Προς το περιεχόμενο

Full HD Cpu

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις τον πιο φθηνό επεξεργαστή 775 αλλά να παίζει MKV files 1920*1080. 8α ειναι με μια 8800 gts 512 kαι μπόλικη ραμ

έχουμε celeron e3300 e3200 kai dual core 1600

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που έχεις κάρτα της Nvidia που υποστηρίζει Cuda βάζεις τα CoreAVC Codecs και δεν χρειάζεσαι cpu της προκοπής για να βλέπεις full hd .mkv files...

Δημοσ.

Βλπέπω full hd με επεξεργαστή πενταετίας (Athlon 64 X2, socket 939) και παλιά κάρτα γραφικών (ATI Radeon X1600XT). Χρησιμοποιώ βέβαια το CoreAVC και έχω απενεργοποιήσει το deinterlacing και deblocking.

Λογικά με οποιοδήποτε τωρινό σύστημα με αυτόνομη κάρτα γραφικών κάνεις την δουλειά σου ακόμα και με ενεργοποιημένο το deinterlacing και deblocking.

Δημοσ.
από την στιγμή που έχεις κάρτα της Nvidia που υποστηρίζει Cuda βάζεις τα CoreAVC Codecs και δεν χρειάζεσαι cpu της προκοπής για να βλέπεις full hd .mkv files...

το αυτό......

Δημοσ.
( πάντως και χωρίς cuda/dxva ο e3300 πρέπει να τα βγάζει πέρα ;) )

σχεδόν σωστό. αν και σε 1080p υψηλών bitrate, ενδέχεται να "ψιλοκολαει".

άσε που σίγουρα όταν και αν αρχίσουν να βγαίνουν τα HD

50-60 fps (και όχι 24 που είναι σήμερα) τότε σίγουρα δεν

θα τα παίζει.

Δημοσ.
2160p !!!!! :confused:

ενδιαφέρον...

για λεγε....

Αφου δεν υπαρχουν ακομα(λογικα) 3820x2160 monitor τι να την κανεις αυτην την αναλυση?

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά 2560x1600 monitors to start with...

κυκλοφορούν κάτι 2160p samples ( google it ) εμένα σε [email protected] παίζουν άθλια :-D

συγγνώμη αν ξεφύγαμε από το θέμα.

νομίζω το bitrate είναι

αυτό που καθορίζει το πόση ισχύ χρειάζεται για να παίξει.

ακόμα και αν το δεις σε οθόνη 1280x1024, το bitrate δεν θα

μειωθεί. οποτε το μέλλον πάει στο cuda,openCL και DXVA

γιατί για 6πιρινα και 8pirina :X

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά 2560x1600 monitors to start with...

κυκλοφορούν κάτι 2160p samples ( google it ) εμένα σε [email protected] παίζουν άθλια :-D

Παλι, μιλαμε για 1600p, οχι 2160p! Επισεις αν αντεχεις να αγορασεις ενα τετοιο monitor, δεν πιστευω να ξοδευτεις και ιδιαιτερα με τα 100ε που εχει μια υπεραρκετη καρτα γραφικων.

Εγω παντως θα προτεινα τον φιλο να αναβαθμισει την καρτα γραφικων του, η πιο φθηνη και σωστη λυση.

Δημοσ.

( παίζει κανένα setup να μην παίζει σωστά τα συγκεριμένα samples προς το παρόν (μπορεί και λόγω software) - άρα αυτό για την κάρτα των 100ε δεν ισχύει ... )

Δημοσ.
θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις τον πιο φθηνό επεξεργαστή 775 αλλά να παίζει MKV files 1920*1080. 8α ειναι με μια 8800 gts 512 kαι μπόλικη ραμ

έχουμε celeron e3300 e3200 kai dual core 1600

έχω p4 3ghz 1mb ht, 2gb ddr1 400mhz και agp hd3450 512mb και παίζω full hd μια χαρά....είτε με coreavc είτε χωρίς έχω τα ίδια αποτελέσματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...