skatopaido Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 παιδια πως γινεται το windows update να εξαιρει το update της ati στα win 7? μου εχει σπασει τα νευρα γιατι κανει εγκατασταση πιο παλιες εκδοσεις catalyst.δεν θελω να κανω cancel αλλα να αποκλεισω μια και καλη να βρισκει ''update'' του οδηγου της καρτας.thanks
mihachris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Εμένα πάντως που έχω nVidia και μου βρίσκει και για άλλο hardware τις έχει στις προαιρετικές ενημερώσεις οπότε δεν χρειάζεται να τις ακυρώνω αλλά άμα θέλω τις κάνω εγκατάσταση.
Nord_Chaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 παιδια πως γινεται το windows update να εξαιρει το update της ati στα win 7? μου εχει σπασει τα νευρα γιατι κανει εγκατασταση πιο παλιες εκδοσεις catalyst.δεν θελω να κανω cancel αλλα να αποκλεισω μια και καλη να βρισκει ''update'' του οδηγου της καρτας.thanks οποια ενημερωση δεις που αφορα drivers για την καρτα γραφικων σου κανε δεξι-κλικ στην ενημερωση αυτη και επελεξε "Hide update"..δεν προκειται να σε ξαναενοχλησει ξανα για την συγκεκριμενη ενημερωση το windows update..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.