winlink Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 το οποιο ομως δεν εχει θυρα optical,εχει μονο μια hdmi out και μια aux in. Αν δεν έχει οπτική ίνα ο ενισχυτής σου δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις να βγάλει το surround ήχο από την ίδια hdmi αλλά συνδέοντας την hdmi στον ενισχυτή σου και μετά από την hdmi out που έχει ο ενισχυτής σου το συνδέεις στην τηλεόραση σου. Λογικά θα μπορείς ψάξε το λίγο. Πιστεύω ότι και μέσω hdmi μπορεί να βγάλει και τον dts-hd 7.1 ήχο και τον απλό surround 5.1 Αφού το παλικάρι το είπε, δεν έχει HDMI in ο ενισχυτής του! Αν είχε θα γινόταν κανονικά, και μάλιστα απο την optical είναι που δεν περνάει ο 7.1 ήχος (λογω bandwidth) αλλά από την HDMI περνάνε όλα. Πάντως όλα αυτά τα και καλά "Home cinema" "όλα σε ένα" των επώνυμων κατασκευαστών τηλεοράσεων δεν έχουν θύρες εισόδου εξόδου, εκτός απο πολύ λιγες περιπτώσεις του υψηλού άκρου τιμής. Τενεκέδες ηχεία έχουν, και όλο το σύστημα είναι ευτελές. Αν έβαζαν εισόδους/εξόδους θα ανέβαζαν την κατηγορία τιμής και ο πελάτης θα είχε απαιτήσεις απο το συστημα, που φυσικά και δεν μπορεί να καλύψει!
kotsos83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αφού το παλικάρι το είπε, δεν έχει HDMI in ο ενισχυτής του! Αν είχε θα γινόταν κανονικά, και μάλιστα απο την optical είναι που δεν περνάει ο 7.1 ήχος (λογω bandwidth) αλλά από την HDMI περνάνε όλα. Πάντως όλα αυτά τα και καλά "Home cinema" "όλα σε ένα" των επώνυμων κατασκευαστών τηλεοράσεων δεν έχουν θύρες εισόδου εξόδου, εκτός απο πολύ λιγες περιπτώσεις του υψηλού άκρου τιμής. Τενεκέδες ηχεία έχουν, και όλο το σύστημα είναι ευτελές. Αν έβαζαν εισόδους/εξόδους θα ανέβαζαν την κατηγορία τιμής και ο πελάτης θα είχε απαιτήσεις απο το συστημα, που φυσικά και δεν μπορεί να καλύψει! Σωστα η μονη εισοδος που εχει ειναι η aux in.Ολες οι αλλες ειναι εξοδοι.Με αυτο που απορω παντως ειναι πως απο το αντεγραμενο δισκο dvd επερνε τον ηχο του αρχειου mkv.
t800 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χαίρεται! το μηχανάκι κάνει dts downmix σε stereo αυτό το έχω καταλάβει. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει το εξής. αν βάλω να παίξει μια ταινία με dts ήχο και το wd tv live το έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση με rca καλώδιο για ήχο(μέσω του composite),θα ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία ή το dts downmix είναι διαθέσιμο μόνο μέσω της hdmi θύρας?
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εννοείτε ότι θα ακούγετε αφού κι εσύ το είπες κάνει stereo downmix.
t800 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Εννοείτε ότι θα ακούγετε αφού κι εσύ το είπες κάνει stereo downmix. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σε διάφορα forum αλλά κανείς δεν απαντούσε συγκεκριμένα για rca σύνδεση. Όποτε είπα να σιγουρευτώ μη το πάρω και δεν κάνει αυτό που θέλω. Αφού είναι δοκιμασμένο τότε όλα έχουν καλώς!!
KilliK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ερωτηση: το wdtv live κανει downmix το dts-ma σε στερεο;
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εννοείτε αυτό. Άλλωστε πρέπει να το λέει και στο επίσημο σαιτ της η western digital. Όπως κάνει και downmix τον dts-hd ήχο.
Trapper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Τελευταία σε κάποιες ματρόσκες που προσπάθησα να δω με τον player μου κάνει σπασίματα... Για την ακρίβεια μετά από λίγη ώρα αναπαραγωγής αποσυγχρονίζεται ο ήχος από την εικόνα, ενώ το ίδιο βίντεο στον υπολογιστή παίζει μία χαρά. Εχει τύχει και σε άλλον αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει λύση;
pigeon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγω θα τα πέρναγα μια από το mkvmerge, χωρις αλλαγές. Χωρις να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, όσα mkv μου έκαναν "τρέλες", σπασίματα και κολλούσαν στο ff/rw, στρώσανε μόλις τους έκανα απλό re-mux. Εκτος κι αν τα αρχεία που παίζεις είναι εκτός δυνατοτήτων και προδιαγραφών wdlive.
Trapper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οχι ρε συ, ορισμένα από αυτά είναι anime 720p! (τα Dragonball Kai συγκεκριμένα) Ξέρεις αντίστοιχο πρόγραμμα του mkvmerge για Mac;
pigeon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οχι ρε συ, ορισμένα από αυτά είναι anime 720p! (τα Dragonball Kai συγκεκριμένα) Ξέρεις αντίστοιχο πρόγραμμα του mkvmerge για Mac; Νομιζω οτι το mkvmerge (mkvtoolnix για την ακρίβεια) είναι multiplatform. Ειμαι άσχετος από mac Δες εδω: http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html α κι εδω κατι βρήκα : http://www.macupdate.com/app/mac/16837/mkvtoolnix/
Trapper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τέλεια, σ' ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα και ξεκινάω δοκιμές. Πρέπει να βάλω κάποιες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα ή το αφήνω ως έχει και απλά πατάω Start Muxing;
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Trapper ποια έκδοση λογισμικού(Firmware) εχεις στο wd tv live? Θα σου πρότεινα να βάλεις την 1.04.22 αφού προς το παρόν είναι από τις ποιο σταθερές έκδοσης λογισμικού.
pigeon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Στην εκδοση windows αφήνω τις επιλογές ως έχουν. Μονο βεβαιώσου η επιλογή compression σε κάθε stream να είναι "none", γιατι διαφορετικά έχει ιδιοτροπίες το wdlive (με παλιό firmware). Γι'αυτο πρώτα αναβάθμισε σε τελευταίο firmware μηπως λυθούν τα προβλήματά σου. Edit: α με πρόλαβε ο just-gamer
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 To 1.04.22 δεν είναι το τελευταίο firmware αφού έχει βγει και το 1.05.04 αλλά είναι από τα ποιο σταθερά firmware. Edit: Και πάντα σε προλαβαίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα