witty Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα, Καθημερινή δέχομαι δεκάδες μηνύματα, είτε spam είτε από ανέκδοτο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Επομένως, έχω τα εξής ερωτήματα για ένα λογαριασμό που έχω στο yahoo.gr: 1. Πώς μπλοκάρω μόνιμα τα μηνύματα που δέχομαι από συγκεκριμένες επαφές μου? 2. Πως μπλοκάρω μηνύματα που αφορούν χάπια, φάρμακα κτλ? 3. Στο gmail, ποια είναι η διαδικασία για να διαχειρίζομαι τα μηνύματα και σε περιβάλλον outlook? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δυσκολα τα πραγματα φιλε μου για τα δυο πρωτα....Τα windows εχουν καποια φιλτρα και πανε πολλα spsm email σε ενα φακελο με ονομα ανεπιθυμητη αλληλογραφια αλλα δεν ειναι 100% αξιοπιστο το φιλτρο.Μου εχει παει εκει και κανονικο email αλλα και καποια ανεπιθυμητα ξεφευγουν. Για να προσθεσεις ενα spsm εμαιλ να πηγαινει εκει αφου το ανοιξεις πας εγγαλεια ανεπιθυμητης αλληλογραφιας / αποκλεισμενοι αποστολεις και προσθετεις εκει τον αποστολεα. Να μην σου ερχοντε καθολου δεν νομιζω να γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.