Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τον dts-hd & truehd τον στέλνει υποχρεωτικά μόνο από την hdmi θήρα καθότι ο κάθε ήχος είναι 7.1 και όχι 5.1 που μπορεί να τον κάνει downix to stereo.

Από οπτική μπορεί να στείλει τους ήχους dts & ac3.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και πώς θα μπορώ να παίξω ταινίες που έχουν ήχο DTS-HD στο blu-ray home cinema(υποστηρίζει DTS-H) που έχω ;

(έχει οπτική είσοδο μόνο)

Δημοσ.

Στις ταινίες με dts-hd ήχο μεταφέρει από την οπτική ίνα μόνο τον dts ήχο επομένως θα ακους τις ταινίες λες και έχουν απλό dts ή ac3 ήχο.

Και πως είναι δυνατόν ενισχυτής που υποστηρίζει dts-hd να μην έχει hdmi είσοδο/έξοδο?

Πολύ κουλό μου ακούγετε.

Δημοσ.

καλησπερα!θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον ηχο του live!πηρα λογω εκπτωσεων σε παρα πολυ καλη τιμη την ηχομπαρα της crystal audio και προσπαθω να ακουσω ηχο απευθειας με οπτικη ινα μεσω converter που μετατρεπει την οπτικη σε coaxial!γιατι η ηχομπαρα για ψηφιακο ηχο εχει μονο coaxial!με τισ αναλογικεσ συνδεσεις του ηχου απο το live στην ηχομπαρα με component εχω ηχο!ενω με το converter απο optical σε coaxial στην ηχομπαρα δεν εχω!εχω δοκιμασει στα settings του live ολες τισ πιθανες επιλογες αλλα τιποτα!δεν εχω ηχο!digital στο live και digital στην ηχομπαρα αλλα τιποτα!βοηθειααααα!pleeeeease!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει κάποιο πληκτρολόγιο στο μηχανημα? Σκεφτομαι να παρω ενα wireless bluetooth Keyboard , αλλα δεν ξέρω αν θα παίξει.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player.

Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό;

Δημοσ.

ΚαλησπέραΈχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει κάποιο πληκτρολόγιο στο μηχανημα? Σκεφτομαι να παρω ενα wireless bluetooth Keyboard , αλλα δεν ξέρω αν θα παίξει.

Ναι μια χαρά δουλεύουν τα πληκτρολόγια.

Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player.Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό;

Υπάρχει στο "Insomniac's Reviews" http://www.insomnia.gr/topic/273258-western-digital-hd-tv-media-player-o-%CE%B5%CF%80%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82-hd-media-player-%CF%84%CF%89%CE%BD-e100/page__st__1720 .

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player.

Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό;

http://www.insomnia.gr/topic/273258-western-digital-hd-tv-media-player-o-%ce%b5%cf%80%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf%cf%82-hd-media-player-%cf%84%cf%89%ce%bd-e100/

είναι σε άλλο section

Δημοσ.

Παίδες γνωρίζει κανείς πιο είναι το φθηνότερο USB Wireless N που δουλεύει 100% σε WDTV Live αυτή τη στιγμή και να μπορούμε να το πάρουμε σχετικά εύκολα από Ελλάδα (δηλαδή ελληνικό μαγαζί και αγγλογερμανικά amazon και ebay);

Δημοσ.

Παίδες γνωρίζει κανείς πιο είναι το φθηνότερο USB Wireless N που δουλεύει 100% σε WDTV Live αυτή τη στιγμή και να μπορούμε να το πάρουμε σχετικά εύκολα από Ελλάδα (δηλαδή ελληνικό μαγαζί και αγγλογερμανικά amazon και ebay);

Προσωπικα εχω βαλει αυτο

http://www.e-finder.gr/p.BUFFALO-WLI-UC-GN-EU-Ultra-Compact-USB-2-0-antaptoras-dongle-pou-ypostirizei-tin-technologia-N-Technology.223767.html

και παιζει αψογα.

Στο amazon.co.uk νομιζω ειναι φθηνοτερο αλλα δε το τσεκαρα

Στο site παντως της wd εχει ολα τα συμβατα μοντελα.

Δημοσ.

Είπαμε φτηνό όχι ένα πανάκριβο usb wifi που απλά υποστηρίζει και το wireless mode n.

Αν είναι να δώσεις 30 ευρώ για ένα απλό usb wifi τι να το κάνεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

ε πάρτε τη λίστα των συμβατών usb sticks και checkάρετέ τα ένα ένα στο skroutz, ότι βγει φτηνότερο το αγοράζετε...απλό δεν είναι? :P

Δημοσ.

Καλά είναι 30 ευρώ. Και ένα μίνι D-Link νομίζω που είναι στη λίστα των συμβατών και το έχουν Multirama και Public πάλι στα 30 είναι. Το έχω βρει και Ebay 25 ευρώ αλλά δεν είναι μεγάλη διαφορά. Αναρωτιέμαι πάντως αν κάτι κινεζιές που παίζουν στο Ebay φθηνά δουλεύουν και στο wdtv live...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...