Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα με σύνδεση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!Ακούστε πώς έχει η κατάσταση:είχα βάλει πέρυσι otenet ondsl φοιτητικό στα 2 mbps και θέλω να τα κάνω 8.Παίρνω λοιπόν το 134 και μου λέει αυτός ότι επειδή έχω otenet και ουσιαστικά έχει συγχωνευθεί με τον ΟΤΕ,πρέπει πρώτα να γίνει η σύνδεση conn-x και μετά να γίνει η αναβάθμιση και άρχισε και μου ζητούσε φωτοτυπίες φοιτητικής ιδιότητας και εξουσιοδότηση από τον κάτοχο της γραμμής και διάφορες άλλες μπαρούφες!Τί πράγματα είναι αυτά πιά;;;Από τη στιγμή που έκλεισε η otenet δενέχουν γίνει όλα conn-x;;;Γιατί πρέπει να ξανακάνω όλη τη διαδικασία σύνδεσης;;;ΕΛΕΟΣ πια με αυτόν τον ΟΤΕ!!!:cry:

Δημοσ.
ασχετο αλλα η otenet ηταν απο την αρχη του OTE...

Μα γι'αυτό φωνάζω και εγώ,επειδή και η οτενετ του ΟΤΕ ήταν και τώρα μου λένε ότι επειδή είναι οτενετ η σύνδεσή μου δεν μπορούν να μου κάνουν κατευθείαν την αναβάθμιση!

Δημοσ.

Γιατι δεν ξαναδοκιμαζεις να παρεις να μηλισεις με καπιο αλλο υπαληλο?

Αν και καπως λογικο μου φαινετε να θελει ταυτοτητα. Εξουσιοδοτιση δεν χρειαζεται αν ειναι στο ονομα σου η γραμμη...

Δημοσ.
Γιατι δεν ξαναδοκιμαζεις να παρεις να μηλισεις με καπιο αλλο υπαληλο?

Αν και καπως λογικο μου φαινετε να θελει ταυτοτητα. Εξουσιοδοτιση δεν χρειαζεται αν ειναι στο ονομα σου η γραμμη...

Μα ταυτότητα για να αλλάξω από μια υπηρεσία που ανήκει στον ΟΤΕ σε μια άλλη του ΟΤΕ;Είχα διαβάσει ότι απο τη στιγμή που έκλεισε η οτενετ όλες οι συνδέσεις έγιναν αυτόματα conn-x!

Δημοσ.

Αυτο δεν το ξερω...μηπως καλητερα να ξαναπαρεις τηλ για καλητερη ενημερωση η ακομα καλυτερα να πας σε ενα oteshop?

Δημοσ.
Αυτο δεν το ξερω...μηπως καλητερα να ξαναπαρεις τηλ για καλητερη ενημερωση η ακομα καλυτερα να πας σε ενα oteshop?

Πήγα να ξαναπάρω τώρα αλλά το 134 λειτουργεί μέχρι τις 10.Θα πάω αύριο στο ''Γερμανό'' να δω τι παιζει.

Δημοσ.

Κανονικά, πρέπει απλά να υπογράψεις μια αίτηση για τη νέα σύνδεση που θες να κάνεις (κάτι σαν τροποποίηση) και να στείλεις την ταυτότητά σου μπρος-πίσω.

Τώρα, γιατί σου ζητάνε τόσα πολλά, είναι περίεργο όντως.

Δημοσ.

Λοιπόν,ξαναπήρα σήμερα το 134 και μου ζήτησαν να τους στείλω με fax φωτοτυπία της ταυτότητάς μου και της ταυτότητας του θείου μου (είναι στο όνομά του η σύνδεση),υπεύθυνη δήλωση κατοικίας στο 105,βεβαίωση σπουδών,την αίτηση που μου έστειλαν μέσω e-mail και την αίτηση του Δίοδος της σύνδεσης που έχω τώρα γιατί αν έχεις ήδη σύνδεση δεν σε αφήνει να κάνεις καινούρια αίτηση!Τί στο καλό ρε παιδιά,πέρσι που έκανα τη σύνδεση μου ζήτησαν πιο λίγα και τώρα που ζήτησα μια απλή μετατροπή μου ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής μου!:shock:

Δημοσ.
Λοιπόν,ξαναπήρα σήμερα το 134 και μου ζήτησαν να τους στείλω με fax φωτοτυπία της ταυτότητάς μου και της ταυτότητας του θείου μου (είναι στο όνομά του η σύνδεση),υπεύθυνη δήλωση κατοικίας στο 105,βεβαίωση σπουδών,την αίτηση που μου έστειλαν μέσω e-mail και την αίτηση του Δίοδος της σύνδεσης που έχω τώρα γιατί αν έχεις ήδη σύνδεση δεν σε αφήνει να κάνεις καινούρια αίτηση!Τί στο καλό ρε παιδιά,πέρσι που έκανα τη σύνδεση μου ζήτησαν πιο λίγα και τώρα που ζήτησα μια απλή μετατροπή μου ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής μου!:shock:

Ρε Μάκη, για να το κάνουν υπάρχουν κάποιοι λόγοι (υποχθόνιοι ή μη δεν έχει σημασία). Άμα δε σου αρέσει η διαδικασία, απλά δεν ψωνίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...