hkosmidi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα, θέλω το εξής και πείτε αν και πως μπορεί να γίνει. Υπάρχει μια βαση με mp3 όπου καθε row έχει το πεδίου απο που πέρνουμε το mp3. Αυτό έρχεται απο έναν windows media server σε μορφή mms. Πχ. Song1.mp3 | mms://192.168.0.1/mammsmsisjsns Song2.mp3 | mms://192.168.0.1/xccnhduyebs κτλ Μια aspx σελίδα θα αναλαμβάνει σε registered users να σερβίρει κάποιες playlist. Ξέρω ότι υπάρχουν Player όπως ο JW FLV Media Player 4.6 που κάνουν τέτοια δουλειά. Το θέμα είναι με το security. Αν πχ εγώ είμαι registered user και σηκώσω τον player τότε το ποιο αρχείο θα παίξει θα ορίζεται με κάποιες javascript μεταβλητές που αν ξέρω λίγα πράγματα μπορώ να διαβάσω και να βρώ ποιο mms παίζει. Που τελικά σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το mms address και να παίξω το τραγούδι χωρίς να είμαι registered. Μπορεί κάπως να αποφευχθεί αυτό; ευχαριστώ
djpaul1963 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Εφόσον χρησιμοποιείς windows media server, μπορείς να ενεργοποιήσεις content security όπως περιγράφεται εδώ http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/forpros/server/faq.aspx#2_5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.