Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Άκουσα ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί μέσα από τα 7 και δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον XP από το οποίο μπορείς να τρέξεις προγράμματα που δεν τρέχουν σε περιβάλλον Windows 7 υπάρχει κάτι τέτοιο; και αν ναι πού μπορεί να το βρει κάποιος; http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
peravrexei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx ταχεία εξυπηρέτηση ΄στω Για να μην ξανανοίγω θέμα το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το πρόγραμμα αξίζει τον κόπο;
guardianx71 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όχι δε γίνεται στα 7 αυτό που ζητάς. Τί τους πείραζε αυτό και το αφαιρέσανε δεν μπορώ να καταλάβω
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τί τους πείραζε αυτό και το αφαιρέσανε δεν μπορώ να καταλάβω Έλα ντε .
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Θα βάλω εδώ την ερώτησή μου και εκ των προτέρων συγχωρέστε με... Έχει ήδη ερωτηθεί κι απαντηθεί 100άδες φορές, αλλά έλα μου που δε λειτουργεί... Λοιπόν: Νέα εγκατάσταση Win7 Eng. Ult. 64bit. Το πρόβλημα απλό: Οι υπότιτλοι στις ταινίες (αρχεία mkv/srt) μέσω του Media Player Classic - Home Cinema με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σε παλιότερη εγκατάσταση, εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα! Έχουμε και λέμε: Region&Language: Format=Greek/Greece, Location=Greece, Current System Locale=Greek/Greece Χρειάζεται κάτι άλλο? Πραγματικά έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μπορώ να βρω τη λύση... Ευχαριστώ!
papahlamidas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έβαλα χτες την ίδια ακριβώς εγκατάσταση με εσένα και το μόνο που έκανα για να εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι ήταν στην πρώτη πρώτη οθόνη της εγκατάστασης να βάλω Greece(Greek) στο Locale και έβαλα και τον Kmplayer. Όλα λειτουργούν ρολόι.
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τι να σου πω φίλε μου... Μέχρι προχτές μια χαρά ήταν. Σε άλλον υπολογιστή που τα πέρασα, κανένα πρόβλημα. Να φταίει το s/w της Logitech για το G15 που πέρασα? Οπουδήποτε αλλού τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά! edit: Τελικά χρειάστηκε να περάσω το ελληνικό πακέτο στις γλώσσες, κι έστρωσε.
jason88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 γνωριζει κανεις πως μπορω να πειραξω το turbocache της καρτας γραφικων? 8600M GT, Win7 Pro 64. στα vista υπηρχε επιλογη VGA στα power options. Στα 7 gone with the wind!
isspro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια. ολα καλα με τα 7 αλλα προσφατα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα οταν ανοιγω το PC. μπαινει στα windows και αφου μου δειχνει το desctop χωρις τα εικονιδια, μενει εκει. δλδ σταματαει να φορτωνει και πατωντας αριστερο κλικ καμποσες φορες, λεει οτι ο iexplorer.exe θελει restart και πρεπει -για να πιασει- να το κανω καμια 10αρια φορες ετσι ωστε να "σηκωθει" καονικα ο iexplorer. καμια ιδεα? γνησια ειναι στο pc της υπογραφης μου. τωρα μου παρουσιαστηκε και δεν ξερω τι να κανω. εχω κανει scan για ιους με nod32, super adispyware και spybot και οτι βρηκε το εβγαλε αλλα το προβλημα συνεχιστηκε. επισης τη registry εχω κοιταξει με regcure και TuneUp Utilities και παλι τπτ. any ideas? υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τον iexplorer απο πανω παλι? γιατι θελω να αποφυγω το format
antonl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Λίγο περίεργο μου φαίνεται το ότι σου κολλάει την εκκίνηση ο IE μιας και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν ξεκινάει με τα windows. Ρίξε μια ματιά στα addons και στις toolbars του (tools->manage addons). Δες και το msconfig ή το autoruns τι ξεκινάει κατά το login. Αν θες τρέξε κι ένα (updated) Malwarebytes' Anti-Malware. Σε safe mode υποθέτω δεν έχει πρόβλημα ε;
isspro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 σε safe mode οχι. επισης οτι σαβουρα ειχε σε autorun το εβγαλα. τα addons του explorer τα απενεργοποιησα ολα... τρεχω και το MalwareBytes Antimalware Pro Final v1.44 και ενημερωνω...
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 [...] λεει οτι ο iexplorer.exe θελει restart [...] Σίγουρα λεει iexplorer.exe και οχι explorer.exe?
isspro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 λεει windows explorer stop working... (λαθος μου που πριν ειπα iexplorer)
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 λεει windows explorer stop working... (λαθος μου που πριν ειπα iexplorer) Αυτό γινεται καθε φορα ή μια στο τόσο? Μου εχει ξανατύχει και σε xp και σε vista αλλα το εκανε σχετικά σπάνια.... Αν γινεται καθε φορα μπορει να ναι κανενας ιος ... Μπες safe mode και κανε μια επαναφορα συστήματος :\
isspro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 καθε φορα! θα την πεσω τωρα γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις το πρωι. κατα τις 9:30 θα ποσταρω -αφου εχω μπει και σε safe mode- για να σας ενημερωσω. μια στο τοσο μου γινοταν και εμενα στα λειτουργικα που ειπες οπως και σε αυτο. για να γινεται συνεχεια κατι "επικτητο" παιζει, μαλλον κανας ιος η κατι τετοιο τελος παντων που δε το βρισκω με τπτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.