Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Internet Security 2010 2 USERS...

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια...

Λεμε με εναν φιλο μου να αγορασουμε το Kaspersky για 2 users ωστε να μοιραστουμε τα εξοδα...

Αν αυτος το δωσει και σε καποιον αλλο και τρεχουμε συγχρονως 3 users τι γινεται?

Δημοσ.

Αυτόματα θα απενεργοποιηθεί το πρώτο (δηλαδή ο υπολογιστής στον οποίο έγινε πρώτη φορά η εγκατάσταση του κωδικού)

Δημοσ.
Μια απορια...

Λεμε με εναν φιλο μου να αγορασουμε το Kaspersky για 2 users ωστε να μοιραστουμε τα εξοδα...

Αν αυτος το δωσει και σε καποιον αλλο και τρεχουμε συγχρονως 3 users τι γινεται?

Δεν γίνεται. Αν ενεργοποιηθεί το Kaspersky σε 2 υπολογιστές, δεν ενεργοποιείται στον τρίτο, τόσο απλά. Θα σου πετάξει μήνυμα για maximum users με τις licenses που δικαιούσαι υποθέτω.

Γι' αυτό φρόντισε να είσαι εσύ ένας απ' τους 2 πρώτους, γιατί αν το ενεργοποιήσει στο δικό του και το δώσει στον κάποιο άλλο, μάντεψε ποιός θα μείνει στην απ' έξω. :X:devil:

edit: Παίζει να ισχύει και αυτό που λέει ο hsavva, αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό.

Δημοσ.

Ναι αλλα για παραδειγμα στην εκδοση 2009 που εχω ,εχω κανει 5-6 φορες format και παντα λειτουργει το serial..Αρα το βαζω,το βαζει ο φιλος μου,και σε περιπτωση που το δινει στην κοπελλα του-φιλο του κ εγω δεν ειμαι online το δεχεται το serial..Μετα αμα μπουμε κ οι 3 συγχρονως τι γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...