nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ε τώρα ρε vatos δεν ξέρεις πως είναι το δίπλωμα; 2 οχτάρια και 2 ευθείες σε μαθαίνουνε να κάνεις. Και την "στραβογκαζιά" λόγω απειρίας δεν θα την κάνεις στα καλά καθούμενα...Θα την κάνεις όταν σου πεταχτεί κανένα γατί και λόγω απειρίας τα χάσεις,όταν πας να φύγεις από τον δρόμο και αντί να αντιδράσεις σωστά τα χάσεις και ανοίξεις το γκάζι,όταν όταν όταν...Θέλει συνήθεια το γκάζι.. Δεν μίλησα να πληρώσει τα άπειρα λεφτά.Ένα μεταχειρισμένο παπί να πάρει φθηνό να συνηθίσει για αρχή.Μετά ας κάνει ότι θέλει.. Δεν μιλάμε για 17χρονα που πήραν ότι κτλ κτλ αλλά ο OP 17 χρονών είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τα γατιά είναι νόμος τα περνάμε από πάνω αν βρεθούν μπροστά μας τώρα τι να πω δεν ξέρω δεν έχει και νόημα να λέω εγώ τα δικά μου εσύ τα δικά σου ίσως να φταίει που εγώ οδήγησα πρώρα ένα χτ660 μετά πήρα δικό μου παπί και τώρα με το ninja Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κάτσε είχες πρώτα το ΧΤ και μετά πήγες και αγόρασες παπί;wft; Δεν είναι νόμος ότι αν πάρεις μηχανή κατευθείαν θα πάθεις κάτι.Σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί η στιγμή που η απειρία θα μιλήσει.Και εκείνη η στιγμή μπορεί να έχει την οποιαδήποτε κατάληξη. Μπορεί να φταίει και το ότι την μοναδική φορά που έδωσα μηχανή σε άτομο που δεν έχει ξαναοδηγήσει μηχανή στη ζωή του για ένα τετράγωνο,την άνοιξε μια,χέστηκε άρχισε να πλακώνετε στα φρένα και μόλις πήγε να σταματήσει ξαναέδωσε ασυναίσθητα μια γκάζια και βρέθηκε αγκαλιά με μια κώλωνα της ΔΕΗ.Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 οδηγούσα συχνά πυκνά ένα xt660 ενός φίλου μετά αγόρασα παπί δικό μου λόγο οι οικονομικού και τώρα σε μεγαλύτερο γενικά με την μηχανή/μηχανάκι κάποτε θα πέσεις τώρα πως θα είναι αυτό δεν ξέρεις ποτέ για εμένα πάντως καλύτερα να αποκτήσει την εμπειρία του στο 2.5αρι που και την γκαζιά από φόβο να ρίξει 90% θα του σβήσει λόγο συμπλέκτη παρά σε κάποιο ξεχάρβαλο used παπί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τες πα.Γνώμες.Δεν γίνεται να είναι ποτέ ίδιες. Να κάτσει να τα σκεφτεί ο OP να πάρει κι άλλες και να αποφασίσει. Πως την βγάζεις με μόνο 30gb ssd;Μόνο λειτουργικό και όλα τα υπόλοιπα στους μηχανικούς;Βολεύει;Αν έχεις σκοπό να το κάνεις έτσι χρειάζονται παραπάνω gb ή μια χαρά βγαίνει και με τα 30; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 λειτουργικό μόνο, τα υπόλοιπα είναι σε server pc, δεν παίζω παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 σε άτομο που δεν έχει ξαναοδηγήσει μηχανή στη ζωή του για ένα τετράγωνο,την άνοιξε μια,χέστηκε άρχισε να πλακώνετε στα φρένα και μόλις πήγε να σταματήσει ξαναέδωσε ασυναίσθητα μια γκάζια και βρέθηκε αγκαλιά με μια κώλωνα της ΔΕΗ Συμφωνεις με αυτο που ειπα περι βλακειας πιο πανω?? Γιατι μιλαμε τετοιο αυτη την στιγμη. Εγω δλδ γιατι πηγαινα με το χτ125 με 30 40 για πανω απο 50km και ανεβαζα σταδιακα πχ?? Στο μεταξυ τεσταρα συνεχως σεναρια με φρενα και συγχρονισμο τους... Τεσπα, μυαλλο και παντα ορθιοι ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.