Προς το περιεχόμενο

αρχεια εφαρμογων απο windows

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια ερωτηση.μπορω μεσα απο τα linux να τραβηξω καποια προγραμματα?θελω συγκεκριμενα το msn.πρεπει να το εγκαταστησω και στα linux?η μπορω να το χρησιμοποιησω μεσα απο τα linux καπως??.εχω windows 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καθε DE ερχεται με προεγκατεστημενα προγραμματα θα τα βρεις στο Εφαρμογές -> Διαδίκτυο ->, στο KDE εχει το Kopete στο GNOME το Pidgin η το Empathy αλλα μπορεις μεσω του Package manager της διανομης σου να εγκαταστησεις το amsn

• 4 εβδομάδες αργότερα...
καθε DE ερχεται με προεγκατεστημενα προγραμματα θα τα βρεις στο Εφαρμογές -> Διαδίκτυο ->, στο KDE εχει το Kopete στο GNOME το Pidgin η το Empathy αλλα μπορεις μεσω του Package manager της διανομης σου να εγκαταστησεις το amsn

Amsn ή emesene???

Ποιο κατα τη γνωμη σας ειναι καλυτερο???

Το Αmsn μου φαινεται λιγο αρχαιο ρε παιδια σαν στυλ!!!

Τι λετε???

Το βρηκα απο το "Κεντρο λογισμικου ubuntu" να το κατεβασω απο κει???

Στη σελιδα μου εμφανιζει αυτα: http://www.pidgin.im/download/ubuntu/

Δεν εχω ιδεα τι ειναι ολα αυτα...(νεος στα linux)

Ή, για να αρχίσεις σιγά-σιγά και τη χρήση της παντοδύναμης κονσόλας, άνοιξε το Terminal και δώσε:

>sudo apt-get install pidgin

Το sudo για να αποκτήσεις προσωρινά δικαιώματα root (υπερχρήστη), το apt-get για να "ανοίξει" ο package manager, το install πραφανές και το όνομα του πακέτου (pidgin).

Θα σου ζητήσει τον κωδικό σου. Μην ανησυχήσεις αν δεν φαίνεται οτι γράφεις κάτι, είναι για λόγους ασφαλείας (νομίζω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...