winlink Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά γεια σας, Θα ήθελα λίγη βοήθεια στη σύνδεση με το δίκτυο της συγκεκριμένης συσκευής. Πώς μπορώ να το συνδέσω με ασύρματη σύνδεση(λόγω απόστασης);Τι θα χρειαστώ; Επίσης που μπορώ να βρω το τελ. firmware; Ευχαριστώ. Το τελευτραίο firmware είναι εδώ, αλλά σε διάφορα fora (π.χ. εδώ) προτείνουν ως πιο σταθερό το 1.04.22 που θα το βρείς εδώ. Εδώ θα βρείς οδηγίες για την σύνδεση στο δίκτυο, και εδώ τους wireless controllers που πιστοποιημένα δέχεται, χωρίς ν' αποκλείονται και άλλοι. Αρκετή μασημένη τροφή για σήμερα...
kisto Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το τελευτραίο firmware είναι εδώ, αλλά σε διάφορα fora (π.χ. εδώ) προτείνουν ως πιο σταθερό το 1.04.22 που θα το βρείς εδώ. Εδώ θα βρείς οδηγίες για την σύνδεση στο δίκτυο, και εδώ τους wireless controllers που πιστοποιημένα δέχεται, χωρίς ν' αποκλείονται και άλλοι. Αρκετή μασημένη τροφή για σήμερα... για μενα τιποτα??? κανας τροπος να βαλω την υποθεση μιας ταινιας στο Player?
winlink Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 για μενα τιποτα??? κανας τροπος να βαλω την υποθεση μιας ταινιας στο Player? Ουπς, σόρρυ. Εδώ θα βρείς το πρόγραμμα το οποίο μαζεύει τις πληροφορίες για τις ταινίες σου και φτιάχνει moviesheets. Μετά χρειάζεσαι custom firmware για το WD TV Live, που θα βρείς απο τον B-Rad. Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου, γιατί δεν το προσπάθησα ποτέ ενδελεχώς, ίσως απογοητεύτικα που στην αρχή τουλάχιστον, οι b-Rad εκδόσεις δεν τα πήγαιναν καλά με DLNA server, που εγώ χρησιμοποιώ (NAS). More info & help here. Σε κάλυψα κι εσένα?
Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το τελευτραίο firmware είναι εδώ, αλλά σε διάφορα fora (π.χ. εδώ) προτείνουν ως πιο σταθερό το 1.04.22 που θα το βρείς εδώ. Εδώ θα βρείς οδηγίες για την σύνδεση στο δίκτυο, και εδώ τους wireless controllers που πιστοποιημένα δέχεται, χωρίς ν' αποκλείονται και άλλοι. Αρκετή μασημένη τροφή για σήμερα... Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για τη βοήθεια και τα λινκ που έδωσες. Κατά δεύτερο,η ερώτησή μου πήγαινε σε άτομα που παρακολουθούν καιρό το θέμα και είναι γνώστες και ψαγμένοι,άρα έχουν ήδη στα bookmarks τους τις συγκεκριμένες διευθύνσεις,οπότε το μόνο που θα έκαναν θα ήταν copy-paste. Επίσης,το θέμα είναι αρκετά παλιό με πολλά ποστ και θα ήταν τραγικό να καθήσω να διαβάσω όλο το θέμα με 150 σελίδες.Αυτό αντιβαίνει στην υπόθεση ότι το ίντερνετ παρέχει γρήγορα πληροφορίες. Επίσης,το πιο εύκολο θα ήταν να αρχίσω να ψάχνω στο νετ(μη νομίζεις ότι δεν το έκανα,αλλά δεν έβγαζα άκρη με ποιά συσκευή είναι η συγκεκριμένη),αλλά πάλι δε θα είχε νόημα το να είμαι μέλος στο insomnia,ένα κατ' εξοχήν τεχνολογικό φόρουμ. Για σκέψου κάθε φορά που ρωτούσε κάποιος στο insomnia,"Τι σύστημα να φτιάξω με 1000e" ή "Ποιός είναι ο καλύτερος browser" να του απαντούσαμε ψάξε αλλού ή δοκίμασε τα μόνος σου και βγάλε συμπέρασμα... Να σου ζητούσα να μου λύσεις ασκήσεις για το Πανεπιστήμιο θα το καταλάβαινα,αλλά τώρα όχι. Σε κάθε περίπτωση όμως,σε ευχαριστώ. Sorry για το off.
pigeon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σκέψου δηλαδη να μη σου έδινε μασημένη τροφή, τι καντήλια θα του κατέβαζες..
Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σκέψου δηλαδη να μη σου έδινε μασημένη τροφή, τι καντήλια θα του κατέβαζες.. Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό...
kisto Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω κ παλι! τελικα εχτες! ανεβασε update για το wd tv live hub με πολλες προσθηκες κ μεσα σε αυτες ηταν κ τα Movie sheets και απλα επιλεγεις content info και σου κατεβαζει για την ταινια εικονες , υποθεση στα αγγλικα, σκηνοθετες διαρκεια ταινια ..
sargus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά όντας άσχετος με το χώρο. Ετοιμάζομαι να πάρω καινούργια τηλεόραση για το καινούργιο μου σαλόνι και σκέφτομαι τα συνοδευτικά. Διαβάζοντας κάμποσα (αλλά όχι όλα) από αυτά που έχετε γράψει εδώ και αλλού έχω συμπεράνει ότι με την αγορά του WD tv live είμαι απολύτως καλυμμένος ως προς το παίξιμο ταινιών (εικόνα όλα τα φορματ και ήχος μέχρι 5.1 που με ενδιαφέρει). Είναι έτσι? Ευχαριστώ.
gagarin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά όντας άσχετος με το χώρο. Ετοιμάζομαι να πάρω καινούργια τηλεόραση για το καινούργιο μου σαλόνι και σκέφτομαι τα συνοδευτικά. Διαβάζοντας κάμποσα (αλλά όχι όλα) από αυτά που έχετε γράψει εδώ και αλλού έχω συμπεράνει ότι με την αγορά του WD tv live είμαι απολύτως καλυμμένος ως προς το παίξιμο ταινιών (εικόνα όλα τα φορματ και ήχος μέχρι 5.1 που με ενδιαφέρει). Είναι έτσι? Ευχαριστώ. Ανάλογα την τηλεόραση που θα πάρεις... Σήμερα όλα τα μοντέλα των 400€ και πάνω παίζουν τα πάντα απο την USB θύρα που έχουν άρα δεν χρειάζεται να αγοράζεις το αν λόγω μαραφετακι....
sargus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ανάλογα την τηλεόραση που θα πάρεις... Σήμερα όλα τα μοντέλα των 400€ και πάνω παίζουν τα πάντα απο την USB θύρα που έχουν άρα δεν χρειάζεται να αγοράζεις το αν λόγω μαραφετακι.... Ευχαριστώ φίλε. Να υποθέσω δηλαδή ότι η LG 50PV350 θα τα παίζει όλα; Και αν ναι, θα βγάζει ήχο η ίδια η τηλεόραση σε ενδεχόμενο ενισχυτή για 5.1;
kisto Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλα πανω σε αυτο μην περνεις κ ορκο διοτι κ μενα η τηλεοραση panasonic εχει 800 ευρω montelo 2011 αλλα ο ενσωματομενος player ειναι περιορισμενων δινατοτήτων
winlink Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 καλα πανω σε αυτο μην περνεις κ ορκο διοτι κ μενα η τηλεοραση panasonic εχει 800 ευρω montelo 2011 αλλα ο ενσωματομενος player ειναι περιορισμενων δινατοτήτων Θα βγω λίγο εκτός θέματος, αλλά αφού έχω το Live και επίσης έχω απαντήσει πολλές ερωτήσεις εδώ, ίσως το δικαιούμαι. Έλεγα να πάρω μια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και ζαχάρωνα μια Panasonic Led με LAN σύνδεση. Υπολόγιζα, με βάση πάντα αυτά που έχω διαβάσει, στο ότι ο ενσωματωμένος media player είναι αξιοπρεπής. Οι ταινίες μου είναι πάνω σε NAS με DLNA, HD ματρόσκες πάντα, με ήχο DTS & AC3, και ενσωματωμένους υπότιτλους. Με βάση τα παραπάνω, μπορείς να μου πεις που χάνει ο media player της Panasonic, δηλαδή τι να περιμένω. Ευχαριστώ
Eggchr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες συγνώμη που γράφω αλλά λόγω δουλειάς δε μπορώ να διαβάσω όλο το θέμα... Έχω το WD TV Live Media Player και ενώ μέχρι προχθές το βράδυ όλα καλά με ταινίες και τους σκληρούς μου, ξαφνικά χθες δε μπορεί να διαβάσει ταινία απο ΚΑΝΕΝΑ σκληρό δίσκο που έχω... 3 διαφορετικούς σκληρούς δίσκους δοκίμασα (2 με usb τροφοδοσία και 1 με εξωτερική) και σε όλους ενώ με αφήνει να κάνω διαχείριση, π.χ. να σβήσω αρχεία, δε μπορώ να δω ούτε ένα βίντεο... σκανάρει συνέχεια το σκληρό και δεν παίζει ούτε η ταινία που είδα χθες... μέσω του υπολογιστή βέβαια οι ταινίες, όλες μα όλες, παίζουν τέλεια.... Παλιαότερα το έκανε μόνο στις HD ταινίες και ήθελε να κάνω Update το firmware. Δοκίμασα βέβαια να το κάνω Update αλλά με ενημερώνει πως έχει τη τελευταία έκδοση και δεν χρειάζεται αναβάθμιση... Σημειωτέο δε πως συνδέθηκα youtube και είδα ενα-δύο βίντεο... Είναι προτιμότερο να κάνω reset, δίπλα στη πλαϊνή υποδοχή του usb, το μηχάνημα και μετά να του κάνω update το firmware??? (παραταιταμένα 10sec δε θέλει το κουμπί?) Με το reset χάνει όλα τα update που του έχω κάνει??? Να φταίει ο ένας σκληρός το δέχομαι, να τον κάνω format, αλλά και οι τρεις ταυτόχρονα να χαλάσαν λίγο δύσκολο... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ζητώ και πάλι συγνώμη που δε διάβασα όλο το θέμα μήπως έχει απαντηθεί εσωτερικά η απορία μου...
Highlander Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε ένα φρεσκο-φορμαρισμένο δίσκο με ένα αρχείο που έχεις στο υπολογιστή σου να δεις τι κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα