Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εσυ λες αλλο βρε Εγω εννοω οτι το start menu πιανει την μιση οθονη.. Πως γινεται λοιπον να το κανουμε να εμφανιζεται κανονικα οπως πχ οταν ειναι στα αγγλικα? Στα vista μιλαμε δεν ηταν τοσο μεγαλη με τα ελληνικα... Για μεγαλωσε την αναλυση της οθονης....
Street-Fighter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για μεγαλωσε την αναλυση της οθονης.... πλακα κανεις ρε Γιάννη? 1680*1050 ειμαι. Οποιος τα εχει ελλινικα ρε παιδες και εχει βρει κανα κολπακι ας μας πει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εγω εχω ελληνικα αλλα απ ευθεις χωρις κανενα προβλημα . Δεν ξερω αν φταιει το πακετο γλωσσας που εβαλες. Δεν εχω διαθεση για...πλακα.
antonis__19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, μολις εγκατεστησα τα windows 7 ultimate x64 τα ελληνικα, εβαλα τα drivers (αυτα π υπηρχαν στα cd διοτι ειναι καινουριος υπολογιστης κομματι κομματι- μονο τα windows ειναι δωρο του θειου) και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα...Απο τα 4gb μνημη λεει χρησιμοποιουνται τα 2gb(συγκεκριμενα στις ιδιοτητες λεει 1,99)Καπου ειχα διαβασει πως λυνεται το προβλημα στο forum με ρυθμισεις στο bios αλλα δεν το βρισκω.Εβαλα κ το cod 5 και δεν με επαιζε ....Αρχισαν τα προβληματα μου φαινεται!!! Θα προσπαθησω αυριο να κανω κανα windows update και καμμια ενημερωση των drivers αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτο,,,,Τωρα δεν ξερω αν φταινε αποκλειστικα το οτι ειναι 64 bit η το οτι ειναι το λειτουργικο καινουριο
Nightbringer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, μολις εγκατεστησα τα windows 7 ultimate x64 τα ελληνικα, εβαλα τα drivers (αυτα π υπηρχαν στα cd διοτι ειναι καινουριος υπολογιστης κομματι κομματι- μονο τα windows ειναι δωρο του θειου) και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα...Απο τα 4gb μνημη λεει χρησιμοποιουνται τα 2gb(συγκεκριμενα στις ιδιοτητες λεει 1,99)Καπου ειχα διαβασει πως λυνεται το προβλημα στο forum με ρυθμισεις στο bios αλλα δεν το βρισκω.Εβαλα κ το cod 5 και δεν με επαιζε ....Αρχισαν τα προβληματα μου φαινεται!!! Θα προσπαθησω αυριο να κανω κανα windows update και καμμια ενημερωση των drivers αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτο,,,,Τωρα δεν ξερω αν φταινε αποκλειστικα το οτι ειναι 64 bit η το οτι ειναι το λειτουργικο καινουριο to bios βλέπει σωστά τη μνήμη;
antonis__19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ναι τα βλεπει κανονικα και τα 4 αλλα λεει οτι απο τα 4 χρησιμοποιουνται τα 2
Street-Fighter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εγω εχω ελληνικα αλλα απ ευθεις χωρις κανενα προβλημα . Δεν ξερω αν φταιει το πακετο γλωσσας που εβαλες. Δεν εχω διαθεση για...πλακα. Με την αγγλική γλώσσα το menu εναρξη: Με τα ελληνικά όμως
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 @Street-Fighter: Μήπως υπάρχει κανένα file/folder name μακρινάρι όταν πατάς το «Όλα τα προγράμματα»;
Street-Fighter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 @Street-Fighter: Μήπως υπάρχει κανένα file/folder name μακρινάρι όταν πατάς το «Όλα τα προγράμματα»; Οχι no one και εγω αυτο σκεφτηκα... Παντως το ποιο μακρύ ειναι εκει στην αναζήτηση που λεει Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων.. btw μονο σε μενα συμβαίνει αυτο? Δοκίμασε κανείς απο αγγλικά να το κανει στα ελληνικά?Και αν ναι plz ας βγαλει μια φωτο... Υ.Γ. Εχω κάνει ολα τα update και ειναι η rtm έκδοση επίσης - χθες με το ολο θέμα πείρα και απο τον θειο ενα αντίγραφο στα ελληνικά και εκει τα ιδια :S
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Οχι no one και εγω αυτο σκεφτηκα...Παντως το ποιο μακρύ ειναι εκει στην αναζήτηση που λεει Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων.. btw μονο σε μενα συμβαίνει αυτο? Δοκίμασε κανείς απο αγγλικά να το κανει στα ελληνικά?Και αν ναι plz ας βγαλει μια φωτο... Υ.Γ. Εχω κάνει ολα τα update και ειναι η rtm έκδοση επίσης - χθες με το ολο θέμα πείρα και απο τον θειο ενα αντίγραφο στα ελληνικά και εκει τα ιδια :S Εσύ είσαι εδώ ή μόνο στην ελληνική έκδοση συμβαίνει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Η πιο κατω ειναι η δικη μου εικονα σε windows 7 home premium original με οθονη 19αρα LG 4:3 και αναλυση 1280χ1024
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όποιος προτιμεί να διαβάζει το "προεπιλεγμένα προγράμματα" αντί του "default programs", ας ξεκινήσει λέγοντας μας για την παιδική του ηλικία.
Street-Fighter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όποιος προτιμεί να διαβάζει το "προεπιλεγμένα προγράμματα" αντί του "default programs", ας ξεκινήσει λέγοντας μας για την παιδική του ηλικία. Δεν το έπιασα αλλα τελος πάντων. Τίποτα περι του θέματος εχεις να μας πεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όποιος προτιμεί να διαβάζει το "προεπιλεγμένα προγράμματα" αντί του "default programs", ας ξεκινήσει λέγοντας μας για την παιδική του ηλικία. Κατατοπιστικοτατος !!!! Ευχαριστουμε ....
antonis__19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 κανενας φιλοι μου δεν αντιμετωπισε το προβλημα με την μνημη???? Το ειχα ξαναδιαβασει καπου στο forum αλλα δν βρισκω το θεμα!! Απο τα 4 λεει οτι χρησιμοποιουνται μονο τα 2 και εχω τα 64μπιτα Επισης βρηκα το remap memory στο bios και μου ειχε 2 επιλογες.....enable και disable τα δοκιμασα κ τα 2 και το προβλημα ακομα υπαρχει..Να φλασαρω το bios μηπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.