mk2_racer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας πριν 2 μερες πηρε ενας φιλος απο το πλαισιο την μητρικη asus m3n78-vm , τον επεξεργαστη amd athlon x2 245 am3 και 2χ512mb μνημες τις ocz στα 667mhz.Αλλα υπαρχει ενα προβλημα συναρμολογησαμε τον υπολογιστη καναμε φορματ και οταν μπαινω στα xp ολα δειχνουν μια χαρα μετα δοκιμασα το call of duty 4 και ενω παει να μπει τρωει κολημα και χαλανε τα γραφικα και βγαινουν κατι μπλε κοκκινα και κολλαει ο υπολογιστης.Θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να δω τι φταιω αλλιως θα παω πισω την μητρικη.Το τροφοδοτικο ειναι ενα no name 400w. Ευχαριστω για τον χρονο σας , Θανασσης.
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πού πας ρε καραμήτρο να παίξεις CoD 4 με τη συγκεκριμένη onboard και με no name psu;
caution Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ( τα "μπλε κοκκινα και κολλαει ο υπολογιστης" όμως ; )
mk2_racer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Αρα τι λες να δοκιμασω να βρω κανα αλλο τροφοδοτικο?Επισης ετσι πως το λες εννοεις οτι δεν θα παιξει το cod 4?Υπαρχει περιπτωση να φταιει το bios?
pcos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε και αλλα games. μπορει να φταινε οι drivers αλλα και το Bios. αλλα προβλήματα εχει? σε ταινιες κλπ
mk2_racer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Φιλε pcos μου κολησε και στο desktop χωρις να κανω κατι αλλα μετα το restart δουλευε στο desktop επισης το devil may cry 4 με low επαιξε χωρις να κολησει και κατι 1080p βιντεακια μια χαρα τα επαιξε αν και η τηλεοραση μου υποστηριζει μεχρι 1080i.
pcos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δες αν το κουτι εχει καλη ροη αέρα και δεν αναπτυσει μεγαλη θερμοκρασια η μητρικη. αυτα τα chipset ζεσταινονται υπερβολικα (εχω βαλει ανεμιστηρακι στο δικο μου). μετα κανε ενα ελεγχο τις μνημες με το memtest και τον δισκο με το HDTUNE μηπως εχει bad clusters δεν πιστευω να εχετε κανει κανα overclocking "καταλαθος";
mk2_racer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Για o.c. δεν παιζει να εχουμε κανει οκ ειμαστε εκει οσο για τις θερμοκρασιες ο επεξεργαστης στο bios λεει 32C και η μητρικη γυρω στους 35C.Θα δοκιμασω να κανω τα τεστ που ειπες.
mk2_racer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γειας σας παλι παιδια και χρονια πολλα στους Δημητρηδες τελικα την μητρικη την πηγα στο πλαισιο την παρασκευη και την πηρα σημερα την συνδεω και τωρα εχω αλλο προβλημα δεν δειχνει τιποτα η οθονη παρολο που το pc δουλευει.Ρε παιδια μπας και ειμαι τοσο γκαντεμης και επεσα σε παρτιδα.Τι λετε να κανω? Ευχαριστω για τον χρονο σας. (η μητρικη ειναι καινουργια γιατι η παλια τελικα ειχε προβλημα η καρτα γραφικων)
pcos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δηλαδη δεν βγαζει ουτε την αρχικη αρχικη οθονη ? τιποτα?
grimpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έχεις πέσει σε περίπτωση. Δοκίμασε και τις 2 εξόδους της ενσωματωμένης VGA, στίσε το μηχάνημα έξω απο το κουτί με ένα dimm, βγάλε την μπαταρία για μιση ώρα. Εαν αποτύχουν όλα, πίσω στο Plaisio και απαίτησε αλλαγή σε μητρική με AMD 780/785G chipset. Μακριά από τα Nvidia chipsets της ASUS σε AMD και γενικά τα πολύ φθηνά ASUS. Υπαρχουν πολύ καλύτερα boards στα λεφτά που διαθέσατε. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Msi-785Gtm-E45-Am2-Plus-Ddr2-Vga-785GTM-E45.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785-M-AM2-plus-785G-DDR2-VGA-90-MIBB10-G0EAY00Z.htm
pcos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 κι ομως εμενα μου ειχε χαλασει ASUS 780G το 8200 που ειχα παρει παλιοτερα και εδωσα, δουλευει ακομα. τυχαινουν αυτα... γι' αυτο ειναι οι εγγυήσεις
mk2_racer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Θα κανω αυτα που προτεινες grimpr και αμα δεν παιξει παλι κατω στο πλαισιο.Επισης αυτη η μητρικη που προτεινες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-M4A785-M-AM2-plus-785G-DDR2-VGA-90-MIBB10-G0EAY00Z.htm μου φενεται αρκετα καλυτερη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ---------- Τελικα αφου εβγαλα την μπαταρια για μιση ωρα ο υπολογιστης δουλεψε αλλα εχω το ιδιο προβλημα που ειχα με την αλλη μητρικη εχω απελπιστη.Ξερεται αν γινεται να την δωσω πισω και να παρω αλλη οπως ειπε ο grimpr και να πληρωσω την διαφορα??
grimpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πως δεν γίνεται. Ζητάς άμεση αλλαγή σε διαφορετικό προϊόν και σου κόβουν πιστωτικό. Με 2 μητρικές στο ίδιο πρόβλημα, δύσκολα θα αρνηθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.