγαζει κατι τετοιο...Χθες που εκανα format σε ενα htpc για να περασω windows 7 δεν μου εβγαλε καποια τετοια επιλογη...
electroasd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καταλαβα...Απο καπου θα ρυθμιζεται αλλα μου κανει εντυπωση οτι σε κανενα δεν βγαζει κατι τετοιο...Χθες που εκανα format σε ενα htpc για να περασω windows 7 δεν μου εβγαλε καποια τετοια επιλογη... Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στα Vista οταν ανοιγες το παραθυρο αυτο ειχε ενα κουτακι και τσεκαρες αν ηθελες να ανοιγει μαζι με τα windows ή οχι. Τωρα δεν το εχει και δεν ξερω τι αλλο να κανω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.