mihalis19 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δεν μπορω να βγαλω τον γονικο ελεγχο.μου βγαζει αυτο το μηνυμα.τι κανω??φταει μηπως το οτι εχω και linux μεσα και γινεται τιποτα με τους χρηστες??
geioannou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 σου λεει οτι ο γονικος ελεγχος μπορει να εφαρμοστει σε users που δεν ειναι διαχειριστες. οποτε πρεπει να διμιουργισεις ενα user και μετα να του εφαρμοσεις τον γονικο ελεγχο. στην καρτα που σου εχει βγαλει εαν πατησης "ΝΑΙ" τοτε υα σε οδηγισει στο διμιουργισεις εναν νεο user.
mihalis19 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 σου λεει οτι ο γονικος ελεγχος μπορει να εφαρμοστει σε users που δεν ειναι διαχειριστες.οποτε πρεπει να διμιουργισεις ενα user και μετα να του εφαρμοσεις τον γονικο ελεγχο. στην καρτα που σου εχει βγαλει εαν πατησης "ΝΑΙ" τοτε υα σε οδηγισει στο διμιουργισεις εναν νεο user. ναι αλλα γιατι δεν με αφηνει να κλεισω το UAC η γενικα να το ρυθμισω στον συγκεκριμενο χρηστη???δηλαδη εμενα??σε αλλο χρηστη δεν με νοιαζει τι θα εχει.ετσι και αλλιως δεν θα εχω αλλο χρηστη
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ένας διαχειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο στο λειτουργικό. Δεν μπορείς να του εφαρμόσεις τέτοιου είδους περιορισμούς. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις κωδικό στον χρήστη σου και να φτιάξεις έναν άλλον χωρίς κωδικό που θα του εφαρμόσεις τον γονικό έλεγχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.