winlink Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Νομίζω πως δεν δουλεύουν τα usb hubs με το live. (link) Thanks, το διάβασα, αλλά δεν συμφωνώ. Το Logitech USB hub μου δουλεύει μια χαρά, αλλά ως προς το θέμα του αν μπορεί να δει παραπάνω απο 2 external HDs δεν έχω απάντηση. Άμα θές να το ψάξω. Επειδή οι USB θύρες του Live είναι σε περίεργες θέσεις, και το Live μου εκεί που είναι στο rack δεν πολυφαίνεται στο σκοτάδι, έχω μόνιμα καρφωμένο το hub επάνω του (που το hub μου έχει λεντάκια στις θύρες) και τοποθετώ ανάλογα ότι χρειάζομαι. Ομολογώ ότι τελευταία δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά κόρον γιατί έλυσα τα προβλήματα μου με το Homeplug δίκτυο, και έτσι τα μόνα πράγματα που δεν αναπαράγω απο το NAS είναι full BR ταινίες. Έτσι δεν έχω άποψη για το αν στα τελευταία 2 firmwares άλλαξε κάτι και δεν δουλεύει.
pigeon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ααα ωραία τότε, άρα δουλεύει και με Hub! Κατι το manual που λέει οτι "δεν", κάτι αυτοί εκεί οι noobs, δεν ασχολήθηκα να το δοκιμάσω ποτέ...
tempo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να κλειδώσω έναν φάκελο που έχω στον σκληρό ώστε να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση μόνο με κωδικό;
gthebest Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλημερα! Μολις χθες αγορασα ενα WD και σε γενικες γραμμες εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος. Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω ανεπισημο firmware, και να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να αλλαξω φωτεινοτητα αντιθεση και ευκρινεια στην εξοδο του
winlink Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 να κάνω μια ερώτηση, μπορώ να κλειδώσω έναν φάκελο που έχω στον σκληρό ώστε να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση μόνο με κωδικό; Μπορείς να το κλειδώσεις απο τα Windows για να το ξεκλειδώνεις απο το WD TV Live? Δεν έχω δεί τέτοια δυνατότητα ούτε στο FAT ούτε στο NTFS.
tempo Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 μόλις πριν απο λίγο σύνδεσα το νέο wd tv live HD στην τηλεόραση έχω πάνω του έναν δίσκο seagate 1TB πρώτες εντυπώσεις-απορίες Ελληνικά μενού δεν έχει;;;; μέσα σε έναν φάκελο "παιδικά" έχω ταινίες άλλα μου τον εμφανίζει άδειο. Φταίει το όνομα του φακέλου;;; σύντομα επιστρέφω με αρκετές ακόμη απορίες :confused:
actorius Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κάποιο άλλο θεματάκι εκτός απο αυτό με τους υπότιτλους που είχαν μερικά παιδιά πιο πάνω, έχει παρατηρηθεί με το 1.05.04 ή το περνάμε άφοβα;
winlink Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μόλις πριν απο λίγο σύνδεσα το νέο wd tv live HD στην τηλεόραση έχω πάνω του έναν δίσκο seagate 1TB πρώτες εντυπώσεις-απορίες Ελληνικά μενού δεν έχει;;;; μέσα σε έναν φάκελο "παιδικά" έχω ταινίες άλλα μου τον εμφανίζει άδειο. Φταίει το όνομα του φακέλου;;; σύντομα επιστρέφω με αρκετές ακόμη απορίες :confused: Ελληνικά μενού δεν έχει. Κάποιος είχε φτιάξει Ελληνικά μενού για το custom firmware του B-Rad αλλά έχω μείνει με την εντύπωση ότι δεν κατάφερε τελικά να τα κάνει να δουλέψουν. Δέν έχω δοκιμάσει ποτέ με ελληνικά ονόματα φακέλλων Κάποιο άλλο θεματάκι εκτός απο αυτό με τους υπότιτλους που είχαν μερικά παιδιά πιο πάνω, έχει παρατηρηθεί με το 1.05.04 ή το περνάμε άφοβα; Νομίζω ότι το 1.05.04 δέν αξίζει (εκτός και αν σκοπεύεις να του συνδέσεις 3TB σκληρό), τα bugs του είναι αρκετά σοβαρά. Το 1.04.31 έχει το "ξεπλυμένο" βασικό μενού, με κάποιες μικροδιορθώσεις σχετικα με το γενικά καλό 1.04.22.
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μέσα σε έναν φάκελο "παιδικά" έχω ταινίες άλλα μου τον εμφανίζει άδειο. Φταίει το όνομα του φακέλου;;; σύντομα επιστρέφω με αρκετές ακόμη απορίες :confused: Kαποτε (δεν θυμαμαι σε τι firm )ειχα συναντησει και εγω προβλημα.Οποτε ναι,αλλαξε τη ονομασια ..
kotsos83 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους σας.Εχω το wd tv live συνδεμενο με μια samsung 40 hd ready με καλωδιο hdmi και η εικονα ειναι πολυ καλη.Τωρα θελω να το συνδεσω και με ενα homecinema 5.1 επισης samsung το οποιο ομως δεν εχει θυρα optical,εχει μονο μια hdmi out και μια aux in.Επιχειρησα να συνδεσω την audio out της τηλεορασης με την aux in του homecinema αλλα ο ηχος ηταν τραγικος.Ολες μου οι ταινιες ειναι mkv και μεχρι πριν που τις αντεγραφα σε dvd και τις επεζα στο home cinema ο ηχος ηταν dolby digital.Τωρα τι συμβαινει,γιατι δεν περναει ο ηχος?Μηπως υπαρχει καλωδιο optical που να καταλυγει σε 2 καρφακια(κοκκινο-ασπρο) ετσι ωστε να συνδεσω το wd tv live με το home cinema απευθειας?
af8artos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά! 2-3 ερωτήσεις να κάνω.... στα video settings επιλέγω 8 ή 12 bit? στα 1080p επιλέγω 50,60 ή 24 hz? και βασικό : το framerate να γίνεται sync με την πηγή της ταινίας ή όχι? νομίζω ότι αν βάλεις όχι η κίνηση αποκτά αυτήν την αληθοφάνεια, σαν ελληνική σειρά αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. thanks
winlink Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους σας.Εχω το wd tv live συνδεμενο με μια samsung 40 hd ready με καλωδιο hdmi και η εικονα ειναι πολυ καλη.Τωρα θελω να το συνδεσω και με ενα homecinema 5.1 επισης samsung το οποιο ομως δεν εχει θυρα optical,εχει μονο μια hdmi out και μια aux in.Επιχειρησα να συνδεσω την audio out της τηλεορασης με την aux in του homecinema αλλα ο ηχος ηταν τραγικος.Ολες μου οι ταινιες ειναι mkv και μεχρι πριν που τις αντεγραφα σε dvd και τις επεζα στο home cinema ο ηχος ηταν dolby digital.Τωρα τι συμβαινει,γιατι δεν περναει ο ηχος?Μηπως υπαρχει καλωδιο optical που να καταλυγει σε 2 καρφακια(κοκκινο-ασπρο) ετσι ωστε να συνδεσω το wd tv live με το home cinema απευθειας? Η AUX in θύρα του home cinema σου δέχεται αναλογικό ήχο, κατ'επέκταση δικάναλο (stereo) και έτσι θα χασεις τον surround ήχο. Αν δεν σε πειράζει και πολύ, ιδού η λύση σου, η οποία τσιμπάει όμως σε κόστος. Αλλά αφού έχει το Live έξοδο AV Out από πίσω στην οποία μπαίνει το ειδικό καλώδιο που έχει για αυτήν τη χρήση, γιατί να παιδεύεσαι και να πληρώνεις? Έτσι κι αλλιώς το suround θα χαθεί...
kotsos83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Η AUX in θύρα του home cinema σου δέχεται αναλογικό ήχο, κατ'επέκταση δικάναλο (stereo) και έτσι θα χασεις τον surround ήχο. Αν δεν σε πειράζει και πολύ, ιδού η λύση σου, η οποία τσιμπάει όμως σε κόστος. Αλλά αφού έχει το Live έξοδο AV Out από πίσω στην οποία μπαίνει το ειδικό καλώδιο που έχει για αυτήν τη χρήση, γιατί να παιδεύεσαι και να πληρώνεις? Έτσι κι αλλιώς το suround θα χαθεί... Δηλαδη με αυτο το homecinema δεν προκυτε να ακουσω ηχο suround οτι και αν κανω?
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους σας.Εχω το wd tv live συνδεμενο με μια samsung 40 hd ready με καλωδιο hdmi και η εικονα ειναι πολυ καλη.Τωρα θελω να το συνδεσω και με ενα homecinema 5.1 επισης samsung το οποιο ομως δεν εχει θυρα optical,εχει μονο μια hdmi out και μια aux in.Επιχειρησα να συνδεσω την audio out της τηλεορασης με την aux in του homecinema αλλα ο ηχος ηταν τραγικος.Ολες μου οι ταινιες ειναι mkv και μεχρι πριν που τις αντεγραφα σε dvd και τις επεζα στο home cinema ο ηχος ηταν dolby digital.Τωρα τι συμβαινει,γιατι δεν περναει ο ηχος?Μηπως υπαρχει καλωδιο optical που να καταλυγει σε 2 καρφακια(κοκκινο-ασπρο) ετσι ωστε να συνδεσω το wd tv live με το home cinema απευθειας? Αν δεν έχει οπτική ίνα ο ενισχυτής σου δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις να βγάλει το surround ήχο από την ίδια hdmi αλλά συνδέοντας την hdmi στον ενισχυτή σου και μετά από την hdmi out που έχει ο ενισχυτής σου το συνδέεις στην τηλεόραση σου. Λογικά θα μπορείς ψάξε το λίγο. Πιστεύω ότι και μέσω hdmi μπορεί να βγάλει και τον dts-hd 7.1 ήχο και τον απλό surround 5.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα