Προς το περιεχόμενο

Zητειται καλο ρουτερακι!

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω δευτερο pc, και ναι εχω αποσυνδεσει το μονιμοσ με καλωδιο συνδεδεμενο xbox που εχω πανω και αφηνω μονο το ασυρματο του pc(με καλωδιο δεν φτανει) αλλα παλι τα ιδια. ουτε δυτερο ρουτερ εχω.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mporei na φταιει κατι στο λειτουργικο για αυτο σου ειπα αν μπορεις να δανειστεις κανα λαπτοπ η να κανεις κανα formataki το κανονικο pc η με αλλο ρουτερ.

Δημοσ.

Το ΟΣ(Win7) apokleietaiα φταιει για τις αποσυνδεσεις του ρουτερ. απο που και ως που? ουτε καν επικοινωνει με το pc, mono data ασυρματα του στελνει.

Δημοσ.
Το ΟΣ(Win7) apokleietaiα φταιει για τις αποσυνδεσεις του ρουτερ. απο που και ως που? ουτε καν επικοινωνει με το pc, mono data ασυρματα του στελνει.

αν πας μια σελιδα πισω θα δεις οτι δεν εχει αποσυνδεσεις αλλα το θεμα ειναι οτι κατεβαζχει αργα με το ασυρματο.

Δημοσ.

Και αργα κατεβαζω αλλα και πολλες αποσυνδεσεις εχω που πριν ενεργοποιησω ασυρματο δεν ειχα. Δηλαδη αν ειχα μονο μια συνδεση με καλωδιο δεν θα ειχα προβληματα.

Δημοσ.

αν εισαι παλι με το καλωδιο τωρα παλι εχεις αποσυνδεσεις?β.οι αποσυνδεσεις ειναισ το wireless η στο ιντερνετ?εχει διαφορα

Δημοσ.

Οι αποσυνδεσεις ειναι στο ιντερνετ παντα και οχι στη συνδεση μεταξυ υπολογιστη και ρουτερ.

Αυτο ομως συμβαινει μονο οταν δουλευει το ασυρματο.

Δημοσ.

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.σε βλεπω για αλλο ρουτερ.που και που ειχα το ιδιο με ενα thomson οταν το ζοριζα τρελα στο ασυρματο .ειτε εχανε το wireless ειτε εκανε full reboot.

Δημοσ.

Δεν την γλυτωνω ναι! και γω αυτο πιστευω! Ποιο ρουτερακι ομως φιλε μου μου προτεινεις?

Τις τελευταιες μερες ακουω εξαιρετικα λογια για τα NetGear.

Δημοσ.

to thomson ειναι οτι πιο σταθερο σε θεμα αποσυνδεσεων.σε θεμα ταχυτητας κτλ ναι το Linksys ειναι καλυτερο.πχ wag200 wag160n .και zyxel μπορεις πχ 661 και netgear

Δημοσ.

ωραια ρουτερακια.με το που τα παρεις δες για firmware update.βγαζουν αρκετα και το γραφουν και πανω στο ρουτερ στην σακουλιτσα οτι δειτε για firmwar update.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...