Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις ηχου στο windows live messenger

seasatinenia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω τα VISTA home premium edition το πρόβλημα μου ειναι οτι οταν ειμαι στο WINDOWS LIVE MESSENGER εκδοση 2009 (αλλα και στην παλαιοτερη εκδοση ειχα το ιδιο πρόβλημα) ενω ακουγομαι στον συνομιλητη μου δεν ακουει τα τραγουδια που βάζω απο το media player11.

Μπορείτε να μου πείτε τις ρυθμισεις που πρέπει να κάνω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Να υποθέσω εννοείς ότι μιλάτε με μικρόφωνο μέσω messenger, και ενώ ακούει εσένα, δεν ακούει τα τραγούδια ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ σου; Δυνάμωσέ τα (κάργα)

Δημοσ.

χαχαχα δεν ειναι τοσο απλό! πάντως εύστοχο το σχόλιο σου.

Δηλαδη δεν θέλω να ακούει μέσω των ηχείων μου (χρησιμοποιώ ακουστικά). Τα σκυλιά μου τα ακούει και ολους τους ήχους γύρω μου. Αν θέλω να ακούσει όμως μόνο ένα τραγούδι χωρίς να ακούγομαι εγώ δεν ακούει τίποτα.

Δημοσ.

[offtopic mood]

Tί ράτσα είναι; (τα σκυλιά, όχι ο συνομιλητής)

[/offtopic mood]

~~~~~~~~~

Βασικά αυτό που λες, δε νομίζω να παίζει (όπως το θες να παίζει δλδ)

Δημοσ.

Ναι!

εγώ δηλαδή ακούω από τον συνομιλητή μου , πχ τραγούδια, ενώ δεν ακούω τι συμβαίνει στον χώρο του .

Αλλά εχει ΧΡ, άρα δεν μπορώ να κάνω τις ίδιες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

ακουστικά έχει :))

καποια ρύθμιση στην κάρτα ήχου πρέπει να γίνει απο ότι καταλαβαινω, αλλά δεν βρίσκω ποια. Ισως με τα Windows 7 τα καταφέρω :))

Δημοσ.
ακουστικά έχει :))

καποια ρύθμιση στην κάρτα ήχου πρέπει να γίνει απο ότι καταλαβαινω, αλλά δεν βρίσκω ποια. Ισως με τα Windows 7 τα καταφέρω :))

...και να κάνει streaming (στην ουσία) μέσα από τον wmp;

.......τί να πω.

Σήκωσα και πριν ψηλά τα χέρια.

Anyway, τσέκαρε μήπως το κάνει μέσω κανενός add-on του messenger (messenger plus κτλ)

Δημοσ.
...και να κάνει streaming (στην ουσία) μέσα από τον wmp;

.......τί να πω.

Σήκωσα και πριν ψηλά τα χέρια.

Anyway, τσέκαρε μήπως το κάνει μέσω κανενός add-on του messenger (messenger plus κτλ)

Γίνεται και χωρίς add-on. Αλλά δεν ξέρω πώς (το δα σε φίλο) :P

Δημοσ.

Ενεργοποίηση της συσκευής Wave-Out/Stereo Mix ως πηγή recording σε Windows Vista:

http://www.downloadsquad.com/2007/01/15/how-to-enable-wave-out-recording-in-vista/

Μετά, θα μπορείς να την επιλέξεις στο WLM στη θέση του Mic-In. Ό,τι ήχος παράγεται από το PC σου, θα μεταδίδεται στην κλήση. Όχι μόνο το output του Windows Media Player (ή όποιου audio player χρησιμοποιείς). Γι' αυτό, καλό είναι να κάνεις mute το μικρόφωνο, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ήχους από εφαρμογές, από το περιβάλλον των ίδιων των Windows (Windows Sounds theme) κλπ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και ιδιαίτερα εσένα Parsifal που μου δίνεις λύση.

Θα το δοκιμάσω απο το σπίτι και θα σας ενημερώσω.

Να έχετε πάντα λόγους να είστε χαμογελαστοί :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...