Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Βρε παιδια,εχω διαβασει σχεδον ολο το τοπικ και δεν εχει λυθει η απορια μου...

Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα windows 7 για να για να γινει το wdtv share με το pc μου?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα windows 7 για να για να γινει το wdtv share με το pc μου?

Για δοκίμασε αυτά εδώ, είναι απο το wdtvforum.com:

Win7 (and Vista) has some issues broadcasting its availability on a network. You could try these changes to your Win7 box:-

Firstly, configure Sharing and Discovery:

1. Navigate to the Network and Sharing Center via the Control Panel

2. Click on the down arrow icons and select ON/OFF as follows:

Network Discovery - ON

File Sharing - ON

Public Folder Sharing - OFF

Printer Sharing - ON

Password Protected Sharing - OFF

Media Sharing - OFF

Next, configure the folder you want to share:

1. Select the folder

2. Right-click and choose 'Share' from the menu

3. From the drop-down box select the Everyone (All users in this list) account, making sure permissions are set to 'Reader'

4. Click the buttons Add, Share and Done.

Here are some further registry 'tweaks' if this doesn't work:

WARNING: This requires editing your PC's registry which, if edited incorrectly, can cause Windows systems to become unstable and unusable. So, follow the instructions below at your own risk. - we are not responsible for any damage caused by following these steps.

1. Navigate to the following location in the registry editor.

MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\

2. On the right side, double-click on 'everyoneincludesanonymous' and change the 'Value data' from '0' to '1'

3. Double-click on 'NoLmHash' and change the 'Value data' from '1' to '0'

4. Navigate to the following location in the registry editor:

MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters

5. Double-click on 'restrictnullsessaccess' and change the 'Value data' from '1' to '0'

6. Close the registry editor

Finally, restart your PC.

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτά εδώ, είναι απο το wdtvforum.com:

Καταρχας σ ευχαριστω!!!

Εκανα την παραπανω διαδικασια,δεν πειραξα ομως τη registry

Το pc μου εχει 2 σκληρους...C και D

Τα αρχεια που θελω να μοιραζομαι με το wd βρισκονται στον D οπου εχω κανει κοινη χρηση to everyone

Το ιδιο εχω κανει και στους φακελους που με ενδιαφερουν απ τον D πχ Movies Music κλπ

Σε ολους τους φακελους εχω κανει την ιδια ρυθμηση!!!

Καποια στιγμη ειδα τον φακελο Movies με οτι αυτος περιεχει (ταινιες avi),αλλα μονο αυτον!

Φακελους με mp3 και photos,δεν μου τους εμφανισε παρολο που εχουν την ιδια ρυθμιση με τον φακελο movies !!

Σβηνω το pc και το wd,τα ξαναανοιγω και δεν μου εμφανιζε κανεναν φακελο!!

Κοιταζω μηπως οι ρυθμισεις κοινης χρησης του φακελου με τις ταινιες εχουν αλλαξει,αλλα ειναι οι ιδιες!!

Τι βλακεια μπορει να εχω κανει βρε παιδια??

Σορρυ που σας ζαλιζω με βλακειες, αλλα αυτα εμενα μου φαινονται βουνο!!!

Υ.Γ.Εχω κανει update στο wd κι εχω εγκαταστησει το wd discovery στο pc

:unsure:

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα με το δίκτυο όταν βάλει το ανεπίσημο firmware "1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.5.3" με το να αντιγράφει στον δίσκο που έχει συνδεμένο στο wd tv live τα αρχεια από τον υπολογιστή με windows 7 64bit ultimate είτε πολύ αργά, είτε μερικά αρχεια καθόλου γιατί δεν "βλέπει καν" το wd tv live.

Με την επίσημη έκδοση 1.04.17 κανένα πρόβλημα αφού όλα μεταφέρονται και αρκετά γρήγορα 5 - 6 mb πάντα από lan100 ενώ με την 0.4.5.3 τα αρχεια αντιγραφόντουσαν με ταχύτητα 1 - 3 mb χωρίς να αλλαχτεί απολύτως τίποτα από τον υπολογιστή, ρουτερ κ.τ.λ. παρά μόνο το firmware στο wd tv live.

Δημοσ.

Καταρχας σ ευχαριστω!!!

Εκανα την παραπανω διαδικασια,δεν πειραξα ομως τη registry

Το pc μου εχει 2 σκληρους...C και D

Τα αρχεια που θελω να μοιραζομαι με το wd βρισκονται στον D οπου εχω κανει κοινη χρηση to everyone

Το ιδιο εχω κανει και στους φακελους που με ενδιαφερουν απ τον D πχ Movies Music κλπ

Σε ολους τους φακελους εχω κανει την ιδια ρυθμηση!!!

Καποια στιγμη ειδα τον φακελο Movies με οτι αυτος περιεχει (ταινιες avi),αλλα μονο αυτον!

Φακελους με mp3 και photos,δεν μου τους εμφανισε παρολο που εχουν την ιδια ρυθμιση με τον φακελο movies !!

Σβηνω το pc και το wd,τα ξαναανοιγω και δεν μου εμφανιζε κανεναν φακελο!!

Κοιταζω μηπως οι ρυθμισεις κοινης χρησης του φακελου με τις ταινιες εχουν αλλαξει,αλλα ειναι οι ιδιες!!

Τι βλακεια μπορει να εχω κανει βρε παιδια??

Σορρυ που σας ζαλιζω με βλακειες, αλλα αυτα εμενα μου φαινονται βουνο!!!

Υ.Γ.Εχω κανει update στο wd κι εχω εγκαταστησει το wd discovery στο pc

:unsure:

Μπηκα στη WESTERN DIGITAL :

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=3792&p_created=1255462536&p_sid=_ZQBKCkk&p_lva=&p_li=&p_redirect=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTQwLDE0MCZwX3Byb2RzPSZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9U0hBUkU!

και

http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3787&p_created=1255389287&p_sid=_ZQBKCkk&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTQwLDE0MCZwX3Byb2RzPSZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9U0hBUkU!&p_li=&p_topview=1

Ολα τα παραπανω τα εχω κανει.Υπαρχει κατι αλλο που περπει να κοιταξω?

Μηπως φταιει ο router? Εχω το SAGEM της OTENET

Το WDTV το εχω συνδεσει ενσυρματα...

Δημοσ.

Ολα τα παραπανω τα εχω κανει.Υπαρχει κατι αλλο που περπει να κοιταξω?

Μηπως φταιει ο router? Εχω το SAGEM της OTENET

Το WDTV το εχω συνδεσει ενσυρματα...

Ο router δεν φταιει αφου χρησιμοποιείς καλώδιο. Απ'οτι κατάλαβα στο wd βλέπεις το pc σου αλλα όχι τα shared folders ετσι; Δοκίμασε να βαλεις τα 3 registry κλειδιά γιατι απ'οτι διαβάζω σε ορισμένες εγκαταστάσεις win7 δεν συμπεριλαμβάνεται η anonymous προσβαση στο group everyone (δεν κατάλαβα γιατι σε "ορισμένες"), οποτε μ'αυτη τη ρυθμιση ως εχει, δεν βλέπει shared folders η συσκευή wdtv.

Αν έχεις στατικά IPσ (πχ 192.168.1.χχχ) ή γνωρίζεις τα IPs στο pc και στο wd, μπορεις να γράψεις στο RUN: "\\192.168.1.χχχ" (χωρις εισαγωγικά, οπου χχχ συμπληρώνεις ανάλογα). Αυτο για να δεις τα shares του PC και το σκληρό δίσκο/usb stick που πιθανως εχεις συνδέσει στο wdtv.

Δημοσ.

Τελικα ολα οκ!!!

Στην αρχη το φακελο με τις ταινιες τον εβλεπα μεσω media server,ενω τωρα βλεπω ολους τους φακελους μεσω network shares και κανεναν μεσω m.s..Παρολο που μου ζηταει κωδικο,απλα παταω το οκ και συνδεομαι.

Το γιατι βεβαια δεν το ξερω,αλλα δεν με απασχολει κιολας.

Το μονο προβλημα τωρα ειναι ,οταν βλεπω ταινιες hd,καποιες φορες ξεσυγχρονιζει το router...Μικρο ομως το κακο

Φιλε Pigeon,σ ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

Παιδιά χθές ύστερα από ανεπιτυχές παίξιμο ενός hd αρχείου, κόλλησε το μηχάνηματακι και το έβγαλα και το ξανάβαλα στην πρίζα. Τώρα αναβοσβήνει το led λειτουρίας και στην οθόνη έχει μόνο το λογότυπο WD media player live. Τι μπορώ να κάνω? Μόνο service? Η εγγύηση έχει περάσει...

Έκανα και το reset όπως μου είπε ο φίλος που απάντησε στο μήνυμα, αλλά τιποτα, καμιά άλλη ιδέα? Και να σκεφτεί κανείς ότι μολισ το είχα πάρει, πάλι το έκανε και πήγα και το είχα αλλάξει!

Δημοσ.

Έκανα και το reset όπως μου είπε ο φίλος που απάντησε στο μήνυμα, αλλά τιποτα, καμιά άλλη ιδέα? Και να σκεφτεί κανείς ότι μολισ το είχα πάρει, πάλι το έκανε και πήγα και το είχα αλλάξει!

Μαλλον ..πέθανε! :eek:

Logo Freeze on TV + Flashing LED

WDTV Live Dead Blinking LED

Δημοσ.

Παιδες καλημερα ,

να κανω μια ερωτηση που πιθανως εχει χιλιοειποωθει (συγχωρεστε με)

WD HD TV LIVE η EGREAT M34a ??

DTS downmix απαραιτητο για αυτο και ρωταω για τα συγκεκριμενα μηχανακια ...

εχω εναν m34a και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα θελω και ενα 2ο media tank και δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω ξανα egreat η αν το μηχανακι της wd ειναι πλεον εξισου ανταγωνιστικο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

εχω εναν m34a και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα θελω και ενα 2ο media tank και δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω ξανα egreat η αν το μηχανακι της wd ειναι πλεον εξισου ανταγωνιστικο.

Ευχαριστω

wd live παρε (εκτος οτι ειναι μαματο μηχανακι, μια αλλαγη δεν θα σε χαλαγε πιστευω.. :-D ) .Εκτος αν θες να πας σε sigma 8642 με κανα 60αρι παραπανω , πανω κατω.

Δημοσ.

thanks a lot !!

Βασικα δεν κρατηθηκα και πηρα εναν της LG στο ασχετο που τον βρηκα στα media markt σε πολυ καλη τιμη (99ευρω) με τα χαρακτηριστικα που ηθελα + wifi με αψογο design .

LG DP1W

τον δοκιμασα ολη νυχτα , μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο μηχανακι και πιο λειτουργικο απο το egreat m34a το οποιο μεχρι σημερα το θεωρουσα κορυφη .

Αξιζει καποιος αν θελει ενα καλο μηχανακι με DTS downmix και wifi να ριξει μια ματια στο DP1W

Δημοσ.

καλησπέρα

αν πάρω τη συσκευή και βάλω να παίξει αρχείο με DTS-HD ήχο θα τον στείλει από την οπτική κανονικά σε DTS-HD home cinema ή η ταινία θα είναι "μουγκή" ;

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...