Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 βγήκε καινούριο παρεπιπτόντως...
katsikoula Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πόντιος Α.Ε. Ναι, αλλά όοοταν κλείνει ο iMac, τότε ο εξωτερικός σκληρός θα είναι διαθέσιμος και από ένα άλλο PC στο δίκτυο. [Επίσης πιο πάνω εννοούσα πως θέλω 1) ο iMac να βλέπει τον εξωτερικό που συνδέω στο WDTV, και 2) το WDTV να βλέπει το δίσκο του iMac και να "streamάρω" από αυτόν στο WDTV. Θέλω να μου πείτε αν κάνετε κάποιο από αυτά τα δύο, και αν έχουν επιτυχία. ] "Μπεεε" "Μπεεε" to you too :-Dlol
orck Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 βγήκε καινούριο παρεπιπτόντως... Με ενσωματωμενο wi-fi. Γνωριζουμε τιμη στα ελληνικα μαγαζια; Εξω λενε για 99$, λογικα περιμενω 150€ στην ελλαδαρα μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με ενσωματωμενο wi-fi. Γνωριζουμε τιμη στα ελληνικα μαγαζια; Εξω λενε για 99$, λογικα περιμενω 150€ στην ελλαδαρα μας. nah και το παλιό αν δεν κάνω λάθος τόσα δολλάρια έκανε και δεν θυμάμαι να ήταν τόσο ακριβό εδώ... αξίζει πάντως γιατί γλυτώνεις το ξεχωριστό usb stick
katsikoula Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 η μόνη διαφορά είναι ότι έχει ενσωματωμένο WLAN και ότι είναι αρκετά πιο άσχημο http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 έχει και gigabit ethernet
katsikoula Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 έχει και gigabit ethernet ε τότε κάτι πάει να κάνει αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα φανεί χρήσιμο το gigabit ethernet... εγώ με το τωρινό ethernet βολεύω αρχεία mkv @ 1080p χωρίς κολλήματα. μόνο που εν έχω δοκιμάσει Full BR. μάλλον μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα χρησιμεύει.
mynam3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Να το πάρω το WD Media Player TV HD Live; Ειχα το παλιο που ειχε ακομα τα rca πισω, απολυτα ικανοποιημενος αλλα ακουσα οτι το καινουργιο προοριζεται πιο πολυ για δικτυο
Speed Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθώ να δω mkv ταινία μέσω ethernet σύνδεσης και συνδέομαι με το Ps3 media sever ... Το srt αρχείο μου έχει την ίδια ονομάσία με την ταινία παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς???
Speed Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τι εννοείς ??? Θεωρητικά απο το Wd TV κάτι με τις ρυθμίσεις πρέπει να φταίει...Για ενημέρωση έχω το τελευταίο filmware...Κάπου διάβασα για ενεργοποίηση εξωτερικών υποτίτλων απο κάποιο μενού αλλά δεν μπορώ να το βρώ...
orck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το βλεπω να αργει πολυ... Ας αλλαζε τουλαχιστον το ονομα του νεου προιοντος, δεν μπορω να βρω καμια πληροφορια για το καινουργιο, οτι και να ψαξω μου εμφανιζει αποτελεσματα απο το παλιο, ισως να εχει μεσα και απο το καινουργιο αλλα δεν μπορω να ψαξω με το χερι 1000000 αποτελεσματα.
chrisargos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εχει να μου πει κάποιος ενα mini keyboard που να συνεργαζετε καλα με το wd?
Lanike71 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά γεια σας, Θα ήθελα λίγη βοήθεια στη σύνδεση με το δίκτυο της συγκεκριμένης συσκευής. Πώς μπορώ να το συνδέσω με ασύρματη σύνδεση(λόγω απόστασης);Τι θα χρειαστώ; Επίσης που μπορώ να βρω το τελ. firmware; Ευχαριστώ.
kisto Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια! εγω εχω παρει το wd tv live hub κ πραγματι τα αξιζει τα λεφτα του! η απορια μου ειναι αν γινεται να και πως ? να βαζω την υποθεση της ταινιας εις τροπον ωστε πριν την επιλογη της να βλεπω κ σε τι αναφερεται . για παραδειγμα εχω καταφερει μεχρι στιγμης οταν ανοιγεις τον φακελο των ταινιων καθε ταινια να την δειχνει με το εξωφυλο της (αυτο το εκανα ως εξης βαζω την ταινια σε καθε φακελο χωριστα κ μεσα σε αυτη βαζω το εξωφυλο με την καταληξη jpeg) αλλα θα ηταν ακομη καλυτερο αν απο διπλα εβγαινε κ η υποθεση της ταινιας προσπαθησα στο φακελο να ριξω ενα txt h doc αλλα δν εδειξε τιποτα..ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα