girlneedshelp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν βασικά έχω ένα προβλημα. σημερα προσπάθησα να μπω στο ιντερνετ και μου είπε το πισι παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα. ψαρωμένη λοιπόν παιρνω την forthnet και με λένε να κανω απεγκατάσταση του λογισμικού και να το ξαναεγκαταστήσω. βέβαια δεν βρίσκω το σιντι. εντάξει δεν έχει τόσο σημασία αυτό γιατί πιστεύω πως αυτό δεν θα λύσει το προβλημα κι αυτό γιατί με προβληματισε πολύ το γεγονος του πως έγινε όλη η φάση. εκεί που καθόμουνα στο ιντερνετ λοιπόν και είχα κατεβάσει ένα προγραμμα για να κάνω κάποια cheats για ένα παιχνίδι, βγαίνει απο το πουθενα ένα παραθυρο και μου λέει δεν έχω μνημη. πατάω οκ. εμφανίζεται μία μπλε οθόνη. (ιός μυρίζομαι) δυστυχώς δεν μπόρεσα να διαβάσω τίποτα απο την οθόνη γιατι πάνω στον πανικό μου εκλεισα το πισι και το ξαναανοιξα. όταν τον ξαναανοίγω και προσπαθω να ξαναμπώ στο ιντερνετ τίποτα. παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα. κοιτάω τα καλώδια, κάνω επανεκίνηση, κοιτάω την λειτουργία του μόντεμ, όλα οκ. εκείνο που παρατήρησα βέβσια ήταν οτι όταν έκανα επανεκίνηση με το που εμπενε το πιστι στα γουιντοους εμφανιζόταν ένα παράθυρο ενός προγραμματος που λέγεται γαιαλες νετγορκ μανατζερ και έκλεινε αυτόματα. το έχω και σκρινσοτ κιόλας. εγώ τετοιο πρόγραμμα δεν έχω στο πισι μου. αφού το έκανα και αναζήτηση και δεν μου βγαλε τίποτα. δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει. τώρα σας μιλάω απο το άλλο μου πισι το αρχαίο τι να κανω??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:59 ---------- φανισπαλ βλέπω είσαι ονλαιν για καμ του δώθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.