Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Άκουσα ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί μέσα από τα 7 και δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον XP από το οποίο μπορείς να τρέξεις προγράμματα που δεν τρέχουν σε περιβάλλον Windows 7 υπάρχει κάτι τέτοιο; και αν ναι πού μπορεί να το βρει κάποιος;

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα βάλω εδώ την ερώτησή μου και εκ των προτέρων συγχωρέστε με...

Έχει ήδη ερωτηθεί κι απαντηθεί 100άδες φορές, αλλά έλα μου που δε λειτουργεί...

Λοιπόν: Νέα εγκατάσταση Win7 Eng. Ult. 64bit.

Το πρόβλημα απλό: Οι υπότιτλοι στις ταινίες (αρχεία mkv/srt) μέσω του Media Player Classic - Home Cinema με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σε παλιότερη εγκατάσταση, εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα!

Έχουμε και λέμε: Region&Language: Format=Greek/Greece, Location=Greece, Current System Locale=Greek/Greece

Χρειάζεται κάτι άλλο? Πραγματικά έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μπορώ να βρω τη λύση...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγώ έβαλα χτες την ίδια ακριβώς εγκατάσταση με εσένα και το μόνο που έκανα για να εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι ήταν στην πρώτη πρώτη οθόνη της εγκατάστασης να βάλω Greece(Greek) στο Locale και έβαλα και τον Kmplayer.

Όλα λειτουργούν ρολόι.

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου... Μέχρι προχτές μια χαρά ήταν. Σε άλλον υπολογιστή που τα πέρασα, κανένα πρόβλημα.

Να φταίει το s/w της Logitech για το G15 που πέρασα?

Οπουδήποτε αλλού τα ελληνικά εμφανίζονται σωστά!

edit: Τελικά χρειάστηκε να περάσω το ελληνικό πακέτο στις γλώσσες, κι έστρωσε.

Δημοσ.

γνωριζει κανεις πως μπορω να πειραξω το turbocache της καρτας γραφικων? 8600M GT, Win7 Pro 64.

στα vista υπηρχε επιλογη VGA στα power options. Στα 7 gone with the wind!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. ολα καλα με τα 7 αλλα προσφατα μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα οταν ανοιγω το PC. μπαινει στα windows και αφου μου δειχνει το desctop χωρις τα εικονιδια, μενει εκει. δλδ σταματαει να φορτωνει και πατωντας αριστερο κλικ καμποσες φορες, λεει οτι ο iexplorer.exe θελει restart και πρεπει -για να πιασει- να το κανω καμια 10αρια φορες ετσι ωστε να "σηκωθει" καονικα ο iexplorer. καμια ιδεα? γνησια ειναι στο pc της υπογραφης μου. τωρα μου παρουσιαστηκε και δεν ξερω τι να κανω. εχω κανει scan για ιους με nod32, super adispyware και spybot και οτι βρηκε το εβγαλε αλλα το προβλημα συνεχιστηκε. επισης τη registry εχω κοιταξει με regcure και TuneUp Utilities και παλι τπτ. any ideas? υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τον iexplorer απο πανω παλι? γιατι θελω να αποφυγω το format

Δημοσ.

Λίγο περίεργο μου φαίνεται το ότι σου κολλάει την εκκίνηση ο IE μιας και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν ξεκινάει με τα windows.

Ρίξε μια ματιά στα addons και στις toolbars του (tools->manage addons). Δες και το msconfig ή το autoruns τι ξεκινάει κατά το login. Αν θες τρέξε κι ένα (updated) Malwarebytes' Anti-Malware. Σε safe mode υποθέτω δεν έχει πρόβλημα ε;

Δημοσ.

σε safe mode οχι. επισης οτι σαβουρα ειχε σε autorun το εβγαλα. τα addons του explorer τα απενεργοποιησα ολα... τρεχω και το MalwareBytes Antimalware Pro Final v1.44 και ενημερωνω...

Δημοσ.
λεει windows explorer stop working... (λαθος μου που πριν ειπα iexplorer)

Αυτό γινεται καθε φορα ή μια στο τόσο? Μου εχει ξανατύχει και σε xp και σε vista αλλα το εκανε σχετικά σπάνια.... Αν γινεται καθε φορα μπορει να ναι κανενας ιος ... Μπες safe mode και κανε μια επαναφορα συστήματος :\

Δημοσ.

καθε φορα! θα την πεσω τωρα γιατι πρεπει να σηκωθω νωρις το πρωι. κατα τις 9:30 θα ποσταρω -αφου εχω μπει και σε safe mode- για να σας ενημερωσω.

μια στο τοσο μου γινοταν και εμενα στα λειτουργικα που ειπες οπως και σε αυτο. για να γινεται συνεχεια κατι "επικτητο" παιζει, μαλλον κανας ιος η κατι τετοιο τελος παντων που δε το βρισκω με τπτ... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...