Προς το περιεχόμενο

Windows 7 === Ερωτηματα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πως γίνεται στον windows explorer να γίνει κάτι όπως ήταν και στα ΧΡ δλδ όταν ανοίγω φακέλους με διπλό κλικ (στην δεξιά πλευρά) να ανοίγουν ταυτόχρονα και στην αριστερή?

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά πως γίνεται στον windows explorer να γίνει κάτι όπως ήταν και στα ΧΡ δλδ όταν ανοίγω φακέλους με διπλό κλικ (στην δεξιά πλευρά) να ανοίγουν ταυτόχρονα και στην αριστερή?

:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:

Υπήρχε κατι τέτοιο στα xp μαμησια και οχι του θείου??? :rolleyes:

Ελπίζω να κατάλαβα τι θες να πεις.

Δημοσ.
:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:

Υπήρχε κατι τέτοιο στα xp μαμησια και οχι του θείου??? :rolleyes:

Ελπίζω να κατάλαβα τι θες να πεις.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλει να πει.

Όταν είχες ένα παράθυρο του explorer, με ανοιχτό το folder view στην explorer bar (στ αριστερά) κι έκανες διπλό click σε ένα folder απ το «κυρίως παράθυρο» στα δεξιά, τότε έκανε expand το folder tree (στ αριστερά) στον αντίστοιχο κατάλογο.

Δημοσ.
Εγω το εχω καρφιτσωσει στη γραμμη εργασιων.Νομιζω πιο εξυπηρετικο.

Προσωρινά έτσι το έχω Γιάννη, αλλά το πρόβλημα είναι όταν πατήσεις μια διέυθυνση να στείλεις ένα e-mail, σου λέει ότι δεν υπάρχει επιλεγμένο πρόγραμμα αλληλογραφίας.

Και μέχρι πριν βγάλω το MS Outlook, μου άνοιγε αυτό.

Τώρα δεν ανοίγει τίποτα

Πιστεύω πως είναι κάτι στη registry

Εξάλλου αν μπει στα "Προεπιλεγμένα προγράμματα" θα το ανοίγω απο το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο ;)

EDIT

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ REGISTRY!!! :)

Σελίδες 4 & 5

http://www.sevenforums.com/software/2300-cant-make-windows-mail-default-4.html

Εισάγουμε τα 2 κλειδια στη registry και το WMail εμφανίζεται πλέον στο προεπιλεγμένα προγράμματα (και ανοίγει και με το κουμπάκι!!)

Θέλει ξανά εισαγωγή ο φάκελος αποθήκευσης (για όποιον τον έχει αλλάξει) και μια διαγραφή και import εκ νέου των λογαριασμών σας

Τους κανόνες αλληλογραφίας ευτυχώς τους κράτησε....

Έτοιμος!

Δημοσ.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλει να πει.

Όταν είχες ένα παράθυρο του explorer, με ανοιχτό το folder view στην explorer bar (στ αριστερά) κι έκανες διπλό click σε ένα folder απ το «κυρίως παράθυρο» στα δεξιά, τότε έκανε expand το folder tree (στ αριστερά) στον αντίστοιχο κατάλογο.

ναι αυτό εννοώ....ξέρετε πως γίνεται;

Δημοσ.
Προσωρινά έτσι το έχω Γιάννη, αλλά το πρόβλημα είναι όταν πατήσεις μια διέυθυνση να στείλεις ένα e-mail, σου λέει ότι δεν υπάρχει επιλεγμένο πρόγραμμα αλληλογραφίας.

Και μέχρι πριν βγάλω το MS Outlook, μου άνοιγε αυτό.

Τώρα δεν ανοίγει τίποτα

Πιστεύω πως είναι κάτι στη registry

Εξάλλου αν μπει στα "Προεπιλεγμένα προγράμματα" θα το ανοίγω απο το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο ;)

EDIT

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ REGISTRY!!! :)

Σελίδες 4 & 5

http://www.sevenforums.com/software/2300-cant-make-windows-mail-default-4.html

Εισάγουμε τα 2 κλειδια στη registry και το WMail εμφανίζεται πλέον στο προεπιλεγμένα προγράμματα (και ανοίγει και με το κουμπάκι!!)

Θέλει ξανά εισαγωγή ο φάκελος αποθήκευσης (για όποιον τον έχει αλλάξει) και μια διαγραφή και import εκ νέου των λογαριασμών σας

Τους κανόνες αλληλογραφίας ευτυχώς τους κράτησε....

Έτοιμος!

Μαλιστα...Θα το δοκιμασω.Παντως μεγαλη "βλακεια" η καταργηση της αλληλογραφιας των windows .

Δημοσ.

Οργάνωση -> Επιλογές φακέλων και αναζήτησης:

post-103638-129063043268_thumb.jpg

Δημοσ.

Να σε καλά ρε φίλε!!! Επιτέλους πιο "οικίο" περιβάλλον......μάλλον πολλά μας φαινόντουσαν αυτονόητα από τα ΧΡ και ούτε μας πέρασε να το ψάξουμε λίγο στα options.....

Thanks! :-)

Δημοσ.

Το partition 100Mb που έκανε η εγκατάσταση των windows 7 στην αρχή αυτόματα (με ρώτησε και απάντησα ναι) σε τι χρησιμεύει;

• Moderators
Δημοσ.
Το partition 100Mb που έκανε η εγκατάσταση των windows 7 στην αρχή αυτόματα (με ρώτησε και απάντησα ναι) σε τι χρησιμεύει;

The 100 MB system partition is used primarily as BitLocker partition for BitLocker encryption. Additionally, it also holds the Windows Recovery Environment (WinRE) and boot files with boot manager for booting up the computer for troubleshooting when there is no Windows 7 installation DVD disc on hand. The Windows 7 created 100 MB partition is not the main boot partition or boot drive, but serve only as a backup.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...