Wilwarin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γινεται σχετικα με το Google Book Downloader...Λοιπον,εχω βρει ενα βιβλιο απ το google books και θελω να το κατεβασω σε μορφη pdf.Κατεβασα το GBD και ενω το βιβλιο κατεβαινε κανονικα(ειχαν κατεβει 100 σελιδες),προχτες κολλησε και δεν κατεβαινει αλλο.Στο status λεει downloading ομως εχει μεινει εκει,στις 100 σελιδες...Και σαν να μην εφτανε αυτο,τωρα δεν ανοιγει καθολου το google books! Εχετε κατι να προτεινετε? P.S. :Δεν ξερω αν το μηνυμα κολλαει σε αυτη την κατηγορια,αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω
random Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 να ρωτήσω κατι πιθανον αφελές; τι παραπάνω κερδιζεις με αυτο το gdb? απ ότι βλέπω , σε ενα τυχαιο βιβλιο που άνοιξα, μπορεις να κατεβάσεις pdf απλά με τον browser. (μιλάμε για το books.google.com , έτσι; ...)
Wilwarin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Απλα θελω το συγκεκριμενο βιβλιο σε pdf αλλα δεν ξερω αλλον τροπο για να το κανω Όταν λες να το κατεβασω σε pdf μεσω browser?Είμαι και λίγο άσχετη σε αυτά τα θέματα! Βασικά,νομίζω οτι με το google book downloader μπορείς να κατεβάσεις και σελίδες που κανονικά δεν εμφανίζονται όταν ανοίξεις το βιβλίο μέσω του google books ή κάτι τέτοιο... Το κακό είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να ανοίξω το google books ούτε για να διαβάσω απ ευθείας κάποιο βιβλίο,και δεν ξέρω γιατί..!
random Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ενα τυχαίο βιβλίο για παράδειγμα : πάνω δεξιά, λεει DOWNLOAD / PDF / EPUB βέβαια, για να στα δώσουν ολόκληρα πρέπει να ανήκουν στην κατηγορία Full View, ή Public domain. αν θελεις τα βιβλία "limited preview", δεν τα δίνει ολόκληρα. αυτά μόνο με το GDB ( απο το google, τουλάχιστον ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.