pigeon Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Σε συγκεκριμένο σημείο οχι. Εχει +10 min πατώντας >> και μετά >>| , και αντίστοιχα -10min με << και μετά |<<
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι το ξερω αυτο. μα ειναι δυνατον και δεν εχει time seek; ακομα και το τρισαθλιο e-great ειχε. μου φαινεται τελικα η μονη σοβαρη λυση για media players ειναι το Htpc..
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 kilik για δες και τι chipset έχει το κάθε player και μετά έλα πες μου. Αν είναι να πάρεις το egreat μόνο για το time seek και πολύ βαριές ματρόσκες να στις παιζει με σκαλώματα/κολλήματα τότε τι να το κάνω?
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 το time seek ειναι στοιχειωδης λειτουργια για την αναπαρωγη video/audio. νομιζω οσοι ασχολουνται με υπολογιστες και ειδικα με σερφαρισμα στο ιντερνετ,δεν ειναι λιγες οι φορες που θα εχουν χρησιμοποιησει το time seek οταν βλεπουν καποιο βιντεo η ακουνε καποιο μουσικο κομματι. επομενως καταλαβαινουν την μεγαλη του σημασια. και απο οτι ειδα και στο επισημο φορουμ της wd απο το 2009 μεχρι και σημερα της ζητανε αυτη την λειτουργια αλλα περα βρεχει απο οτι φαινεται. κριμα,ενω το live δειχνει για δυνατο μηχανακι τουλαχιστον για μενα αυτη η ελλειψη ειναι απαραδεκτη και αμαυρωνει την συνολικη του θετικη εικονα.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και το fast forward ανά δέκα λεπτά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Αν σε ενοχλεί όπως λες πήγαινε αγόρασε το egreat και αν σε πολλές ματροσκες στο κάνει σκαλώματα και πιξελιάσματα μετά έλα πες μας εχω όμως time seek που εσείς δεν έχετε.
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 αλλη μια ερωτηση. το wd live υποστηριζει αλλαγη χρωματος των υποτιτλων; οι μονες σχετικες επιλογες που βρηκα ειναι για μεγεθος και παχος της περιμετρου τους.
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Όχι από την επίσημη έκδοση firmware δεν υποστηρίζει αλλά από την ανεπίσημη νομίζω υποστηρίζει. Μα ζητάς κάτι πράγματα ρε killik εντελώς κουλά και ανούσια.
pigeon Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 το time seek ειναι στοιχειωδης λειτουργια για την αναπαρωγη video/audio. (...) και απο οτι ειδα και στο επισημο φορουμ της wd απο το 2009 μεχρι και σημερα της ζητανε αυτη την λειτουργια αλλα περα βρεχει απο οτι φαινεται. Είναι βασική λειτουργία, εντάξει, αλλα το remote του wdlive δεν έχει αριθμούς. Πως θα μπορούσε υλοποιηθεί το time seek με τα πλήκτρα πάνω/κάτω; Θα ήταν πολυ σπαστικό.. Καλύτερα το +-10, ομως έλεγα κι έκει στο επίσημο forum, ας γίνει μια απλή επιλογή στο μενού του τύπου Jump interval: 2,5,10,15,20. Γιατί κάποιον βολεύει περισσότερο το +5 ή κάποιον άλλο το +20. Είναι απλό στην υλοποίηση αφού ετσι κι αλλιως ενα jump κάνει.. Οσο για το αν η συσκευη είναι καλύτερη απο το htpc, ε προφανως και όχι! Αλλά το κόστος ενος htpc είναι δυσανάλογο για να κάνουμε σύγκριση, μη κοιτάς την τιμή που κοστίζει εδω..
gagarin Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και απο μένα... Έχω εδω και μια εβδομάδα το εν λόγω μηχανηματακι...δεν έχω παράπονο αν κ δεν το έχω ψάξει πολυ... Το μόνο που θέλω να βρω είναι τι ανταπτορας είναι δοκιμασμενος και μπορει να δουλέψει για ασύρματη σύνδεση wi-fi... Ευχαριστω πολυ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 στο site της WD έχει λίστα με συμβατά usb WiFi...
actorius Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε on the fly μια playlist που να περιέχει διάφορα τραγούδια απο διάφορους φακέλους; Ή αναγνωρίζει μόνο ο,τι έτοιμο playlist βρει μέσα στο δίσκο;
mindtrapper Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και απο μένα... Έχω εδω και μια εβδομάδα το εν λόγω μηχανηματακι...δεν έχω παράπονο αν κ δεν το έχω ψάξει πολυ... Το μόνο που θέλω να βρω είναι τι ανταπτορας είναι δοκιμασμενος και μπορει να δουλέψει για ασύρματη σύνδεση wi-fi... Ευχαριστω πολυ!!! Θες να σου κάνω link ένα από το Εbay που έχω πάρει και δουλεύει; Ή δε θες να ασχοληθείς με Ebay; Είχα ψάξει τα chipset και είχα πάρει 2 - ένα nano που το προόριζα για το wdtv και ένα αρκετά μικρό αλλά όχι nano που είπα να το βάλω σε PC. Τελικά ανάποδα βγήκαν Αν σε ενδιαφέρει αυτό κατά 95% θα σου δουλέψει (αφήνω 5% μην έχουν κάνει καμιά στραβή οι Κινέζοι ). Είναι πιο μικρό απ' ότι φαίνεται στην φώτο. Για τα λεφτά του λέει πιστεύω.
TzimakoTOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 mind trapper σε τι αποσταση και ποσους τοιχους μακρια εχεις το live απ το ρουτερ? και μεχρι τι αρχεια παιζεις απροβληματιστα ασυρματα? για να δω τις δυνατοτητες του στικ γιατι ισως ενδιαφερεται ενας φιλος μου για ασυρματα..
mike1715 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το wd live tv hd.Όταν πάω να το συνδέσω με καλώδιο hdmi στην lg 32lg3000 που έχω δεν μου δείχνει τίποτα,έκανα και αναβάθμηση στο τελευταίο firmware 1.04.22_V. Δοκίμασα να το συνδέσω και σε μια καινούρια οθόνη pc full hd που αγόρασα πρόσφατα αλλά τίποτα. Επίσης να αναφέρω ότι αγόρασα και το Belkin N150 usb wireless adapter για σύνδεση μέσω wifi αλλά τζίφος και αυτόματα και χειροκίνητα. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το wd live tv hd.Όταν πάω να το συνδέσω με καλώδιο hdmi στην lg 32lg3000 που έχω δεν μου δείχνει τίποτα,έκανα και αναβάθμηση στο τελευταίο firmware 1.04.22_V. Δοκιμασε αλλο καλωδιο hdmi( ας ειναι και καινουργιο αυτο που εχεις , προσεχοντας να κουμπωνει καλα στο wd),αλλο τροπο συνδεσης *, παλιοτερο firmware. Στις ρυθμισεις ,video output εχεις επιλεξει hdmi ? *αλλα μαλλον το δοκιμασες αφου περασες firm?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα