Nik0s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θελω να αγορασω νεο ρουτερ. 4νετ εχω. το 530 χαλασε. Θελω ενα καλο ποιο προτεινεται βρε παιδια? Tα ΝetGear ειναι καλα? Θελω συγκεκριμενη μαρκα και μοντελο να μου προτειεντε.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αν εχεις λιγοτερο απο 30 attenuation χτυπα κανα Linksys wag160n.αν εχεις παραπανω η αν εχεις χαλια γραμμη με αποσυνδεσεις η μεγαλο attenuation τοτε παρε το thomson to 585.αν σου αρεσε και σε ειχε βολεψει το 530 που ειχες τοτε παρε το 585.ιδιο μενου απλα ειναι adsl2+
Nik0s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 to attenuation μου ειναι 18 οταν ομως συνδεομαια συρματα στο ρουτερ εκτοξευεται στα υπση και μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος εχω μονο στην κλυτερη 200 ΚΒ/σεκ κοτα χαρακτηριστικα: Uptime: 0 days, 0:06:32 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 258 / 2.165 Data Transferred (Sent/Received) [KB/MB]: 323,00 / 1,50 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,0 / 17,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 38,5 / 79,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 36 / 0 FEC Errors (Up/Down): 192.564.116 / 72 CRC Errors (Up/Down): 5.337 / 16 HEC Errors (Up/Down): 41.089 / 2
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 δεν εχει διαφορα οταν μπεις με wireless η με καλωδιο στο attenuation.δεν αλλαζει.αυτο ειναι σιγουρο.απο την αλλη κανε firmware update στο wag200 .deuyterΟν δεν γινετει να εχεις τοσο μεγαλο attenuation.αυτο που σκεφτομαι για να σου βγαζει τοσο μεγαλο νουμερο ειναι η να αναφερεται λαθος η να εχεις βαλει φιλτρο πριν το adsl.
Nik0s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 SpeedTouch 530 εχω και οταν το συδνες με καλωδιο αλλαζεουν εντελως τα νουμερα και παει το att στο 20
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 SpeedTouch 530 εχω και οταν το συδνες με καλωδιο αλλαζεουν εντελως τα νουμερα και παει το att στο 20 kanonika και λογικα δεν γινεται αυτο αφου το ποσο attenuation εχει μια γραμμη το καταλαβενει απο το τηλεφωνικο καλωδιο .απο εκει και περα το πως το δινει αυτο ειναι αλλο.εκτος αν οταν μπενεις ασυρματα μπενεις σε αλλο ρουτερ και βλεπεις αλλα χαρακτηριστικα.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εκτος αν λογω firmware το αναφερει Incorrect
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τα χει παιξει τελειως το ασυρματο και σκεφτομαι μηπως ο λογος ειναι το WPA2 και το AES . Θα το αφησω τελειως ελευθερο μηπως για αυτο το λογο επηρεαζεται η ταχυτητα. Διαβασα οτι και σε αλλυς οι "βαρειες" ρυθμισεις επηρεζανε την ταχυητα.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τα χει παιξει τελειως το ασυρματο και σκεφτομαι μηπως ο λογος ειναι το WPA2 και το AES . Θα το αφησω τελειως ελευθερο μηπως για αυτο το λογο επηρεαζεται η ταχυτητα. Διαβασα οτι και σε αλλυς οι "βαρειες" ρυθμισεις επηρεζανε την ταχυητα. κανε δοκιμη και με αλλο για να δεις.καποια ρουτερακια υποτιθεται οτι ειχαν στο chipset κατι για να μην χανουν σε ταχυτητα αλλα δεν ξερω αν ισχυει.κανε δοκιμη να δεις.λογικα unlock θα παιξει πιο γρηγορα αλλα δεν αξιζει ουτε να ειναι ανοιχτο ουτε να βαλεις κλειδωμα με mac address που δεν επηρεαζει την ταχυτητα διοτι σπαει ευκολα.και δες firmware,drivers,channel κτλ
Nik0s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μολις το δοκιμασα φιλε, τα ιδια η κατασταση, αμλλον τα εχει παιξει. Για πες μου σε παρακαλω λιγο για τα καναλια. Στην ουσια διαφορετικες συχνοτητες εκπομπης ειναι? 1 ή 6 ή 11 το εχεις εσυ και γιατι? Σε τι διαφερουν?
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 τα τελειως διαφορετικα ειναι 1,6,11 που δεν αλληλοκαλυπτονται.απλα καλο ειναι να μπαινει σε ενα απο αυτα τα 3 που ειναι τα λιγοτερα ατομα διπλα σου η κοντινα σου.που παιζουν οι αλλοι το βλεπεις με net stumbler Η με το insider η με το vistumbler.επισης δοκιμασε τα και τα 3 μηπως εχεις κατι μεσα στο σπιτι που τα επηρεαζει.οπως πχ καποιος ειχε κατι ασυρματο για την τηλεοραση για να μεταφερει το σημα και του κανε θεμα.με αλλο pc παλι κατεβαζει πιο αργα με ασυρματο?μηπως ειναι θεμα ασυμβατοτητας drivers κτλ.firmware ειπες εβαλες το τελευταιο?
Nik0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 καλημερα καιχ ρονια πολλα, ναι εχω το τελευταιο firmware gia to 530, Software Release: 5.4.0.14 opoio kanalia kai na alaljv pali h idia symperifora, η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι πριν 10 ημερες ηταν οτι πηρα το ασυρματο τηλεφωνο και το ρουτερ απο διπλα απο το pc και τα εβαλα κολλητα διπλα στην τηλεοραση και εχωσα τα καλωδια εκει ολα απο πισω γιατι δεν τα ηθελα διπλα μου. Nα φταιει αυτο? Η τηλεοραση μου ασυρματη δεν ειναι απλα με το xbox 360 συνδεεται.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μπορεις να κανεις δοκιμη με ολα τα αλλα καλωδια εκτος.με αλλο pc δοκιμασες ειπες η οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.