Kryptonite Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Επ..Που ήμουν εγώ? :lol: Μη μου δυσφημείτε τα διχρονάκια!Θέλουν αγάπη και προδέρμ και κανα λίτρο λάδι!2Strokes και ξερό ψωμί..Σαν νέος μια χαρά είναι νομίζω το ninjaκι αλλά μην τρελαθούμε οτι και το NSR τι να το κάνει!!Προσφέρει άπειρες στιγμές χαράς (εγγυημένα και με αποδείξεις απο προσωπική πείρα) και απο εμφάνιση κούκλα!Διαλέγεις και παίρνεις από το πιο τελευταίο μοντέλο (MC28) που είναι καρακουκλί με το Pro Arm αλλά πεσμένο σε επιδόσεις συγκριτικά με το παλιό (MC18).Αλλά γιατί να περιοριστείς σε NSR μόνο?Τα RGV ψυχή δεν έχουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garuda Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 το παιδι ειναι κριμα να ξεκινησει με την kawa αφου δεν εχει ιδιαιτερει εμπειρια στισ μηχανες . γνωμη μου ειναι ας παρει αρχικα κανενα scooter κ σε 2 χρονακια το αλλαζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι ρε παιδιά. Άμα δεν έχει οδηγήσει ο άλλος ούτε παπί στη ζωή του τι του λέτε για δίχρονο κιόλας; Πάρε κανένα μεταχειρο παπί να συνηθίσεις για κανένα χρόνο και μετά πούλα το και πάρε κάτι μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ΡΕ Σοβαρευτείτε αφήστε τα 2χρονα για τις πίστες γιατί αν όντως μας περνάνε κτέο μετά θα του πάρετε εσείς άλλο μηχανάκι ? η θεωρείτε οτι θα βρεί κάποιο σε καλή κατάσταση ? το ninjet είναι μια χαρά για πρώτο μηχανάκι ούτε σκούτερ ούτε πάπιες ούτε τίποτα θα μπεί στις μοτοσυκλέτες και με άλλο μυαλό το παιδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα,σαν νεος οδηγος θα σου προτεινα ναι μεν να αρχισεις απο μηχανη,αλλα απο κατι ποιο χαλαρο για αρχη,με κανα μεταχειρο CBR 125 για κανα 2 χρονια και μετα ανεβαινεις ψηλοτερα,δεν θα προτεινα να μπεις με την μια στα γκαζια,ποσο μαλλον κατι 400αρια και διχρονα που προτεινουν καπιοι,χαλαρωστε λιγο ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kryptonite Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια διαβάστε λίγο καλύτερα πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τζάμπα..400 δεν του πρότεινε ΚΑΝΕΙΣ..Μια φορά αναφέρθηκε από κάποιον κάτι για ένα NS 400 αλλά ήταν ειρωνικό..Ρώταγε κάποιος "το 250?" και του απάντησε ένας "εμ τι το NS 400??"..Τώρα για το θέμα των δίχρονων έχω κουραστεί να κάνω συνέχεια την ίδια κουβέντα και να προσπαθώ να πείσω οτι δεν είναι κατασκευάσματα του διαβόλου..Σαφώς έχουν μειονεκτήματα αλλά έχουν και πολλά πλεονεκτήματα.Over and out. Πάρε το ninja.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ΡΕ Σοβαρευτείτε αφήστε τα 2χρονα για τις πίστες γιατί αν όντως μας περνάνε κτέο μετά θα του πάρετε εσείς άλλο μηχανάκι ? η θεωρείτε οτι θα βρεί κάποιο σε καλή κατάσταση ? το ninjet είναι μια χαρά για πρώτο μηχανάκι ούτε σκούτερ ούτε πάπιες ούτε τίποτα θα μπεί στις μοτοσυκλέτες και με άλλο μυαλό το παιδί Ένα 50άρι να αποκτήσει λίγο εμπειρία με το γκάζι...Πές μου ότι ξέρεις άτομα που η πρώτη τους μηχανή ήταν 250άρα..Βούτα θα φάει.Το ίδιο είναι να φας την πρώτη βούτα με 50άρι το ίδιο με 250άρι;Εντάξει μπορεί και να του βγεί και 200€ ακριβότερο το θέμα αλλά τουλάχιστον θα παίζει με ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 +1 κι απο μενα για το Ninja 250 Αφου και το διπλωμα σε καλυπτει ε ειναι μια χαρα μηχανη. Και πολυ ομορφη btw. Ειδικα αυτο το πρασινακι ειναι all the money.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ξέρω πολλά άτομα που πήγαν με τη μία σε fazer όχι σε 250 δεν έχει να λέει κάτι.... το ninjaκι συγχωρεί και είναι καλό σχολείο τώρα αν επιμένεις να συγκρίνεις ασφάλεια παπί με μηχανή τότε οκ... φρένα,λάστιχα,αναρτήσεις,στρίψιμο κλπ κλπ.... btw δεν τα λέω ξεκάρφωτά από παπί φτιαγμένο πήγα στο ninjaki και το έχω κάτω στο γκαράζ μου... είτε τελείως άλλο πράγμα να μάθει με παπί / σκούτερ και μετά να πάει σε μηχανή 1000000 φορές να πάρει με την μία το ninja ή αν φοβάται τα 250cc ας πάρει κάποιο ακόμα πιο ψόφιο cbr 125 / xt125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω vatos_locos, οι περισσοτεροι το παιζουν μπαμπαδες και ψαγμενοι και λενε υπερβολικα πραγματα... Μυαλο θελει και να μην πετας στα συνεφα. Εγω εκανα κανα 200αρι km με xt125 του αδερφου μου και πηγα στο pegaso650... Πολυ με ειχαν βοηθησει τα απειρα km με ποδηλατο που ειχα κανει σαν χομπι οσο αφορα την συμπεριφορα στο δρομο αλλα δεν μπορω να αρχισω να λεω, πριν το παπι κανε πολυ ποδηλατο στον δρομο στους υποψηφιους οδηγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πως δεν έχει να λέει; Ρε παιδιά τα πάντα χρειάζονται κάποια εμπειρία. Το παπί δεν συγκρίνεται με τη μηχανή σε τίποτα από θέμα ασφάλειας αλλά είναι παπί!! Και τα λάστιχα είναι καλύτερα στη μηχανή,και τα φρένα αλλά χρειάζεται κάποια εμπειρία πρώτα στο γκάζι,οδική συμπεριφορά κ.α που δεν γίνεται να την αποκτήσεις με τη μηχανή κατευθείαν Εννοείται ότι αν πας από παπί σε μηχανή σου φαίνεται η διαφορά τεράστια.Αλλά αν πας από ποδήλατο σε μηχανή αυτή η διαφορά μπορεί και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σου.Εδώ από 50άρι με 90άρι η διαφορά στο γκάζι είναι φανερή.Βάλε ότι στη μηχανή είναι φανερό εκτός από το γκάζι και το βάρος που έχεις να κουμαντάρεις. no offence αλλά τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Να είχε κάποια σχετική εμπειρία στο δρόμο να μην έλεγα τίποτα.Αλλά από το ποδήλατο στο 250άρι ε είναι λίγο επικίνδυνος τουλάχιστον μέχρι να συνηθίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αν δεν έχεις πρόβλημα με τον καρπό δεν βλέπω τον λόγο να πάει σε παπί σοβαρά :S όπως δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνετε δλδ αμα πάρεις αμάξι ξεκινάς με 1000αρκι και μετά περνάς από όλες τις κατηγορίες για να πας στο 2λιτρο ; όλα είναι θέμα παιδιάς αν έχει μυαλό μπορεί να πάει σε ότι θέλει, θα προσέξει θα πάει αργά με ταχύτητες παπιού μέχρι να στρώσει αυτός πάνω στο μηχανάκι του και μετά θα είναι μια χαρά... δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα μερικών με το στανιό να πάνε όλοι σε πιο μικρά :S και εγώ το έκανα και απλά κατάλαβα οτι μου έφυγε μια περιουσία στο μικρό ενώ θα μπορούσα να πάρω κάτι πιο μεγάλο από αυτό που πήρα τώρα και εμπειρία ? καμία γιατί απλά το μικρό με το μεγάλο δεν έχουν καμία σχέση τώρα αν δεν μάθε οτι για να στρίψει θέλει φλας και μπαίνει εθνική και στα καπάκια πάει αριστερά... ε κακό του κεφαλιού του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω απολυτα, βεβαια σου εφυγαν λευτα επειδη το πειραζες το παπι.... Μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι μια πιο μεγαλη μηχανη συνεπαγεται ασφαλεια. Φαινεσαι καλυτερα στον δρομο, σταματας καλυτερα, εχεις καλυτερη επιταχυνση να φυγεις απο ενα τρακτερ πχ και δεν εχεις οσους κραδασμους εχει μια πιο μικρη... Οσο για το παραπανω γκαζι που εχει μια πιο μεγαλη μηχανη, οσο πατας τρεχει... Οποτε ειναι θεμα μυαλου αν θα τρεξεις και θα σκοτοθεις... Δεν χρειαζεται να παρεις παπι για να μην τρεξεις και na μαθεις, θελει μυαλο... Επισης εχει αποδειχθει οτι τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται με τ;αχυτητες μεχρι 60km/h... Οποτε ειτε μεγαλη ειτε μικρη αν εισαι βλακας ή απροσεκτος θα πεσεις. (Οταν λεω μεγαλη μηχανη δεν εννοω τα θηρια απαραιτητα, ενα 250ari ειναι μια μεγαλη και μπορουν να σε βλεπουν... ) Επισης να τονισω οτι πρεπει να μην ειμαστε ξερολες και μια μηχανη να την τεσταρουμε μονοι μας να δουμε τα φρενα της κυριως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Στο αυτοκίνητο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Αν πάρεις τίποτα σβάρνα στην αρχή που είσαι άπειρος ή πατήσεις κατά λάθος λίγο παραπάνω το γκάζι(δεν εννοώ να τρέχεις.Εννοώ από απειρία να πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι στιγμιαία) και στουκάρεις πουθενά δεν σκοτώνεσαι. Και εννοείται ότι δεν μιλάω για τα κυβικά της μηχανής.Για την ροπή της μιλάω(γκάζι-όχι το πιο πολύ δηλαδή αλλά το πιο απότομο που θέλει κάποια εμπειρία πριν.Το πιο πολύ λέγεται ταχύτητα) και για το μέγεθος της σε σχέση με το παπί.Δεν είπα να πάει σε μικρό.Να πάρει το μικρό μέχρι να συνηθίσει λίγο το γκάζι(σαν αίσθηση,σαν χρήση),και την οδική συμπεριφορά λέω.Έστω και για λίγο καιρό.Μετά ας πάει σε ότι άλλο λογικό θέλει. Α και μιλάμε για άτομο όχι 18 χρονών ακόμη! Για το μυαλό που λέτε..Πείτε μου τώρα ότι το ίδιο μυαλό είχατε στα 17 τώρα να χαζέψω! Κατά τα άλλα αν έχεις κάποια εμπειρία δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ παπιού και μηχανής σε τίποτα απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 κάτσε ρε αδερφέ στην σχολή που θα πάει δεν θα του δώσουν ένα μηχανάκι να κάνει καμιά 10αριά σβούρες να μάθει το μηχανάκι δεν θα του πούνε 5-10 πράγματα να προσέχει τι θα κάνει θα του δώσουν ένα μηχανάκι να βγει στον δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος ; Συζητάμε για άτομα που έχουν στην κατοχή τους άδεια οδήγησης και εννοείτε οτι δεν μιλάμε για 17χρονα που πήραν ότι βρήκαν και πάν ενα σκοτωθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.