De@th L0rd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Υπερβάλεις... Δεν υπερβάλλω καθόλου.Ναι ,τα συγκεκριμένα μπορεί να μοιάζουν εύκολα για κάποιον που τα έχει δουλέψει αλλά για κάποιον που τα βλέπει πρώτη φορά κ πχ δεν ξέρει τι είναι ο διαιρέτης τάσης ή ο βρόχος γίνεται μεγάλο γλέντι. Μέθοδοι κόμβων,θεωρήματα τάσεων κ ρευμάτων Kirchoff, αποτελούν καθημερινό εφιάλτη στις σχολές που τα κάνουν.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει ο άνθρωπος σε τει πληροφορικής είναι δεν θα εμβαθύνει τόσο. Απλά κυκλώματα κάνουν.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει ο άνθρωπος σε τει πληροφορικής είναι δεν θα εμβαθύνει τόσο. Απλά κυκλώματα κάνουν. Εντάξει τότε, εγώ μιλούσα από τη σκοπιά του σπουδαστή ηλεκτρονικής . Αλλά τουλάχιστον να ξέρει ρε γμτ τα βασικά ηλεκτρικά.Μπορεί αύριο μεθαύριο να χρειαστεί να συμβάλλει σε κάποιο πρόγραμμα προσομοίωσης κ σχεδιασμού ηλεκτρονικών-ηλεκτρικών εξαρτημάτων,να μη του φανεί πιο απλό; Πχ ένα προγραμματάκι που είχα φτιάξει στο παρελθόν σε visual basic που υπολογίζει τιμές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων κ προτείνει συνδεσμολογίες έπρεπε να ξαναδιαβάσω από την αρχή κάποιες έννοιες οι οποίες μου φάνηκαν πανεύκολες επειδή τα είχα μάθει στο παρελθόν.Συμφοιτητής μου προσπάθησε να κάνει κάτι παρόμοιο,αλλά τα παράτησε γιατί δεν ήξερε να επιλύνει ούτε το νόμο του Ohm. Αλλά ο ίδιος σε C,Delphi κ κανα 2 άλλες γλώσσες κάνει παπάδες σε πράγματα που δεν αφορούν ηλεκτρονικά.
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Και αυτά είναι απλά πράγματα.Που να πάτε σε τίποτα Thevenin ,Norton και θεωρήματα υπέρθεσης. μην λες τετοια θα εχουμε θυματα σε λιγο
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φαντάσου τον κόσμο χωρίς τριβή. Τον ρόλο αυτό τον έχει η αντίσταση σε ένα κύκλωμα.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φαντάσου τον κόσμο χωρίς τριβή. Τον ρόλο αυτό τον έχει η αντίσταση σε ένα κύκλωμα. Πως φαίνεται κάποιος που κάνει για καθηγητής !
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πως φαίνεται κάποιος που κάνει για καθηγητής ! Έτσι, έτσι... :-)
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φαντάσου τον κόσμο χωρίς τριβή. Τον ρόλο αυτό τον έχει η αντίσταση σε ένα κύκλωμα. sounds dirty:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.