Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mind trapper σε τι αποσταση και ποσους τοιχους μακρια εχεις το live απ το ρουτερ? και μεχρι τι αρχεια παιζεις απροβληματιστα ασυρματα?

για να δω τις δυνατοτητες του στικ γιατι ισως ενδιαφερεται ενας φιλος μου για ασυρματα..

Απόσταση από το router περίπου 5-6 μέτρα. Τοίχος ανάμεσα μισός, δηλαδή δεν έχουν καθαρή οπτική επαφή αλλά ούτε είναι σε άλλο δωμάτιο. Βασικά η ευθεία γραμμή μεταξύ τους βρίσκει στη γωνία ενός τοίχου. Σήμα καλό, αυτή τη στιγμή είναι 5/5 καμιά φορά πάει 4/5. Το PC με τις ταινίες έχει απόσταση 6 μέτρα από το router αλλά ανάμεσα παίζει μεγάλο ντουβάρι. Με στικ από China μπαίνει και αυτό, ένα nano άσπρο από τον ίδιο πωλητή.

Λοιπόν το PC πιάνει 108-130mbps και το στικ στο wdtv δεν ξέρω πόσο πιάνει δεν νομίζω να μπορείς να δεις νούμερο. Γενικά και ένα laptop που έχω μέχρι 130 πάει με άμεση οπτική επαφή με το router αλλά αυτό είναι θέμα της wifi κάρτας του. Από Laptop σε PC το μέγιστο σε ταχύτητα μεταφοράς που έχω δει είναι λίγο κάτω από 3 MB/sec. Στα λέω αυτά για να ξέρεις στα πόσα παίζω, αν ο φίλος σου καταφέρει να πιάσει 270mbps ας πούμε ακόμα καλύτερα.

Τέσταρα μόλις τώρα 3 ταινίες:

1) Matrix 720p (esir 7.84gb) - Μάχη στο lobby, παίζει άψογα.

2) Batman Begins 720p (DEFiNiTiON 4.16gb) - Κυνηγητό με το bat-mobile, παίζει άψογα.

3) Transformers 1080p (hV 10.1gb) - Μάχη στο τέλος στους δρόμους με τα ρομπότ να τα κάνουν όλα πουτ@ν@, παίζει άψογα.

Να σου πω την αλήθεια δεν είχα δει τίποτα σε 1080p (HDReady τηλεόραση, κλαπς...) και τώρα που το τέσταρα χάρηκα που έπαιξε. Πιστεύω αν το πάρει ο φίλος σου θα μπορεί μέχρι 720p άνετα και αν πιάνει από 130mbps και πάνω σε όλες τις συσκευές θα βλέπει και 1080p. Αλλά για το τελευταίο με επιφύλαξη, παίζει πάντα ρόλο το bitrate της ταινίας και της σκηνής συγκεκριμένα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά την αναβάθμηση που έκανα χτές στον player(1.04.31)μου δούλεψε το wifi.

Έκανα και upgrade στην lg 32lg3000(3.51.1) αλλά το hdmi πάλι τίποτα.

Να σημειώσω ότι δοκίμασα το καλώδιο και με το laptop που έχω και όλα οκ.

Δημοσ.

Thanks mindtrapper για τις δοκιμες..

Να σου πω, εχεις καταφερει να βαλεις moviesheets επιτυχημενα?

Αν ναι στειλε μου πμ μπας και καταφερω να το κανω κι εγω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Version 1.05.04_V:

Resolved Issues:

• Supports USB hard drives greater than 2TBs.

• Resolved user interface brightness issue introduced with last release.

• Resolved Hebrew subtitles not displaying correctly.

• Resolved several Facebook user interface issues.

• Resolved several Tunein user interface issues.

• Resolved arrow keys on keyboard do not work in Network Setup.

• Resolved Scrolling text is not smooth.

μια χαρά μου φαίνονται

Δημοσ.

Εχει ενα bug το νεο firmware :

σε μενα μετα το update οταν αλλαζω υποτιτλο ή audio εκει που λεει πχ subtitle 1/2 και στο audio πχ audio 1/2 τα εμφανιζει πολυ αριστερα στην οθονη (τις λεξεις subtitle 1/2 ή audio 1/2) αντι στο κεντρο που τα εμφανιζε πριν.και το πιο σπαστικο οτι ενω αλλαζεις πχ υποτιτλους αυτο συνεχιζει και δειχνει 1/2 , αντι να αλλαζει σε 1/2 ,2/2 ,off ,αλλα τις αλλαγες τις εχει παρει (εχουν αλλαξει κανονικα οι υποτιτλοι)

Πιστευω να το φτιαξουν συντομα γιατι ειναι σπαστικο.Δεν ξερω αν το ειδατε κι εσεις αυτο

Μολις μπηκα στο wd tv live forum και εχουν και αλλοι τα προβληματα με το νεο firmware

1. The menu seems to be reacting faster. Very nice.

2. Full Hebrew support is highly appreciated. Thanks.

3. Something went terribly wrong with the 'OPTIONS' bar:

a. The text doesn't always appear. It looks like it does but immediately disappears with the next frame.

b. Some text appears on the left side of the screen.

c. When changing subtitles, pressing enter actually changes the subtitles and doesn't say so, only when I move right/left and come back I see the new subtitle setting. This needs to be fixed ASAP!

4. Photo mode. Pictures are being showed in higher quality than in previous FWs but still very slow.

Οσοι δεν εχετε κανει update αφηστε το για την επομενη version

Δημοσ.

Ευτυχως έφτιαξαν αυτό, ήταν πολύ σπαστικό μέσα στα σκοτάδια να φλασάρει

• Resolved user interface brightness issue introduced with last release.

Απ'οτι διαβάζω δεν παίζει να βγεί custom έκδοση (flashable) μετά την 1.04 λόγω μεγέθους firmware. Μονο με extboot :-(

Δημοσ.

Εχει ενα bug το νεο firmware :

σε μενα μετα το update οταν αλλαζω υποτιτλο ή audio εκει που λεει πχ subtitle 1/2 και στο audio πχ audio 1/2 τα εμφανιζει πολυ αριστερα στην οθονη (τις λεξεις subtitle 1/2 ή audio 1/2) αντι στο κεντρο που τα εμφανιζε πριν.και το πιο σπαστικο οτι ενω αλλαζεις πχ υποτιτλους αυτο συνεχιζει και δειχνει 1/2 , αντι να αλλαζει σε 1/2 ,2/2 ,off ,αλλα τις αλλαγες τις εχει παρει (εχουν αλλαξει κανονικα οι υποτιτλοι)

Πιστευω να το φτιαξουν συντομα γιατι ειναι σπαστικο.Δεν ξερω αν το ειδατε κι εσεις αυτο

και σε μένα το ίδιο :mad:

Δημοσ.

Οσοι εχουν πολλα προβληματα με το νεο firmware υπαρχει παντα η λυση του rollback firmware

http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5800/

Η καλυτερη version νομιζω ειναι η Version 1.04.22_V ,η προ-προτελευταια , γιατι η προ τελευταια ειχε το προβληματακι με την μεγαλη φωτεινοτητα στα menus

Δημοσ.

Στάνταρ να δείτε που θα βγάλουν πολύ γρήγορα και ποιο νέα έκδοση firmware που θα διορθώνει τα προβλήματα που έχει η 1.05.04.

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση

ο WD TV Live HD έχει 1 ή 2 θύρες usb για σύνδεση εξωτερικών σκληρών;

στο site γράφει 2, στις φωτογραφίες βλέπω 1 :confused:

Δημοσ.

2 Έχει.

Η μια είναι πίσω και η άλλη αριστερά.

Λες άλλα να έλεγε το επίσημο σαιτ και άλλα να ίσχυαν?

Δεν έπαιζε κάτι τετοιο με τι καμία ειδικά για μια εταιρία σαν την western digital.

Αν το είχες ψάξει και λίγο στο google θα το έβλεπες και μόνος σου.

wdfWDTV_Live22.jpg

WD%20WDTV%20Live.jpg

Δημοσ.

Μία πίσω και μία στο πλάι, όπως το βλέπεις απο εμπρός στην αριστερή πλεύρα.

Υπάρχουν βεβαίως και τα USB hubs.

Δημοσ.

Μία πίσω και μία στο πλάι, όπως το βλέπεις απο εμπρός στην αριστερή πλεύρα.

Υπάρχουν βεβαίως και τα USB hubs.

Νομίζω πως δεν δουλεύουν τα usb hubs με το live. :confused:

(link)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...