Προς το περιεχόμενο

Θέλω ενα Χομπυ ΤΩΡΑ!!!!

KaSs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η τελεια συζυγος...

Με τοσο ελευθερο χρονο δεν θα εχει δικαιολογια για να μην πλυνει πιατα, ρουχα σφουγγαρισμα, σιδερο κλπ :P

Hi, msn? :P

μην φας εχει γλαροσουπα

ετσι νομιζαμε και εμεις μικροτεροι

:devil:χ+οο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
..δεν αντεχω αλλο..θελω να ασχοληθω με κατι και δεν ξερω τι..ας πουμε πως δουλευω και εχω τα απογευματα μου ελευθερα τι αλλο να κανω απο το να σαπιζω στον υπολογιστη (η επιλογη του "καφε" ειναι over-used)..

ωραια..υπαρχουν εκπαιδευτικα εργαστήρια..ΠΟΥ????(ειδικα στον πειραια) και με τι ασχολουνται? εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα (ή μια απαντηση)..ή απλα ακουγομαι πολυ τρελη?

Ένα ban στην ΚαSs, έχει ελεύθερο χρόνο λέει και θέλει να βρει χόμπυ, απαράδεκτα πράγματα...:-D Εξαρτάται κάνεις καθιστική δουλειά, είσαι δηλαδή σε ένα γραφείο; Τότε καταλαβαίνω ότι δε θα πας να πας να "σαπίσεις "σε μία καρέκλα και για αυτό απορρίπτεις και την καφετέρια ( έχω φτάσει σε σημείο παρεξήγησης με παρέες για αυτό το θέμα, απλά δεν αντέχω να κάτσω πάλι σε μία καρέκλα μίας καφετέριας).

Προτείνω γυμναστήριο ή γενικά κάποιο άθλημα. Αν μένεις με τους γονείς σου μπορεί να βοηθάς και σε καμία δουλειά του σπιτιού, supermarket, κανά σφουγγάρισμα, σκούπισμα ( βέβαια η γκρίνια των μανάδων πιστεύω περιστρέφεται γύρω από το σιδέρωμα). Αν μένεις μόνη σου , δουλεύεις και ψάχνεις και για χόμπυ, τότε τι να πω, πώς το κάνεις:devil:

Δημοσ.

Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων: http://kee.ideke.edu.gr/?p=centers&pr=0&c=26

κάνουν διάφορα μαθήματα για ενήλικες (ξένες γλώσσες κτλ)

ΝΕΛΕ: http://www.nomarhiapeiraia.gr/Templates/organismoi/nele.htm

φαντάζομαι θα υπάρχουν δραστηριότητες και για φέτος. πιο πρακτικά θέματα (χειροτεχνία, αργυροχοΐα κτλ)

Δημοσ.

για το σαββατοκυριακο ειναι πολυ ενδιαφερον πεζοπορικες διαδρομες (για αρχη) και εαν δεις οτι σου αρεσει πας και σε μια σχολη ορειβασια να κανεις και χειμερινο βουνο και αναρριχηση (ολα αυτα ειναι ακινδυνα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι extreme)

εναλλακτικα ποδηλατο, ειτε σε βουνο ειτε με κουρσα στον δρομο (το ποδηλατο ειναι πιο επικινδυνο απο το να καθεσαι στην καρεκλα της καφετεριας)

Δημοσ.
εχω τα απογευματα μου ελευθερα τι αλλο να κανω απο το να σαπιζω στον υπολογιστη (η επιλογη του "καφε" ειναι over-used)..

καρδια μου παμε για κινεζικο!!!

Δημοσ.

χαχαχ ειστε ολοι τρελοι!!! μπορω να πω πως με βοηθησατε (και ελαβα και ενα πμ) τα ΚΕΕ φαινονται καλη λυση!

και για να απαντησω στα ερωτηματα: δουλευω σε γραφειο στο οποιο σαπιζω και απο τα 4 χομπιτς μου αρεσει ο Charlie (LOST RULES)

Δημοσ.
χαχαχ ειστε ολοι τρελοι!!! μπορω να πω πως με βοηθησατε (και ελαβα και ενα πμ) τα ΚΚΕ φαινονται καλη λυση!

και για να απαντησω στα ερωτηματα: δουλευω σε γραφειο στο οποιο σαπιζω και απο τα 4 χομπιτς μου αρεσει ο Charlie (LOST RULES)

Fixed :devil:

Το οτι περιμενες 3 σελιδες υπομονετικα να μιλησει ο Master, δειχνει τη δυναμη του Δασκαλου....

Προσκυνω. :P

Δημοσ.

Θυμάμαι ένα ανέκδοτο…

Ότι καμία γυναίκα δεν έχει χόμπι.

Δοκίμασε τη μουσική πάντως… μουσικά όργανα ή και τραγούδι.

Δημοσ.
Μάθε ένα όργανο. Μουσικό.

Γεια σου ρε teo.

Και εγώ αυτό προτείνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...