Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόντιος Α.Ε.

Ναι, αλλά όοοταν κλείνει ο iMac, τότε ο εξωτερικός σκληρός θα είναι διαθέσιμος και από ένα άλλο PC στο δίκτυο. B)

[Επίσης πιο πάνω εννοούσα πως θέλω 1) ο iMac να βλέπει τον εξωτερικό που συνδέω στο WDTV, και 2) το WDTV να βλέπει το δίσκο του iMac και να "streamάρω" από αυτόν στο WDTV. Θέλω να μου πείτε αν κάνετε κάποιο από αυτά τα δύο, και αν έχουν επιτυχία. ^_^ ]

"Μπεεε" :-)

"Μπεεε" to you too

:-Dlol

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βγήκε καινούριο παρεπιπτόντως...

Με ενσωματωμενο wi-fi. Γνωριζουμε τιμη στα ελληνικα μαγαζια; Εξω λενε για 99$, λογικα περιμενω 150€ στην ελλαδαρα μας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με ενσωματωμενο wi-fi. Γνωριζουμε τιμη στα ελληνικα μαγαζια; Εξω λενε για 99$, λογικα περιμενω 150€ στην ελλαδαρα μας.

nah και το παλιό αν δεν κάνω λάθος τόσα δολλάρια έκανε και δεν θυμάμαι να ήταν τόσο ακριβό εδώ...

αξίζει πάντως γιατί γλυτώνεις το ξεχωριστό usb stick

Δημοσ.

έχει και gigabit ethernet

ε τότε κάτι πάει να κάνει αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα φανεί χρήσιμο το gigabit ethernet... εγώ με το τωρινό ethernet βολεύω αρχεία mkv @ 1080p χωρίς κολλήματα. μόνο που εν έχω δοκιμάσει Full BR. μάλλον μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα χρησιμεύει.

Δημοσ.

Να το πάρω το WD Media Player TV HD Live; Ειχα το παλιο που ειχε ακομα τα rca πισω, απολυτα ικανοποιημενος αλλα ακουσα οτι το καινουργιο προοριζεται πιο πολυ για δικτυο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπαθώ να δω mkv ταινία μέσω ethernet σύνδεσης και συνδέομαι με το Ps3 media sever ... Το srt αρχείο μου έχει την ίδια ονομάσία με την ταινία παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς???

Δημοσ.

Τι εννοείς ??? Θεωρητικά απο το Wd TV κάτι με τις ρυθμίσεις πρέπει να φταίει...Για ενημέρωση έχω το τελευταίο filmware...Κάπου διάβασα για ενεργοποίηση εξωτερικών υποτίτλων απο κάποιο μενού αλλά δεν μπορώ να το βρώ...

Δημοσ.

Το βλεπω να αργει πολυ...

Ας αλλαζε τουλαχιστον το ονομα του νεου προιοντος, δεν μπορω να βρω καμια πληροφορια για το καινουργιο, οτι και να ψαξω μου εμφανιζει αποτελεσματα απο το παλιο, ισως να εχει μεσα και απο το καινουργιο αλλα δεν μπορω να ψαξω με το χερι 1000000 αποτελεσματα.

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

Θα ήθελα λίγη βοήθεια στη σύνδεση με το δίκτυο της συγκεκριμένης συσκευής.

Πώς μπορώ να το συνδέσω με ασύρματη σύνδεση(λόγω απόστασης);Τι θα χρειαστώ;

Επίσης που μπορώ να βρω το τελ. firmware;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :) εγω εχω παρει το wd tv live hub κ πραγματι τα αξιζει τα λεφτα του! η

απορια μου ειναι αν γινεται να και πως ? να βαζω την υποθεση της ταινιας εις τροπον ωστε πριν την επιλογη της

να βλεπω κ σε τι αναφερεται . για παραδειγμα εχω καταφερει μεχρι στιγμης οταν ανοιγεις τον φακελο των ταινιων

καθε ταινια να την δειχνει με το εξωφυλο της (αυτο το εκανα ως εξης βαζω την ταινια σε καθε φακελο χωριστα κ μεσα σε αυτη βαζω το εξωφυλο με την καταληξη jpeg) αλλα θα ηταν ακομη καλυτερο αν απο διπλα εβγαινε κ η υποθεση της ταινιας

προσπαθησα στο φακελο να ριξω ενα txt h doc αλλα δν εδειξε τιποτα..ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...