Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eχω την πρωτη εκδοση αυτου του player. υπαρχει καποιο περιφεριακο το οποιο θα μου το μετατρεπει σε ethernet DLNA? να μπορω να το συνδεσω με το usb και να το βλεπει το δυκτιο μου.

για να μην μπαινω σε εξοδα τωρα να αγοραω αλλο player με ethernet....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χρειάζομαι μια μικρη βοήθεια, ξαφνικα εχω πρόβλημα με το δίκτυο μου. μέχρι τωρα εβλεπα τους φακέλους του υπολογιστη μου μεσo απο το myihome και δούλευαν ολα μια χαρα...

εκανα καπια πατατα που δεν ξερω και τωρα δεν μου τους βλεπει. εκανα απεγκατασταση το myihome και ξανα install αλλα και παλι τιποτα

στα Windows 7 , πήγα οικιακή ομαδα έδωσα δικαίωμα πρόσβασης και τωρα βλέπει κατι φακέλους μονο της βιβλιοθήκης των windows...

τι να κανω για να ξαναγίνουν ολα οπως πριν, δεν θελω να κάνω φορματ τα windows για αυτον τον λόγω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε κάποια επεισόδια (όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα)σειράς που έχουν κυκλοφορήσει στα 1080p υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Δεν είναι ομαλή η ροή των εικόνων και παίζει σαν να το έχεις βάλει λίγο πολύ στο slow motion. Λέτε να είναι πρόβλημα firmware. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση καθόλου μια και είχα ακούσει για προβλήματα σε ορισμένες εκδόσεις και δεν ξέρω ποιά να προτιμήσω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Είναι όμως θέμα αναβάθμισης; Μέχρι στιγμής δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα και είμαι προβληματισμένος μήπως παρουσιαστεί κάποιο άλλο θεματάκι. Όλες τις ταινίες και τα επεισόδια σειρών τα έπαιζε κανονικά. Μόνο με τα 1080p επεισόδια της συγκεκριμένης σειράς είχα αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό. Αλλά να είναι στα 10 αρχεία τα 6 με 7 με πρόβλημα; Τέλος πάντων. Ευτυχώς τα είχα και σε 720p. :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα,

εχθές έκανα την γνήσια αναβάθμιση που βρήκα όταν άνοιξα το wdtv.

Αυτό που παρατήρησα είναι το εξής: όταν το ανοίγω κάνε πάααααααρα πολύ ώρα για να διαβάσει και να χρησιμοποιήσει τον εξωτερικό σκληρό δίσκο (1TB) που με το παλιό firmware διάβαζε σε δευτερόλεπτα....

τώρα που προσπάθησα να στείλω ένα μεγάλο αρχείο (4GB) απο τον υπολογιστή στο wdtv μέσω δικτύου η μεταφορά καθυστερεί σημαντικά....

έχει συμβεί και σε εσάς;

τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

Δημοσ.

Με το καινουριο firmware λυθηκαν ολα τα προβληματα που ειχε η προυγουμενη εκδοση (θεση μενου υποτιτλων κτλ) , το μονο προβλημα τωρα ηταν οτι οταν αλλαζα απο την τηλεοραση να βλεπω κατι αλλο και μετα γυριζα να δω το wd tv live εχανε το σημα HDMI. λυθηκε με αλλαγη των ρυθμισεων εικονα-ηχος --> HDMI απο auto σε manual , στην βελτιστη αναλυση που υποστηριζει η tv (δεν ειναι full HD )

Δημοσ.

παιδιά έχω αναβαθμίσει το δικό μου στην τελευταία έκδοση και έχω το εξής πρόβλημα (που μάλλον το είχα από παλιά). έχω κάτι αντίγραφα ασφαλείας δίσκων Blu Ray σε μορφή iso περασμένα σε σκληρό δίσκο. κάθε ένα από αυτά είναι πάνω κάτω 30GB. δοκιμάζω να τα παίξω αλλά κολλάνε συνέχεια λες και βλέπω youtube. φαντάζομαι οτι φταίει η μικρή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ανάμεσα στο Media Player και στο 2.5 σκληρό WD Portable 250GB. δοκίμασα να κάνω ένα defrag και το πράγμα καλυτέρεψε αρκετά αλλά ακόμα δεν βλέπεται. ο σκληρός είναι άδειος και περιέχει μόνο ένα δισκάκι Blu Ray σε μορφή iso. δοκίμασα και τα υπόλοιπα που έχω και πάλι τα ίδια. τα υπόλοιπα αρχεία (mkv, avi, mov,...) μου τα παίζει κανονικά. τι μπορώ να κάνω????

Δημοσ.

Να παρεις αλλο δισκο ? :P Εμενα τα παιζει νερο παντως B)(ελπιζω να μην εχουν τιποτα κουλο τα αρχεια)

άρα φταίει ο δίσκος? την βάψαμε δλδ... :S

μπορώ να το αποθηκεύσω στο pc και να το παίζει απο εκεί μέσω network share ή κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...