Προς το περιεχόμενο

kawasaki ninja 250r στα 18 γινεται?

chriskaram1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hi guys ειμαι 17, τα κλεινω τον ιανουαριο και μολισ τελειωσει η φετινη φριχτη 3η ληκειου μαζι με αυτοκινητου θα δωσω και για διπλωμα μηχανης α1(τα παπια τα απεχθανομαι..) και εχω βαλει στο ματι το νιντζακι των 250. βρηκα λοιπον πως το α1 καλυπτει μηχανεσ μεχρι 33hp=25.5 klw περιπου και πρεπει το κλασμα klw/kgr<0.16. η νιντζα ειναι οκ στα αλογα αλλα τα κιλα?? αλλου γραφει οτι ειναι 150 αρα klw/kgr>0.16 αρα δεν μπορω και αλλου οτι ειναι 169 αρα klw/kgr<0.16 αρα μπορω!!! ξερει κανεις ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ τι ισχυει???:confused::confused::confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τι να δει? κανα NS 400 λες? :P

ps

σου εστειλα pm

επειδη ξερω οτι τα γουσταρεις και εσυ το συγκεκριμενο εκκινει με καρτα (οχι κλειδι) το οποιο μαλιστα εχει και την χαρτογραφηση του ψεκασμου οποτε αγοραζοντας και αλλη καρτα ειχες και αλλη αποδοση (επαιζαν αν θυμαμαι καλα μεχρι 60ps,καθολου κακο για 250αρι ε)

τι ns400 μου λες? 1ον δεν καλυπτεται απτο διπλωμα: 52,6 klw, 196kgr αρα ειναι klw/kgr>0,27..και 2ον την παλευεις?? τι να το κανεις αυτο?? να μαθω να οδηγαω θελω οχι να παω σε αγωνα με αντικες.. τεσπα αν ειναι 169 με υγρα καλυπτεται απτο α1????

'Ακου τον million_voices ξέρει τι λέει! Να φανταστείς πούλησε το VFR που είχε, γιατι τον περνούσαν σα σταματημένο ακόμα και Αφρικανοί, και αγοράσε 2χρονο Gilera Runner 200cc Malossi για να περνάει τα καβασάκια 125 με σούζα!

Το απόλυτο όνειρό του δε;

rs250_2001.jpg

'Ακου τον million_voices ξέρει τι λέει! Να φανταστείς πούλησε το VFR που είχε, γιατι τον περνούσαν σα σταματημένο ακόμα και Αφρικανοί, και αγοράσε 2χρονο Gilera Runner 200cc Malossi για να περνάει τα καβασάκια 125 με σούζα!

Το απόλυτο όνειρό του δε;

rs250_2001.jpg

ανακριβειες αυτο εχω τωρα

LImage.aspx?i=954&t=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...