Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το thread, αξίζει η αγορά του για τηλεόραση με scart και composite, και να μην έχει σκληρό δίσκο και να βάλω ένα 8GB USB;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα κ χρονια πολλα.

εδω κ μερικες μερες δεν παιζει mkv ταινιες,δοκιμασα αλλον εξ.δισκο αλλα παλι τα ιδια.καμια ιδεα?

οταν μπαινω video/local drivers απο πανω λεει unable to create media library.check your storage setings.

Δημοσ.
οταν μπαινω video/local drivers απο πανω λεει unable to create media library.check your storage setings.

1. Τσέκαρε το δισκο στα windows για λάθη (chkdisk)

2. Βεβαιώσου οτι έχεις λίγο χώρο για να μπορει να δημιουργηθεί το media library

3. Σβήσε το φάκελο .WD_TV και σύνδεσέ το στο live για να τον "σκανάρει" παλι απο την αρχή.

;)

Δημοσ.

τα εκανα αυτα που λες αλλα παλι τα ιδια.παιζει avi αλλα mkv οχι

οταν μπαινω στο local drivers κανει συνεχεια scan τον εξ.δισκο

εντομεταξυ αλλες ταινιες mkv δειχνει αλλες οχι

α κ εχετε να μου προτεινετε καποιο usb stick για internet

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω το Wd tv hd media player version 1.01.02 δεν εχει θυρα δικτυου θελω να του κανω update προσπαθησα να διαβαζψ τις 148 σελιδες κ τα παιξα με το τοσα σχολια ρωταω κ αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη απαντα

1. αξιζει να κανω το update

2.ποια εκδοση να βαλω κ αν βαλω αυτη που ειναι για τον player με την θυρα δικτυου θα εχω προβλημα

3.απο που να την κατεβασω - link και κατι βασικο που πρεπει να προσεξω κ να αποφυγω για να μην το κλαιω

καλη χρονια σε ολους

Δημοσ.

Θα έχεις πρόβλημα αν βάλεις στο wdtv hd την έκδοση για το wdtv live! Ειναι διαφορετικές συσκευές ;)

Βασικά βρίσκεσαι σε λάθος θέμα, υπάρχει ανοικτό θέμα για το κλασικό wdtv hd, εδω. Η επίσημη σελίδα που ψάχνεις νέο firmware για τη συσκευή σου είναι αυτή εδώ, απ'οτι βλέπω υπάρχει εκδοση 1.03.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Hardware

- Επεξεργαστής: 1GHz ARM Cortex-A9 με Floating Point Unit :shock:

- JAVA Hardware Acceleration :shock:

- 3D Graphics Hardware Acceleration Engine με υποστήριξη OpenGL ES :shock:

- Μνήμη 512MB DDR3 :shock:

- 4GB NAND Flash Memory για το λειτουργικό και εγκαταστάσεις εφαρμογών :shock:

- Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (Froyo) :shock:

LOL !! Porsche Panamera GTS vs Tata Nano :-D

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα προσφατα μια LG LW4500 και σιγα σιγα αρχιζω να ψάχνομαι και να διαβαζω για το Home Cinema κατι αγνωστο μεχρι πριν λιγο καιρο..

Το προβλημα τωρα ειναι οτι απο τον media player της τηλεορασης καταλαβα οτι δουλεια δεν γινεται και μαλλον θα χρειαστώ έναν ξεχωριστο media player. Τα μισα τα παιζει τα αλλα μισα οχι..

Αυτο που θελω ειναι να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερα formats κυριως mkv και οσα ειναι 3D(mkv,blueray iso υπάρχει κατι αλλο?) και να κανει streaming απο το PC, εαν και εχω και εξωτερικο σκληρο οποτε και να μην γίνεται δεν πειράζει..

Σκεφτομαι λοιπον για το WD TV Live, θα με καλύψει ή να κοιταξω και πουθενα αλλου?

Δημοσ.

Τα εχω δει τα specs και λεει οτι παιζει διαφορα mkv δεν διευκρινιζει ομως το θεμα 3D.

Γι'αυτο ρωταω, καποιος που ξερει ή το εχει να με διαφωτίσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...