Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γεια σαςένας γνωστός μου έχει αγοράσει ένα λαπτοπ πριν από έξι μήνες με τα Vista. και τώρα του μπήκε η περιέργεια και θέλει να δοκιμάσει τα Win.7, βεβαίως θα τον βοηθήσω να κάνει ένα partition και να κάνει εγκατάσταση σε αυτό τα Win.7. το ερώτημα μου είναι μετά την εγκατάσταση τον Win7και την επανεκκίνηση θα μου δώσει την επιλογή να διαλέξω λειτουργικό ? ευχαριστώ. Ναι,θα υπαρχει επιλογη λειτουργικου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παω σε ενα αρχειο , κανω δεξι ανοιγμα με.... , επιλεγω εγω με ποιο προγραμμα θελω να ανοιγει αλλα δεν με αφηνει να κλικαρω την επιλογη ολα τα ιδια αρχεια να ανοιγουν με αυτο το προγραμμα γιατι ειναι ανενεργη...Τι μπορω να κανω παιδια ???? Ευχαριστω.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω περάσει μια αγγλική έκδοση ultimate. Υπάρχει τρόπος να τα κάνω ελληνικά; Στα Vista που είχα πριν, είχα κατεβάσει ένα MUI αρχείο. Έχει βγει κάτι παρόμοιο για τα 7;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω περάσει μια αγγλική έκδοση ultimate.Υπάρχει τρόπος να τα κάνω ελληνικά; Στα Vista που είχα πριν, είχα κατεβάσει ένα MUI αρχείο. Έχει βγει κάτι παρόμοιο για τα 7; Φυσικα και υπαρχει.....
axlgol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Για να έχουμε τη παλιά συμπεριφορά του msn, δεξί κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας/Ιδιότητες/Συμβατότητα/Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας/Vista SP2;) Εισαι αρχοντας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ---------- Γεια χαρα παιδια με την σειρα μου εβαλα και γω τα 7 ενω ειχα τα Βιστα, ολα καλα και ωραια βρικα οδηγους για το λαπτοπ μου αλλα εχω το εξης προβλημα εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι ελαφρυ(WarCraft 3) και μου βγαζει 2 μαυρες μπαρες στα πλαγια και δεν ειναι full screen to παιχνιδι εκανα update τους οδηγους της καρτας γραφηκων αλλα τιποτα εχει κανεις καποια ιδεα. Ευχαριστω.
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Απο οσο εψαξα το μονο που βρηκα για να μην εξαφανιζονται οι toolbars και η quick launch ειναι να κλεισω την language bar
Alchemist` Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Παίδες, επειδή έχει πάρα πολλά ποστ και δεν μπορώ να τα τσεκάρω όλα, ελπίζω να μην ξαναρωτείθηκαι, αλλα πως διάολο μπορώ να εμφανίσω στα Win7 x64 Ultimate το "ο υπολογιστής μου", θέσεις δικτύου" κτλπ στην επιφάνεια εργασίας???
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δεξι κλικ στην επιφανεια personalization change desktop icons
Alchemist` Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δεξι κλικ στην επιφανεια personalization change desktop icons Thnx m8 ... Δεν περίμενα να είναι τόσο απλό... Πριν κάνα μισάωρο τα έκανα πρώτη φορά εγκατάσταση και δεν ξέρω τι μου γίνεται... Δεν είχα ποτέ και VISTA, οπότε η μετάβαση από ΧΡ σε 7 είναι λίγο δύσκολη
lagoudakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 παιδες βλεπω στο win update και εχει καπου στις 33 language pack μεταξυ αυτων και τα ελληνικα,τι ειναι αυτα και που βοηθανε;εχω ultimate 64bit.ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 παιδες βλεπω στο win update και εχει καπου στις 33 language pack μεταξυ αυτων και τα ελληνικα,τι ειναι αυτα και που βοηθανε;εχω ultimate 64bit.ευχαριστω Για να μπορεις να μετατρεψεις τα αγγλικα windows σου σε οτι γλωσσα θελεις(και τουμπαλιν) και οποτε θελεις,με ενα restart.
savvas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα εχω 2 η/υ ο ενας εχει win xp ο αλλος win xp Και τωρα εβαλα και τα 7 ultimate με το xp mode για να τρεχω προγραμμα σε dos που εχω. το προβλημα το Pc 1 με το xp παιρνει ip απο το router 192.168.178.10 Πχ το pc2 με τα win 7 παιρνει 192.168.178.11 πχ οταν το βαζω σε χp mode μου βγαζει μια περιεργη 192.168.135.1 με αποτελεσμα να μην βρισκω δυκτιο . πως μπορω να το κανω να παιρνει ιp απο το router? ελπιζω να καταλαβατε ευχαριστω
Street-Fighter Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για να μπορεις να μετατρεψεις τα αγγλικα windows σου σε οτι γλωσσα θελεις(και τουμπαλιν) και οποτε θελεις,με ενα restart. log out για την ακρίβεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.