Προς το περιεχόμενο

Κάποιες έννοιες που πρέπει να ξέρεις...

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ μας MindFreak, εχεις χάσει κάποιου είδους στοιχήματος?? Που να λεει θα αρχίζω "άχρηστα" θρεντς? Το εχεις κάνει τάμα? Ή απλά βαριέσαι?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μεταξύ μας MindFreak, εχεις χάσει κάποιου είδους στοιχήματος?? Που να λεει θα αρχίζω "άχρηστα" θρεντς? Το εχεις κάνει τάμα? Ή απλά βαριέσαι?

ρητορικές ερωτήσεις αυτές? :P

Δημοσ.

ρητορικές ερωτήσεις αυτές? :P

ίσως θέλει να περάσει την pj20 στα λουκέτα:P

Δημοσ.

Εγώ σέβομαι την άποψη του καθενός έστω κι αν με κατηγορεί για αυτά που έγραψα, που λέω και που συζητώ! Έχετε όλοι το δικαίωμα λόγου όπως το έχω κι εγώ :)

Εγώ πιστεύω ότι αυτά που έκανα post είναι τα σωστότερα για τον εαυτό μου. Του καθενός ο εγκέφαλος του παίρνει διαφορετικές στροφές. Εσείς μπορεί να έχετε άλλη άποψη.

• Moderators
Δημοσ.

LOL καποιες εννοιες που πρεπει να ξερω???

Ηλιθιοθεραπεία:

Δυστυχώς, είναι η αλήθεια. Δεν έρχομαι σ’ επαφή με τον ήλιο, δεν τον γουστάρω καθόλου. Ομως τον ήλιο εύκολα μπορώ να τον αποφύγω, τη βλακεία είναι αδύνατον. Οι διάχυτες ακτίνες της ηλιθιότητας μου μαυρίζουν την ψυχή, χειμώνα καλοκαίρι, μέρα νύχτα.

Που με βοηθησε το γεγονος πως δεν μπορεις να αποφυγεις την βλακεια? Και ποια ειναι η εννοια της Ηλιθιοθεραπειας? Αυτο περιμενα να διαβασω.

Συμφεροντολογική είναι η αγάπη, αν τη δούμε σαν κίνητρο..

Nope, απλα δεν ισχυει :) Τουλαχιστον οχι οταν αναφερεσαι στην εννοια της λεξης ακριβολογοντας.

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω, παντως το thread ειναι παραπλανητικο, δεν ΕΠΡΕΠΕ να ξερω τιποτα απο τα παραπανω :)

Δημοσ.
LOL καποιες εννοιες που πρεπει να ξερω???

Ηλιθιοθεραπεία:

Δυστυχώς, είναι η αλήθεια. Δεν έρχομαι σ’ επαφή με τον ήλιο, δεν τον γουστάρω καθόλου. Ομως τον ήλιο εύκολα μπορώ να τον αποφύγω, τη βλακεία είναι αδύνατον. Οι διάχυτες ακτίνες της ηλιθιότητας μου μαυρίζουν την ψυχή, χειμώνα καλοκαίρι, μέρα νύχτα.

Που με βοηθησε το γεγονος πως δεν μπορεις να αποφυγεις την βλακεια? Και ποια ειναι η εννοια της Ηλιθιοθεραπειας? Αυτο περιμενα να διαβασω.

Συμφεροντολογική είναι η αγάπη, αν τη δούμε σαν κίνητρο..

Nope, απλα δεν ισχυει :) Τουλαχιστον οχι οταν αναφερεσαι στην εννοια της λεξης ακριβολογοντας.

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω, παντως το thread ειναι παραπλανητικο, δεν ΕΠΡΕΠΕ να ξερω τιποτα απο τα παραπανω :)

Yo! δυστυχώς είναι η αλήθεια... κάποιοι από εδώ (συμπεριλαμβανομενου κι εσένα, η και όχι) είναι αφάνταστα ηλίθιοι και η ηλίθιότητα τους δεν έχει όρια. Για κάποιους είναι σημαντικό να ξέρουν τι είναι η Ηλιθιοθεραπεία.

Εξάλλου είναι μόρφωση. Μαθαίνοντας έστω και μια ασήμαντη λέξη που μπορεί να σου χρησιμεύσει στο μέλλον είναι μόρφωση, και η μόρφωση κάνει καλο απ'όλες τις πλευρές!

• Moderators
Δημοσ.
Yo! δυστυχώς είναι η αλήθεια... κάποιοι από εδώ (συμπεριλαμβανομενου κι εσένα, η και όχι) είναι αφάνταστα ηλίθιοι και η ηλίθιότητα τους δεν έχει όρια. Για κάποιους είναι σημαντικό να ξέρουν τι είναι η

Εξάλλου είναι μόρφωση. Μαθαίνοντας έστω και μια ασήμαντη λέξη που μπορεί να σου χρησιμεύσει στο μέλλον είναι μόρφωση, και η μόρφωση κάνει καλο απ'όλες τις πλευρές!

Αυτο λεω, δεν επεξηγεις καν τι ειναι αυτο που λες. Απλα αναφερεις την αποψη σου για τους ηλιθιους. Αυτο δεν ειναι εννοια, ειναι αποψη.

Δημοσ.
Αυτο λεω, δεν επεξηγεις καν τι ειναι αυτο που λες. Απλα αναφερεις την αποψη σου για τους ηλιθιους. Αυτο δεν ειναι εννοια, ειναι αποψη.

Είναι άποψη. Αλλα νομίζω ότι δίνοντας αυτή την λέξη, αν ο δάσκαλος σου so δημοτικό σας μάθαινε σύνθεση λέξεων θα μπορούσε άμεσος το μυαλό σου το αργό να πάει γρήγορες στροφές (που λέει και ο Harry) και να νοήσεις τι σημαίνει Ηλιθιοθεραπεία. Αν το έθετα σαν ερώτημα το τι σημαίνει Ηλιθιοθεραπεία θα μπορούσες να μου απαντήσεις;

Δημοσ.

αρχηγε, να εγραφες τιποτα δικο σου....να το σχολιασουμε. με το να μας λες τις πιπες του καρβελα τι περιμενεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...