Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα εχω δοκιμασει και μια κινεζια που τη μια επαιζε και την αλλη οχι

και επισης ενα αλλο (το εχω σε αγγελια μου Belkin N Wireless USB Adapter)

το οποιο επαιξε μεν αλλα δεν χωραει ακριβως στις usb του media player

οποτε ειπα να το παιξω safe... :-)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κάνω μια προσπάθεια από eBay. Θα πάρω ένα mini και ένα nano που τα τσιπ τους εμφανίζονται και σε στικάκια που είναι στη λίστα της WD :) Ένα 20άρικο θα πάει και για τα δύο οπότε στη χειρότερη τα βάζω σε κάνα PC.

Να υποθέσω ότι όταν to στικ είναι 1T2R κάνει πάντα transmit σε 150mbps; Δηλαδή αν έχω δυο τέτοια στικ, ένα στο PC και ένα στο WDTV Live, 300mbps δεν παίζει να δω ποτέ; Πρέπει οπωσδήποτε στο PC να έχω 2Τ2R για 300mbps;

Τα 150mbps στικάκια στέλνουν και λαμβάνουν στα 150mbps; Να γλιτώσω τίποτα από το 20ευρω δηλαδή... B)

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνω από 7-8MB/sec (στην καλύτερη των περιπτώσεων) μην περιμένεις να δεις και ας έχεις 300Mbps WiFi N...

Δημοσ.

Και αν είναι όλα τα στικάκια 150mbps πάει στα 3.5-4 ΜΒ/sec δηλαδή; Δεν ξέρω τι να αγοράσω βασικά. Μόνο το router μου βγάζει 270mbps, όλα τα PC είναι σε b/g ακόμα. Να πάρω 2 στικάκια 1T2R και να βάλω στο wdtv και στο PC που έχει τα αρχεία; Να τα πάρω όλα 150mbps 1T1R; Μήπως όλα 2Τ2R που πάει και ακριβά ακόμα και από eBay; Αν είναι με δύο μικρά στικάκια 150mbps 1T1R να μπορώ να streamάρω καλής ποιότητας 720p εγώ είμαι ΟΚ.

Ταχύτητες γιατί δεν πιάνουν βρε ThReSh; Θέλουν dedicated 5GHz; Δεν έχει το router. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

στα 2.4ghz που παίζω μέχρι στιγμής (300mbps και καλά) δεν πάει πάνω από 7-8MB/sec ακόμα και αν είναι το netbook στο ίδιο δωμάτιο

δεν έχω dual band router ούτε wifi stick (μέχρι στιγμής) για να testάρουν αν παίζουν καλύτερα στα 5ghz, αλλά δεν ελπίζω και πολλά...

Δημοσ.

Aνεβηκε και το νεο firm ¨

Release 1.04.22

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Supports Tune-In radio application.

Supports 7.1 channel audio passthrough.

Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate)

..και πολλα fixed

General Info:

Known issue with playback of .VOB files over network share.

We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.

Δημοσ.

Έχω ένα θεματάκι για πρώτη φορά:

Έβαλα να παίξει μια ταινία η οποία είναι 36-37GB και σε όλη την ταινία έκανε 1-2 κολλήματα και μάλιστα συνέχισε και μόνο του.

Την επόμενη μέρα, έβαλα πάλι την ταινία και τρελάθηκε να κάνει κολλήματα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Γενικά δεν έχει κολλήσει ποτέ, φταίει το μέγεθος της ταινίας τελικά ;

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδια: Αν δεν μπορώ να συνδέσω μέσω ethernet τον player με το PC ,μπορώ να περάσω σε ένα usb stick τις ταινίες με τους υπότιτλους και να το συνδέσω στην usb θύρα του player και να αναγνωριστεί αυτόματα?

Δημοσ.

Έχω ένα θεματάκι για πρώτη φορά:

Έβαλα να παίξει μια ταινία η οποία είναι 36-37GB και σε όλη την ταινία έκανε 1-2 κολλήματα και μάλιστα συνέχισε και μόνο του.

Την επόμενη μέρα, έβαλα πάλι την ταινία και τρελάθηκε να κάνει κολλήματα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Γενικά δεν έχει κολλήσει ποτέ, φταίει το μέγεθος της ταινίας τελικά ;

Μήπως προσπαθείς να δεις την ταινία μέσω δικτύου?

Αν ναι δοκίμασε μέσω δίσκου και πες μας.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδια: Αν δεν μπορώ να συνδέσω μέσω ethernet τον player με το PC ,μπορώ να περάσω σε ένα usb stick τις ταινίες με τους υπότιτλους και να το συνδέσω στην usb θύρα του player και να αναγνωριστεί αυτόματα?

Εννοείτε αρκεί ταινία και υπότιτλος να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.

Δηλαδη κάπως έτσι.

Movie.mkv -> ταινία

Movie.srt -> υπότιτλος.

Movie.jpg -> εικόνα ταινίας ωστε να σου δείχνει τη φώτο της ταινίας στο μενού και όχι απλά τον τίτλο της ταινίας.

Δημοσ.

Μήπως προσπαθείς να δεις την ταινία μέσω δικτύου?

Αν ναι δοκίμασε μέσω δίσκου και πες μας.

Εννοείται μέσω δικτύου.

Γι' αυτό το πήρα άλλωστε.

Έχω ένα PC στο υπόγειο και είναι τίγκα στις ταινίες.

Και το περίεργο όπως είπα, είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει.

Το πιο περίεργο ακόμα είναι πως την πρώτη φορά που έπαιξε η ταινία, έκανε 1-2 σπασίματα και συνέχισε μόνο του.

Τη δεύτερη φορά, απλά γ@μήθηκε !

Movie.jpg -> εικόνα ταινίας ωστε να σου δείχνει τη φώτο της ταινίας στο μενού και όχι απλά τον τίτλο της ταινίας.

Nice tip. Δεν το γνώριζα, ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Μήπως δεν εχεις καλό σήμα στο ασύρματο δίκτυο ή μήπως το ενσύρματο δίκτυο είναι φορτωμένο?

Δοκίμασε να κάνεις ένα reset το ρουτερ σου και δοκίμασε πάλι αλλά χωρίς να δουλεύεις κάτι άλλο στο δίσκο που είναι η ταινία και στο δίκτυο να δεις αν θα σου κάνει πάλι αυτά σπασίματα που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...