Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να ποσταρει οτ κολπακι ωστε να αλλαξουμε τη γλωσσα στα windows???(εχω την αγγλικη εκδοση..)(αυθεντικα professional)

Ευχαριστω...

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
παιδια μπορει καποιος να ποσταρει οτ κολπακι ωστε να αλλαξουμε τη γλωσσα στα windows???(εχω την αγγλικη εκδοση..)(αυθεντικα professional)

Ευχαριστω...

Φανταζομαι πως εννοεις το multilanguage user interface οταν λες κολπακι.

Eλληνικα mui

32bit

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x86-el-gr_1f366d5e4fbde7df89b106821236fc1d3b3c9230.exe

64bit

http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2009/08/windows6.1-kb972813-x64-el-gr_9ae588ba70896f9100a10cb8ed68a79678d6fc32.exe

Δημοσ.

Ειχα την εντυπωση οτι ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα μονο απο την Ultimate εκδοση...

Δημοσ.
The 100 MB system partition is used primarily as BitLocker partition for BitLocker encryption. Additionally, it also holds the Windows Recovery Environment (WinRE) and boot files with boot manager for booting up the computer for troubleshooting when there is no Windows 7 installation DVD disc on hand. The Windows 7 created 100 MB partition is not the main boot partition or boot drive, but serve only as a backup.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας

Από αυτό που διάβασα,,, καλά έκανα και επέλεξα τη δημιουργία του.

Προφανώς το χρησιμοποιούν τα windows από μόνα τους χωρίς τη δική μου παρέμβαση όταν αυτό χρειαστεί... (διορθώστε με εάν κάνω λάθος).

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Από αυτό που διάβασα,,, καλά έκανα και επέλεξα τη δημιουργία του.

Προφανώς το χρησιμοποιούν τα windows από μόνα τους χωρίς τη δική μου παρέμβαση όταν αυτό χρειαστεί... (διορθώστε με εάν κάνω λάθος).

Ευχαριστώ

Πιστευω οτι δεν μπορεις να εγκαταστησεις τα 7αρια χωρις αυτο..

Εμενα παντως στο install δεν μου ζητησε αν θελω ή οχι και μια φορα που σβηστηκε καταλαθος δεν μπουταραν καθολου.

Δημοσ.

Yπάρχει παιδιά κάνας τρόπος να κάνουμε "χειροκίνητη" ταξινόμηση αντικειμένων σε ένα φάκελο όπως στα xp? Δηλαδή στα χρ σε ένα φάκελο με 20 αντικείμενα (βίντεο πχ) μπορούσα να τραβήξω το πρώτο και να το βάλω τελευταίο (και να μείνει εκεί) ενώ στα 7 πάει αναγκαστικά μόνο με το τι έχεις επιλέξει ( κατά μέγεθος , ημερομηνεία κτλ)

Δημοσ.
δηλαδη εγω που εχω 7 home premium eng αν τρεξω αυτο το exe μετα θα μπορω να εχω και ελληνικα;τοσο απλα;η πρεπει να κανω κατι αλλο;:fear:
  • Moderators
Δημοσ.
δηλαδη εγω που εχω 7 home premium eng αν τρεξω αυτο το exe μετα θα μπορω να εχω και ελληνικα;τοσο απλα;η πρεπει να κανω κατι αλλο;:fear:

Μονο στην ultimate γινεται το παραπανω.

@stathakis21 τωρα παρατηρησα το professional.Δυστυχως δεν εχεις την δυνατοτητα για mui.

Δημοσ.
Μονο στην ultimate γινεται το παραπανω.

@stathakis21 τωρα παρατηρησα το professional.Δυστυχως δεν εχεις την δυνατοτητα για mui.

Και ομως γινεται.Να πως:

Ανοίγεις το command prompt και γράφεις τις παρακάτω εντολές:

dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab

bcdedit /set {current} locale el-GR (για την ελληνική γλώσσα)

bcdboot %WinDir% /l el-GR

Στη συνέχεια τρέχεις τον Registry Editor και σβήνεις την εξής καταχώρηση:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US

Μετά κάνεις επανεκκίνηση και απολαμβάνεις τα ελληνικά Windows 7 στο PC σου

Δημοσ.
Yπάρχει παιδιά κάνας τρόπος να κάνουμε "χειροκίνητη" ταξινόμηση αντικειμένων σε ένα φάκελο όπως στα xp? Δηλαδή στα χρ σε ένα φάκελο με 20 αντικείμενα (βίντεο πχ) μπορούσα να τραβήξω το πρώτο και να το βάλω τελευταίο (και να μείνει εκεί) ενώ στα 7 πάει αναγκαστικά μόνο με το τι έχεις επιλέξει ( κατά μέγεθος , ημερομηνεία κτλ)

Όχι δε γίνεται στα 7 αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Ακόμα πιο απλό, για να βάλετε ελληνικά σε οποιαδήποτε έκδοση seven και vista

http://www.froggie.sk/

θέλει βέβαια το αρχείο με την ελληνική γλώσσα... αν το θέλετε σας το ανεβάζω σε rapidshare

Δημοσ.

Άκουσα ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί μέσα από τα 7 και δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον XP από το οποίο μπορείς να τρέξεις προγράμματα που δεν τρέχουν σε περιβάλλον Windows 7 υπάρχει κάτι τέτοιο; και αν ναι πού μπορεί να το βρει κάποιος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...