Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, το παρέλαβα κι εγώ χθες αλλά δεν μπόρεσα να παίξω αρκετά μαζί του μιας και έφυγα για το πατρικό μου. Όμως στη σύντομη ενασχόλησή μου μαζί του αντιμετώπισα κυρίως προβλήματα...

1. Τα windows 7 το αναγνώρισαν και τσέκαρα τις επιλογές να γίνεται streaming των videos, photos κ.τ.λ. Όμως έτσι ΔΕΝ έβλεπε τα .mkv αρχεία αλλά ούτε κι τους υπότιτλος (no subtitle).

2. Δοκίμασα μετά με shared folders. Μετά από αρκετό παίδεμα, κατάφερα να δω τους φακέλους αλλά μόλις πήγαινα να μπω μέσα μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν αρχεία στο φάκελο!!!

3. Τελικά του κάρφωσα τον εξωτερκό σκληρό πάνω και έπαιζε/έβλεπε όλα τα αρχεία από εκεί κανονικά, όμως τους ελληνικούς υπότιτλους μου τους έβγαζε στα κινέζικα! Πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Στο review λέει ότι παίζουν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι!

Αν μπορούσε να γράψει κάποιος ένα step by step guide για να παίξει με shared folders για τα windows 7 θα του ήμουν ευγνώμων. Γιατί ζητάει username/pass όταν πάω να μπω στα network shares και τι πρέπει να βάλω εκεί; Το λογαριασμό μου στα win7 τον έχω χωρίς pass, όμως βάζοντας το username χωρίς κωδικό δε συνδέεται.

Επεξ/σία από fractalbit
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3. Τελικά του κάρφωσα τον εξωτερκό σκληρό πάνω και έπαιζε/έβλεπε όλα τα αρχεία από εκεί κανονικά, όμως τους ελληνικούς υπότιτλους μου τους έβγαζε στα κινέζικα! Πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Στο review λέει ότι παίζουν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι!

Για ελληνικούς υπότιτλους, Settings-System settings-Additional encoding support-Greek Windows.

Μια σημαντική ερώτηση για σας που το πήρατε:

Record απο την TV στο σκληρό κάνει? γιατί δεν ειδα κάποιον να το αναφέρει.

Καμια σχεση με την tv, player ειναι, οχι recorder

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πεί αν το έχει δοκιμάσει με wireless και αν δημιουργεί τίποτα προβλήματα στην ποιότητα της αναπαραγωγής (avi και .mkv). Για παράδειγμα μήπως κάνει τίποτα κοψίματα και καθυστερήσεις ?

Καλησπέρα παιδιά, το παρέλαβα κι εγώ χθες αλλά δεν μπόρεσα να παίξω αρκετά μαζί του μιας και έφυγα για το πατρικό μου. Όμως στη σύντομη ενασχόλησή μου μαζί του αντιμετώπισα κυρίως προβλήματα...

...

2. Δοκίμασα μετά με shared folders. Μετά από αρκετό παίδεμα, κατάφερα να δω τους φακέλους αλλά μόλις πήγαινα να μπω μέσα μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν αρχεία στο φάκελο!!!

...

Αν μπορούσε να γράψει κάποιος ένα step by step guide για να παίξει με shared folders για τα windows 7 θα του ήμουν ευγνώμων. Γιατί ζητάει username/pass όταν πάω να μπω στα network shares και τι πρέπει να βάλω εκεί; Το λογαριασμό μου στα win7 τον έχω χωρίς pass, όμως βάζοντας το username χωρίς κωδικό δε συνδέεται.

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα και παίζει μια χαρά τώρα με shared folders. Αν έχετε κι εσείς παρόμοια προβλήματα, η λύση είναι να κάνετε share τα folders για "everyone" και όχι για το homegroup ή το account που έχετε στα windows 7.

Βγήκε το 1ο firmware. Εντυπώσεις άριστες...

Πούντο ρε παιδιά; Εγώ μέσα από το player που το έβαλα να τσεκάρει για update δεν μου έβγαλε ότι υπάρχει καινούργιο.

ρε παιδιά 110 ευρώ δεν είναι πολλά για ένα media player ; υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο με ελληνικούς υπότιτλους σε φθηνότερη τιμή ;

Υπάρχουν πολλά φτηνότερα αλλά την αξιοπιστία και το ότι θα σου παιζει σχεδόν όλα τα αρχεία βίντεο ακόμα και τα "βαριά" δεν στην προσφέρουν τα άλλα φτηνότερα media players οπότε κατά την γνώμη μου το εν λόγο μηχάνημα είναι μονόδρομος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:33 ----------

Πούντο ρε παιδιά; Εγώ μέσα από το player που το έβαλα να τσεκάρει για update δεν μου έβγαλε ότι υπάρχει καινούργιο.

Ίσως δεν το έχουν προσθέσει ακόμα εμείς το κατεβάσαμε από το επίσημο σαιτ του προϊόντος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...