Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είναι δυνατόν player αγόρασμένος χτες, να έχει χαλασμένη HDMI υποδοχή? Η composite δουλεύει κανονικά, δίνει σήμα αλλά η HDMI τίποτα.

Δοκίμασα το HDMI καλώδιο συνδέοντας laptop me TV και δουλεύει κανονικά. Μόνο μεταξύ media player και TV δεν δουλεύει, δεν βρίσκει σήμα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά είναι δυνατόν player αγόρασμένος χτες, να έχει χαλασμένη HDMI υποδοχή? Η composite δουλεύει κανονικά, δίνει σήμα αλλά η HDMI τίποτα.

Δοκίμασα το HDMI καλώδιο συνδέοντας laptop me TV και δουλεύει κανονικά. Μόνο μεταξύ media player και TV δεν δουλεύει, δεν βρίσκει σήμα.

Ναι εινα δυνατον.Δοκιμασε το και σε αλλη τηλεοραση και αν δεν δουλεψει ,πηγαινε το πισω να σου δωσουν αλλο

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: όσοι το έχετε, το έχετε δοκιμάσει με .ass υπότιτλους ελληνικούς και αγγλικούς? Θέλω να πω αν έχουμε έναν .ass υπότιτλο (σε ένα .mkv αρχείο) με μπλε χρώμα και διάφορα karaoke templates κ.λ.π. εμφανίζονται όλα κανονικά? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει για να πάω να το τσιμπήσω....

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, ειναι πρωτη φορα που γραφω εδω,

Εχω τον WD TV Live HD Media player, κατεβασα και περασα (μεσω USB) to τελευταιο update (1.04.22_V_030811)

Ειναι συνδεμενο με HDMI στην TV και με οπτικη ινα σε Home cimena 5.1 samsung ωραια?

Μετα το update δεν ειχα καθολου ηχο, για να ειχα ηχο επρεπε να κανω το audio output: Stereo, στα αλλα (Digital) τιποτα καθολου ηχο,

απο τα πολλα πειραματα με τα update κατεβασα την παλαιοτερη (1_2_21_V_Rollback) και επανηλθε ο ηχος και οταν εχει επιλεχτει digital output αλλα εχει μια καθυστερηση στον ηχο σε ορισμενα αρχεια (MP4 και MKV)...

Τα φωτα σας...

Καλως ηρθα και καλως σας βρηκα παντως.

Δημοσ.

το ίδιο περιπου και σε μενα!!!

την πρωτη μερα ολα καλα και την δευτερη που εκανα firmware update, το hdmi, ΤΕΛΟΣ!

το composite μια χαρα.

το πήγα πισω για ελεγχο και αντικατασταση.

διαβασα σε ξενα forum αρκετες αντιστοιχες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Παιδιά για να μην παιδεύεστε άδικα όλα τα wd media players έχουν μια λίγο περίεργη hdmi θήρα με αποτέλεσμα να μην κάνουν όλα τα καλώδια hdmi σωστά γιατί ξεκινάει λίγο ποιο μέσα η θήρα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πάρετε καλώδια που έχουν λίγο μεγάλο βύσμα hdmi γιατί αν δεν έχουν και κουνηθούν έστω και λίγο τυχαίνει να μην κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα στην tv.

Δημοσ.

μια ερωτηση στα γρηγορα.πρεπει να χρησιμοποιησω οπωσδηποτε τον αγγλικο μετασχηματιστη που ειναι στο πακετο,η μπορω να βαλω εναν κανονικο για τις δικες μας μπριζες αρκει να δινει 12V οutput?

Δημοσ.

Αν δεν το πρόσεξες έχει και ειδικό ανταπτορακι με ελληνική πρίζα που μπαίνει κουμπωτό στον είδη υπάρχον μετασχηματιστή που έχει μέσα το πακέτο.

Μην κάνετε γελοίες ερωτήσεις ρε παιδιά ψάξτε λίγο το κουτί πριν ρωτήσετε την όποια μπαρούφα.

Δημοσ.

Μην κάνετε γελοίες ερωτήσεις ρε παιδιά ψάξτε λίγο το κουτί πριν ρωτήσετε την όποια μπαρούφα.

Δεν είναι ωραίος τρόπος σου just-gamer. :-(

Θεωρώ απαραίτητο να το σχολιάσω γιατι παρατηρώ οτι το κάνεις συστηματικά σ'αυτο το θέμα. Αν σε ενοχλούν οι ερωτήσεις απλώς μην απαντάς, χαλάρωσε και πήγαινε για καφεδάκι. Εφόσον δεν απευθύνονται σε σένα προσωπικά ούτε σε έχρισε κανείς μας συντονιστή του θέματος, δεν υπάρχει λόγος να δίνονται τέτοιες απαντήσεις.

Δημοσ.

Σ'αυτο συμφωνώ και το ξέρεις. Εχω αντιδράσει κι εγω χειρότερα στο παρελθον.

Απλα είναι λάθος ο τρόπος και ο εκνευρισμός αχρείαστος, καλυτερα άστο να το πάρει το ποτάμι.. ;)

Το "γελοίον" της ερώτησης αν θέλαμε να το συζητήσουμε είναι περισσότερο αυτο: οτι πολλοι βάζουν όποιο τροφοδοτικό να'ναι, όπου να'ναι, χωρις να ελεγξουν πολικότητα και αμπερ! Μονο τα 12V δεν φτάνουν και ενδεχομένως δεν λέει και τιποτε, κάθε συσκευή δουλεύει με το τροφοδοτικό της.

Δημοσ.

Αν δεν το πρόσεξες έχει και ειδικό ανταπτορακι με ελληνική πρίζα που μπαίνει κουμπωτό στον είδη υπάρχον μετασχηματιστή που έχει μέσα το πακέτο.

ΔΕΝ θελω να χρησιμοποιησω τον συγκεκριμενο μετασχηματιστη.

και επειδη:

οτι πολλοι βάζουν όποιο τροφοδοτικό να'ναι, όπου να'ναι, χωρις να ελεγξουν πολικότητα και αμπερ! Μονο τα 12V δεν φτάνουν και ενδεχομένως δεν λέει και τιποτε, κάθε συσκευή δουλεύει με το τροφοδοτικό της.

γιαυτο και ρωτησα.

καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα για τους αλλους.

περιμενω την συγνωμη σου. :-)

Δημοσ.

ΔΕΝ θελω να χρησιμοποιησω τον συγκεκριμενο μετασχηματιστη.

και επειδη:

γιαυτο και ρωτησα.

καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα για τους αλλους.

περιμενω την συγνωμη σου. :-)

Συγνώμη για ποιο λόγο?

Είπες πουθενά ότι ξέρω ότι έχει ανταπτορακι για τις ελληνικές πρίζες αλλά δεν θέλω να βάλω αυτό τον μετασχηματιστή για τον "άλφα" λόγο.

Αφού λοιπόν δεν το είπες εγώ που ήθελες να το καταλάβω? Να μυρίσω τα νύχια μου.

Και για ποιο λόγο δεν θελεις να βάλεις το μετασχηματιστή που έχει η ίδια η western digital για το μηχάνημα της?

Για να το έχει βάλει κάτι θα ξέρει δεν το έβαλε τυχαία.

Δημοσ.

Ενα forum να δω ρε παιδια που να μην υπαρχει φαγομαρα, ενα δειξτε μου μονο!

Τες πα, εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο που βλεπω στο δικο μου media player ( 133 σελιδα) με τη καθυστερηση του ήχου, να μην συμβαδιζει δηλαδη με το βιντεο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...