KaSs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ..δεν αντεχω αλλο..θελω να ασχοληθω με κατι και δεν ξερω τι..ας πουμε πως δουλευω και εχω τα απογευματα μου ελευθερα τι αλλο να κανω απο το να σαπιζω στον υπολογιστη (η επιλογη του "καφε" ειναι over-used).. ωραια..υπαρχουν εκπαιδευτικα εργαστήρια..ΠΟΥ????(ειδικα στον πειραια) και με τι ασχολουνται? εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα (ή μια απαντηση)..ή απλα ακουγομαι πολυ τρελη?
KaSs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 minarokefte χαιρομαι που καταλαβες το φυλο μου.(μην περιμενεις και απαντηση βεβαια) Toufas μου αρεσει να διαβαζω βιβλια αλλα ηθελα να εβγαινα απο το σπιτι..γι αυτο ενδιαφερομαι για σεμιναρια/εργαστηρια..το κακο ειναι πως δεν βρισκω
KaSs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 λοιπον εμμενω στην 1η συμβουλη για βιβλια και ρωταω...εργαστηρι λογοτεχνιας? υπαρχει?
Toufas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 χμ, ισως θες παρεα? θα σου ρθει και το pm σε λιγο απο τον ειδικο. καπιο αθλημα ισως? γιατι εργαστηρι λογοτεχνιας, μαλλον σε πιο πολυ για γραφη παρα αναγνωση μου κανει.
million_voices Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ψαροντουφεκο αιντε και ψαχνω noob ταιρι
bab1s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις σε διάφορες σχολές, θα βρείς ενδιαφέρουσες ομάδες που ασχολούνται με πληθώρα θεμάτων. Υπάρχουν ομάδες κινηματογραφικές, θεατρικές, μουσικές, αθλητικές, υπάρχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί, γίνονται μαθήματα πχ υπολογιστών και γύρευε τι άλλο... Όλα αυτά υπάρχουν στο πολυτεχνείο στα Χανιά και να σκεφτείς ότι είμαστε 2000 - 2500 χιλιάδες κόσμος. Αν μένεις σε κάποια μεγαλύτερη πόλη με πιο πολλούς φοιτητές - σχολές θα έχεις, εκτός από πολλά διαφορετικά θέματα, την πολυτέλεια να διαλέξεις και την ομάδα που σου αρέσει. Είναι ότι πιο τέλειο να περάσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που, αν δε σε ξετρελαίνει, τουλάχιστον να σου αρέσει ενώ παράλληλα γνωρίζεις και πολύ πολύ κόσμο! Ελπίζω να βοήθησα!
minarokeftes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Βρες 2η δουλειά να κάνεις μια καλή πρίκα!!!
eSATA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 είναι δυνατόν να μην έχεις κάτι να κάνεις;... πόσο χρονών είσαι και τι δουλειά κάνεις;
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Η τελεια συζυγος... Με τοσο ελευθερο χρονο δεν θα εχει δικαιολογια για να μην πλυνει πιατα, ρουχα σφουγγαρισμα, σιδερο κλπ Hi, msn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.