Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εκαναν ολα αυτα, ειδα κι ενα video στο youtube με ενα τυπο που τα εξηγει για vista, παρολα αυτα μολις παω network shares εξακολουθει να ζηταει password...τι κανω λαθος ρε γμτ..

εχω βαλει στις ρυμισεις κοινη χρηση πολυμεσων στο ενεργο παρολα αυτα ομως δεν βλεπει το wd..επισης μου βγαζει το μνμ οτι η κοινη χρηση πολυμεσων ειναι απενεργοποιημενη αυτη τη στιγμη (παρολο που το χω στο ενεργο) ειτε επιδη η υπηρεσια κοινης χρησης δεν εκτελειται ειτε επειδη εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις του τειχους προστασιας. Για να ενεργοποιησετε την κοινη χρηση πρεπει πρωτα να επιβεβαιωσετε τις ρυθμισεις κοινης χρησης..

καπου εκει γινεται το λαθος αλλα τοση ωρα τραβιεμαι και δεν το βρισκω..

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τότε το ποιο πιθανό είναι να εχεις βάλει κωδικό στον υπολογιστή σου και συγκεκριμένα στο δίκτυο στα (s)vista για τσέκαρε το λίγο.

Δημοσ.

δεν εχω βαλει αυτο ειναι σιγουρο, η καρτελα βιβλιοθηκη ποια ειναι ρε παιδια?? απο εκει θα βρω την λυση..

Δημοσ.

Ποια είναι τα πιθανά αίτια?

1. Είναι θέμα modem - router ή το ότι η ενσύρματη δικτύωση, γίνεται μέσω homeplug και όχι κανονικού ethernet δικτύου?

2. Είναι θέμα wd live σαν σχεδίασης να κολλάνε τα HD videos σε χρήση μέσω δικτυακού φακέλου?

3. Είναι θέμα ρυθμίσεων στο WD Live, στο ρούτερ ή ακόμα και του συγκεκριμένου αρχείου mkv (bitrate κλπ) ?

4. Είναι ελλατωματικό οπότε το πάω πίσω?

1. Το πιθανότερο!

2. Οχι παιζουν κανονικά ακόμα και 1080p.

3. αν εχει πρόβλημα το αρχείο mkv, θα κανει σπασίματα και στο pc

4. Πριν το πας πίσω, να το δοκιμασεις με ενα καλώδιο απο το router στο wdtv live και μια τηλεόραση πρόχειρη.

δεν εχω βαλει αυτο ειναι σιγουρο, η καρτελα βιβλιοθηκη ποια ειναι ρε παιδια?? απο εκει θα βρω την λυση..

Δεν εχω vista για να σε βοηθήσω, ομως δες αυτο το link, εχει οδηγίες με φωτογραφίες.

Στα xp χρειάζεται να μπεί κωδικός στον user που προσπαθείς να κάνεις Login. Χωρις κωδικό δεν μπαίνει με τίποτε. :rolleyes:

Επίσης, αν ξέρεις το ip του PC σου (πχ. 192.168.1.5), γράψε στο START το εξής "\\192.168.1.5" (χωρις εισαγωγικά) για να δεις τι shares εχεις ανοικτά.

Δημοσ.

λοιπον..νεοτερα..καταφερα τελικα να δω τους φακελους απο το pc μεσω του wd...

ωραια λεω..τελειωσαμε τα καταφεραμε..αλλα...ματαια..οποιον φακελο και να επιλεξω μου βγαζει το μνμ, there is no media in the current folder..

με λιγα λογια τους βλεπει ολους αδειους..

κριμα κι ελεγα καθαρισα ρε γμτ..

Δημοσ.

Στο ξαναλέω είναι στάνταρ θέμα ασφάλειας από τα windows και όχι από το wd tv live είναι δεδομένο αυτό που σου λέω.

Ψάξε το λίγο καλύτερα στα windows και όχι στο wd tv live κάπου εχεις βάλει ασφάλειες κ.τ.λ. γι' αυτό και δεν σε αφήνει. δοκίμασες να κάνεις κοινόχρηστους καποιους φακέλους στο όνομα χρήστη "everyone" και "guest" αν όχι για δοκίμασε το.

Δημοσ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τα καταφερα ρε παιδια!!!

Και πως λετε?? καθε φακελο που θελω να κανω share, κανω δεξι κλικ, ιδιοτητες, ασφαλεια, επεξεργασια, προσθηκη, γραφω everyone και παταω ok..αυτο ειναι..ο φακελος εμφανιζεται κανονικα..

τωρα βεβαια γιατι πρεπει να γινεται αυτο ειναι αλλο καπελο..φταινε τα vista, φταιω εγω που ειμαι ασχετος..δεν ξερω..τουλαχιστον μετα απο 24 ωρες ολα καλα..

Ευχαριστω οσους βοηθησαν και συγνωμη που σας ζαλισα ρε παιδια..

Δημοσ.

Μα δεν κατάλαβες το απλούστατο.

Ότι δηλαδη αυτό το μήνυμα στο έβγαζε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ότι δηλαδη δεν είχες κάνει κοινόχρηστους τους φακέλους για όλους(everyone).

Δημοσ.

Παιδιά χθές ύστερα από ανεπιτυχές παίξιμο ενός hd αρχείου, κόλλησε το μηχάνηματακι και το έβγαλα και το ξανάβαλα στην πρίζα. Τώρα αναβοσβήνει το led λειτουρίας και στην οθόνη έχει μόνο το λογότυπο WD media player live. Τι μπορώ να κάνω? Μόνο service? Η εγγύηση έχει περάσει...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Έχω κι΄εγώ το WD TV LIVE MEDIA PLAYER, συνδεδεμένο με HDMI 1,3 στον ενισχυτή και με ίδιο καλώδιο στην TV.

Όλα πάνε καλά σε ήχο και εικόνα, αλλά μόλις βάλω να παίξει (.m2ts) αρχεία, ενώ τα παίζει μια χαρά, άμα όμως το πάω, για μια σκηνή που έχασα, λίγο πίσω η λίγο μπροστά (REV Or FF Buttons), πάει το έργο 15 η 20 λεπτά πίσω η μπροστά.

Εγώ πιστεύω το κάνει αυτό, γιατί τα .m2ts αρχεία είναι πολύ μεγάλα και με πολύ υψηλό bit rate, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας και τις γνώσεις σας.

Ένα άλλο που παρατήρησα μετά το τελευταίο UPDATE 1.04.17 (11/2010), είναι ότι στο άνοιγμα της συσκευής, το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι ένα μήνυμα "The AUTO Play Content Could Not Be Accessed" και έχει μία μόνο επιλογή, να πατήσεις το ΟΚ.

Αμέσως μόλις πατήσω το ΟΚ βγαίνει το MENU και συνεχίζω κανονικά. Τι σημαίνει αυτό το μήνυμα ???

Και μία τελευταία μου απορία είναι για τα COVER των ταινιών. Mέσα στον σκληρό δίσκο WD Passport, στον φάκκελο κάθε ταινίας έχω και το cover της σε μορφή (.jpg), με την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας, οπότε με MENU Thumbnail στο WD, βλέπω όλες τις ταινίες μου με τα Cover τους (φωτογραφίες) και διαλέγω όποια θέλω να δω. Και εδώ είναι το πρόβλημα, διότι στο κέντρο του κάθε cover, υπάρχει μία εικόνα ενός φακκέλου (Folder), που καλύπτει την φωτογραφία της ταινίας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει αυτή η εικόνα???

Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ένα άλλο που παρατήρησα μετά το τελευταίο UPDATE 1.04.17 (11/2010), είναι ότι στο άνοιγμα της συσκευής, το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι ένα μήνυμα "The AUTO Play Content Could Not Be Accessed" και έχει μία μόνο επιλογή, να πατήσεις το ΟΚ. Αμέσως μόλις πατήσω το ΟΚ βγαίνει το MENU και συνεχίζω κανονικά. Τι σημαίνει αυτό το μήνυμα ???

Πας Settings--->System Setting---> Autoplay --> OFF. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...