Προς το περιεχόμενο

τεντα....!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να κλεισω ενα μερος της βεραντας με τεντα-σχημα π- με στυλ κατακορυφο οπως στις καφετεριες και απο τις 3πλευρες η μια να ειναι σταθερη και οι αλλες 2 να ανεβοκατεβαινουν.ρωτησα κατι τενταδες και για την κατασκευη μου ελεγαν κατι τιμες τρελες :X

πως γινεται μια τεντα με αλουμενενιους σπαστους βραχιονες να ειναι πιο φθηνη απο μια τεντα με αλουμινενιους κατακορυφους οδηγους δεν μπορω να καταλαβω....:-(

σκεφτηκα λοιπον να το κανω μονος μου,μιας και ειμαι πολυ του DoItYourself.μηπως εχει κανενας την ιδεα απο που να προμηθευτω υλικα και μηχανισμους?το βασικοτερο ειναι η τροχαλια που γυρναει το σωληνα της τεντας και επακολουθως τα στοιχεια στερεωσης.υφασμα το παραγγελνω και απο τεντά.φυσικα θα ηθελα και βοηθεια για την κατασκευη.δηλαδη τι να παρω και ενα σχεδιο-εστω κ προχειρο- τοποθετησης.μην ξεχναμε οτι θελω να κατεβαινει κατακορυφα με οδηγους δεξια-αριστερα της καθε τεντας.στοχος μου η πληρης σφραγιση του χωρου.

βοηθεια κανεις?κανενας φιλοτιμος μαστορας να μας δανεισει τις γνωσεις του? ;) :shifty:

Δημοσ.

gponiris χρησιμοποίησε το νετ και ψάξε και σε αγγλικά sites. Ο "φιλότιμος" μάστορας αν σου δώσει τζάμπα τις γνώσεις του, απλά υπονομεύει τη δουλειά του.

Δημοσ.

τοτε...υπαρχει φιλοτιμος ανθρωπος που να θελει να μοιρασει τις γνωσεις του σε diy mode?

isay μπορεις να με διευκολυνεις στο ψαξιμο?μαυρα μεσανυχτα εχω στις αναζητησεις... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...