mihalis19 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 γεια σας.εχω μια απορια.χθες εκανα φορματ.εβαλα μεσα τα 7 και με το που τελειωσα την εγκατασταση εβαλα τα Linux ubuntu 9,04.ακολουθησα τα βηματα και τα εγκατεστησα το θεμα ειναι το εξης.καταλαβα οτι δεν εχω χωρισει τον σκληρο δισκο.απλα εριξα τα linux διπλα απο τα xp.στο ιδιο κομματι δισκου.πηγα να κανω partition στο σημειο ποθ ειχε την επιλογη αλαλ δεν εκανα γιατι δεν θυμομουν ποσα bytes ειναι τα 13GB που θελω να δωσω χωρο για τα Linux.πως μπορω τωρα να σβησω τα linux και να τα ξαναπερασω με χωρισμα στον δισκο αυτην την φορα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Εκανες την εγκατασταση του ubuntu μεσα απο τα windows, aka με wubi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εχεις pm !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ωραια, εκανες την εγκατασταση κανονικα, οχι μεσω wubi. Οι 3 επιλογες που βλεπεις για το ubuntu ειναι στην πραγματικοτητα 1.5 - μια επιλογη για κανονικη εκκινηση - μια επιλογη για εκκινηση στην αντιστοιχη "safe mode" της κανονικης (rescue mode) - μια παντελως αχρηστη επιλογη για memtest. Μπορεις να μας πεις επιγραμματικα για το πως ειναι κομμενος ο δισκος σου σε partitions και τι μεγεθος εχει το καθενα? Θα σε βοηθησει το >sudo fdisk -l σε ενα τερματικο (Applications > Accesories > Terminal). Επισης θα σου ζητηθει ο κωδικος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalis19 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου σε ευχαριστω!ολα καλα ομως.εκανα αλλη μια φορα εγκατασταση των 7 γιατι μετα απο μια βλακεια μου ετρωγα σφαλματα ετσι εκανα partition kai edvsa 11GB για Linux και το υπολοιπο για τα windows.ολα δουλευουν καλα!!μενει επιτελους να μαθω τα linux.....ευχαριστω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.