Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι μπορεις μπορεις , απλα δεν ξερω αν επιλυθει το προβλημα σου η παραμεινει , καθως δεν γνωριζω (ουτε χρησιμοποιω ) τις αποδοσεις του δικτυου ειδικα σε τοσο μεγαλα αρχεια.Περιμενε τους δικτυακους συμφορουμιτες :D

Παντως κανε καμμια δοκιμη , δεν εχεις καποιο αλλο δισκο (3.5'' κατα προτιμηση) με εξωτερικη θηκη , κανα hdd dock station, η να δανειστεις .. :)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι μπορεις μπορεις , απλα δεν ξερω αν επιλυθει το προβλημα σου η παραμεινει , καθως δεν γνωριζω (ουτε χρησιμοποιω ) τις αποδοσεις του δικτυου ειδικα σε τοσο μεγαλα αρχεια.Περιμενε τους δικτυακους συμφορουμιτες :D

Παντως κανε καμμια δοκιμη , δεν εχεις καποιο αλλο δισκο (3.5'' κατα προτιμηση) με εξωτερικη θηκη , κανα hdd dock station, η να δανειστεις .. :)

θα δοκιμάσω αργότερα με εναν άλλον 2.5 που έχω. πώς μπορώ να το ρυθμίσω έτσι ώστε να διαβάζει αρχεία απο το pc? είναι και τα δυο στο ίδιο τοπικό ενσύρματο δίκτυο και το WD Live μπορεί και βλέπει το pc αλλά λέει οτι δεν βρίσκει αρχεία.

edit: επειδή δεν το βρίσκω τον δεύτερο σκληρό μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο θέμα του ενσύρματου δικτύου?

Επεξ/σία από katsikoula
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το νεο firmware 1.06.15 για το live νομίζω βάζει μια καθυστέρηση στους υποτίτλους!!! το πρόσεξε κανείς???? για ματρόσκες μιλάω

Δημοσ.

Με το νεο firmware 1.06.15 για το live νομίζω βάζει μια καθυστέρηση στους υποτίτλους!!! το πρόσεξε κανείς???? για ματρόσκες μιλάω

Σε μενα δεν εχει καμια καθυστέρηση, δεν κάνεις καμια επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις καλού κακού? Πάντα χρειάζεται μετά απο firmware update.

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω το WD TV Live εδω και εναμιση χρονο και πριν απο 2 μηνες διαπιστωσα οτι δεν δουλευει (δεν συνεργαζεται το τηλεκοντρολ με το κουτακι). Ημουν ετοιμη να το επιστρεψω οταν δοκιμαζοντας το στην τηλεοραση στο χωριο μου δουλευε κανονικα. Επιστρεφοντας στην πολη, εξακολουθει να μην δουλευει σε 4 διαφορετικες τηλεορασεις που δοκιμασα. Το τηλεκοντρολ ειναι ενταξει (εχω αλλαξει μπαταριες, εχω κανει το τεστ με την φωτογραφικη μηχανη και πραγματι βλεπω τις υπερυθρες). Καμια ιδεα??

Αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα στο forum παρακαλω παραπεμψτε με, γιατι εψαξα καμια 30αρια σελιδες απο τις 150 και δεν βρηκα τιποτα.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα παίδες αν έχει στήσει κανείς το B-Rad κατάφερε να "παίξει" το Rtorent ; εχω ακολουθήσει κάποια βήματα απο εδω αλλα δεν ....

Δημοσ.

Καλημερα. Εχω το WD TV Live εδω και εναμιση χρονο και πριν απο 2 μηνες διαπιστωσα οτι δεν δουλευει (δεν συνεργαζεται το τηλεκοντρολ με το κουτακι). Ημουν ετοιμη να το επιστρεψω οταν δοκιμαζοντας το στην τηλεοραση στο χωριο μου δουλευε κανονικα. Επιστρεφοντας στην πολη, εξακολουθει να μην δουλευει σε 4 διαφορετικες τηλεορασεις που δοκιμασα. Το τηλεκοντρολ ειναι ενταξει (εχω αλλαξει μπαταριες, εχω κανει το τεστ με την φωτογραφικη μηχανη και πραγματι βλεπω τις υπερυθρες). Καμια ιδεα??

Αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα στο forum παρακαλω παραπεμψτε με, γιατι εψαξα καμια 30αρια σελιδες απο τις 150 και δεν βρηκα τιποτα.

Κατι αργοπεθαινει μαλλον , και η αναλαμπη στο χωριο ηταν απο τις τελευταιες του. :D

Εγω θα ελεγα να το επιστρεψεις η να δανειστεις καποιο τηλεκοντρολ για μια τελευταια δοκιμη.

Δημοσ.

εχεις πατησει κατα λαθος το βελακι την ωρα που εκανες επιλογη καποιου υποτιτλου.

Απλα πατας το κουμπι που διαλεγεις υποτιτλους και πατας δεξια ή αριστερα βελακι (το ενα βαζει καθυστερηση και το αλλο βγαζει) μεχρι να πας την καθυστερηση στο μηδεν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χαίρεται. 144 σελίδες είναι παααααααααααρα πολλές.

Ένα WDTV Live, τακιμιάζει εύκολα με iMac? Στο google είχα ανάμεικτες απόψεις. Κάποιος που το έχει σε περιβάλλον με Macs να μου πει εντυπώσεις;

Δημοσ.

Να αλληλο-βλέπονται στο δίκτυο. Να μπορώ τον δίσκο που συνδέω στο WDTV να τον βλέπω στο iMac, και να μπορώ να βλέπω ταινίες από το iMac.

Δημοσ.

Να αλληλο-βλέπονται στο δίκτυο. Να μπορώ τον δίσκο που συνδέω στο WDTV να τον βλέπω στο iMac, και να μπορώ να βλέπω ταινίες από το iMac.

ποντιακό δεν είναι αυτό? συνήθως το αντίθετο γίνεται :P

Δημοσ.

ποντιακό δεν είναι αυτό? συνήθως το αντίθετο γίνεται :P

Πόντιος Α.Ε.

Ναι, αλλά όοοταν κλείνει ο iMac, τότε ο εξωτερικός σκληρός θα είναι διαθέσιμος και από ένα άλλο PC στο δίκτυο. B)

[Επίσης πιο πάνω εννοούσα πως θέλω 1) ο iMac να βλέπει τον εξωτερικό που συνδέω στο WDTV, και 2) το WDTV να βλέπει το δίσκο του iMac και να "streamάρω" από αυτόν στο WDTV. Θέλω να μου πείτε αν κάνετε κάποιο από αυτά τα δύο, και αν έχουν επιτυχία. ^_^ ]

"Μπεεε" :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...