Nik0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Παδια ευχαριστω τελικα αγορασα το Thomson TG585v7 του κοτσαρα και το fw 8.6.9.0 και παει σφαιρα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα!
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 για θεματα αποσυνδεσεων ειναι εγγυηση το thomson.εχει και αυτο τα παραξενα του αλλα μπροστα στην σταθεροτητα....το firmware απο που το κατεβασες???κανα Link?
Nik0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Βεβαιως, οριστε το λινκ: http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1876&act=down και αν χρειαστεις settings πες μου πριοβε να σου στειλω. Θελω να σου ειναι εθκολο να μου περιγραψεις τις δυσκολιες σου μεχρι να το βαλεις, εμενα με ταλαιπωρησε απιστευτα.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 θα το βαλω σε ενα thomson καποια στιγμη απο περιεργεια.θα δω ποσο ευκολο ειναι.οχι ενταξει settings Κτλ δεν χρειαζομαι ουτε κατι αλλο.εχω κανει αλλα σε ενα 530 καποτε.den βλεπω πουθενα το application αλλα λογικα θα το εχει μεσα στο cd .τον flasher εννοοω.θα τον βρω.thanxs για το firmware.δεν ειχα πολυ κεφι να ψαχνω για firmware.το τελευταιο ειναι αυτο για το 585?
Nik0s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ναι ειναι το τελευταιο firmware και επισης στο ιδιο site εχει και τον φλασηερ, παλιος νεςο δεν εχει σημασια. οταν το βαλεις κανε εναν κπο να μας πεις που σε δυσκολεψε αν δεν βαριεσαι.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 θα ενημερωσω απλα να εχω ετοιμο και το αναπληρωματικο σε περιπτωση που brickaristei:P
Nik0s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Οταν λες brickaristei? Ολα τα fw θα σου μπουν σωστα το θεμα ειναι ομως πως στο 8.6.9.0 δεν θα μπορεις να κανεις ουτε EasySetup γιατι θα σου πει πως σου λειπουν templates καθως ουτε manually να του περασεςις ρυθμισεις περα του user & pass tou ISP οπως για παραδειγμα VPI.VCI γιατι απεειδη ειναι by default στα γερμανικα τα εχει λαθος, οποτε να δωσεις τα ISP credentials σκετα δεν αρκουν.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 γερμανικο?δεν υπαρχει international?brickaristei = na μην περαστει σωστα το firmware και να μεινει στον τοπο
Nik0s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ειναι πολυ κουφο οταν το βαζεις δειχνι μονο γερμανικα και μετα που του ανεβασα user.ini εβγαλε επιλογη και για αγγλικα!
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 το User ini περιεχει τις ρυθμισεις.που κολλαει να το γυρναει στα αγγλικα.εκτος αν καπου μεσα γραφει και για την γλωσσα αλλα απο οτι ειδα δεν αναφερει κατι.ποιος ξερει.το βρηκα μεσα στο user.ini grafei [ language.ini ] config language=en complete=no
Nik0s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εμενα πριν το user.ini δεν μου δινε επιλογη για αλλη γλωσσα. το δοκιμασες?
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι για να μην ανοιγω τοπικ εχω ενα 3com 3 χρονια που ειναι adsl router ομως αρκετες φορες μου κολλαει για λιγο και μετα ξαναεχω internet χωρις να πεφτει η γραμμη αν του καρφωσω ενα ap (linksys με openwrt) και συνδεομαι μονο στο ap θα σταματησω να εχω προβλημα ??Να δουλευει δλδ μονο σαν adsl modem το 3com..
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αν κολλαει στο ασυρματο θα σταματησεις να εχεις θεμα.αν κολλαει στο ενσυρματο ισως να το εχεις και μετα.για αρχη δες για firmware update.
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν υπαρχει αλλο firmware update οποτε θα δοκιμασω με το ap .ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.