bluesattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Με 40 σε περιμένω να έρθεις να το πάρεις Μιαμ,
Trapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ασε το στερεοφωνικό προς το παρον, εσυ συνδεεις το live με την TV σου με HDMI οπως λες, αυτο μεταφέρει εικονα+ηχο. Στα ηχεία της τηλεόρασης λοιπον ακούγεται κανονικά η ταινία ή οχι; Αν εισαι οκ στην τηλεόραση, φταιει το καλώδιό jack που στέλνεις στον ενισχυτη. Αν συνεχίζεις να εχεις και στην TV πρόβλημα τοτε μαλλον φταιει το wdlive σου -εννοειται πως εχεις δοκιμάσει κι αλλες ταινίες εκτος απ'αυτη που εχεις προβλημα ετσι; Το Jack που συνδέεις τι καλώδιο είναι ακριβως; Ρωτάω γιατι το live δεν εχει έξοδο audio, πρεπει να χρησιμοποιήσεις την πλεξούδα που σου δίνουν μαζι στη συσκευασία. Αυτη η πλεξούδα έχει εξοδο RCA και οχι jack! Για πες λιγο περισσότερα τι συνδέεις με τι.. Φίλε pigeon σε ευχαριστώ πολύ, με έβγαλες από μεγάλο μπλέξιμο. Τελικώς για το βουητό έφταιγε μάλλον το καλώδιο που χρησιμοποιούσα για να δώσω ήχο στο στερεοφωνικό από τον player. Αρχικά έβαλα ήχο μόνο από την tv (μέσω hdmi) και είδα ότι δεν υπήρχε βουητό. Στη συνέχεια σύνδεσα και την πλεξούδα της συσκευασίας με το στερεοφωνικό και όλα καλά. Ούτε βουητό, ούτε τίποτα. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι.
george0083 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εχω full scrren σε ταινιες hd με μαυρες μπαρες πανω κατω, δηλαδη αυτες που ειναι 21:9, σε 16:9 TV ειναι πολυ σπαστικες!το zoom κοβει πολυ ευχαριστω
g-e-o Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 γεια χαρα..ελπιζω να μην παρεξηγηθω ρε παιδια αλλα επειδη απο οτι βλεπω οι πιο πολλοι απο εδω μεσα γνωριζετε το θεμα πολυ καλα..εγω που σημερα αγορασα ενα wd live και εχω αρκετες αποριες θα με βοηθησετε λιγο?? Καταρχας το modem που εχω ειναι το sagem 1540 πισω εχει 4 υποδοχες για καλωδιο ethernet, στη μια εχω συνδεσει το modem με το ps3 μιας και το λαπτοπ το εχω ασυρματα..το wd τωρα θα το συνδεσω με το δικτυο χρησιμοποιοντας οποιαδηποτε αλλη υποδοχη η πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο?? Μετα, αν θελω να δω μια ταινια που την εχω αποθηκευμενη στο pc εκτος απο το να την αντιγραψω σε ενα stickακι υπαρχει και αλλος τροπος, και ναι ποιος και πως?? Οταν ηθελα να δω μια ταινια που ειχα στον υπολογιστη την αντεγραφα σε stick ενσωματωνα και τους υποτιτλους με το aviaddsubs και την εβαζα στο ps3..τωρα πρεπει να κανω παλι την ιδια διαδικασια η αρκει απλα να μεταφερω το φακελο με την ταινια χωρις να εχω ενσωματωσει απο πριν τους υποτιτλους?? με λιγα λογια εχω την δυνατοτητα στο μηχανημα να επιλεξω απο το φακελο τους υποτιτλους χωρις να τους εχω ενσωματωσει απο πριν? Τις αναβαθμισεις που κυκλοφορουν απο καιρο σε καιρο να τις περναω η οχι?? ρωταω γιατι τοσο καιρο που διαβαζω τα μηνυματα σας εδω βλεπω οτι αρκετα παιδια αντιμετωπιζουν ορισμενα προβληματα οταν κανουν αναβαθμιση του λογισμικου.. Τελος, μεσω δικτυου μπορουμε να παρακολουθουμε οποιο site θελουμε η μονο τα προεπιλεγμενα απο το wd live?? Ξερω οτι ρωτησα πολλα κι ελπιζω να μην κουρασα..περιμενω την βοηθεια σας κι ευχαριστω εκ των προτερων..
bluesattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Οταν ηθελα να δω μια ταινια που ειχα στον υπολογιστη την αντεγραφα σε stick ενσωματωνα και τους υποτιτλους με το aviaddsubs και την εβαζα στο ps3..τωρα πρεπει να κανω παλι την ιδια διαδικασια η αρκει απλα να μεταφερω το φακελο με την ταινια χωρις να εχω ενσωματωσει απο πριν τους υποτιτλους?? με λιγα λογια εχω την δυνατοτητα στο μηχανημα να επιλεξω απο το φακελο τους υποτιτλους χωρις να τους εχω ενσωματωσει απο πριν? Τις αναβαθμισεις που κυκλοφορουν απο καιρο σε καιρο να τις περναω η οχι?? ρωταω γιατι τοσο καιρο που διαβαζω τα μηνυματα σας εδω βλεπω οτι αρκετα παιδια αντιμετωπιζουν ορισμενα προβληματα οταν κανουν αναβαθμιση του λογισμικου.. Τελος, μεσω δικτυου μπορουμε να παρακολουθουμε οποιο site θελουμε η μονο τα προεπιλεγμενα απο το wd live?? Ξερω οτι ρωτησα πολλα κι ελπιζω να μην κουρασα..περιμενω την βοηθεια σας κι ευχαριστω εκ των προτερων.. Δεν χρειαζεται ενσωματωση υποτιτλων.Αρκει το εξωτερικο αρχειο υποτιτλων παρεα με την ταινια .Θα πρεπει να εχουν ιδια ονομασια τα δυο αρχεια .Στο τελευταιο , αν ρωτας αν εχει browser , οχι ειναι η απαντηση.Τα προεπιλεγμενα. Στο αρχικο ερωτημα θα σε βοηθησουν οι δικτυακοι φορουμιτες.
pigeon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να εχω full scrren σε ταινιες hd με μαυρες μπαρες πανω κατω, δηλαδη αυτες που ειναι 21:9, σε 16:9 TV ειναι πολυ σπαστικες!το zoom κοβει πολυ ευχαριστω 21:9 τηλεόραση αλλο software τρόπο εκτός απο το zoom δεν βλέπω. το wd τωρα θα το συνδεσω με το δικτυο χρησιμοποιοντας οποιαδηποτε αλλη υποδοχη η πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο?? Πηγαινε σελίδα 54 στο αγγλικό manual (Network Setup) να δείς τις φωτογραφίες και τις οδηγίες, χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο wdlive.
g-e-o Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μετα, αν θελω να δω μια ταινια που την εχω αποθηκευμενη στο pc εκτος απο το να την αντιγραψω σε ενα stickακι υπαρχει και αλλος τροπος, και ναι ποιος και πως?? ευχαριστω γοα τις προηγουμενες απαντησεις γι αυτην ρε παιδια τιποτα??
g-e-o Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέσω δικτύου φυσικά. συμφωνω αλλα μηπως καποιος καλος ανθρωπος μπορει να μου εξηγησει λιγο την διαδικασια?? λιγο να με βαλει στην αρχη μην κανω καμια πατατα και μετα θα βρω τον δρομο μου.. Πρεπει να βαλω καποια συγκεκριμενη ip ωστε να μπορω να ανταλλασω αρχεια μεταξυ pc και wd?? τι να επιλεξω media servers η network shares?? χρειαζεται να κανω καποιες ρυθμισεις στο pc??
pigeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τα περιμένεις λιγο έτοιμα. Γιατι δεν διαβάζεις λιγο το λινκ του manual που σου εδωσα πιο πάνω; Οι μισές απαντήσεις είναι εκει μέσα, ξεκίνα εσυ να "φτιάχνεις" την εγκατάσταση και όπου κολλάς εδω ειμαστε.
g-e-o Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ολα αυτα τα εχω κανει καλε μου φιλε σε αυτο που εχω κολλησει ειναι στο network shares οπου μου βγαζει account anonymous password κενο απο εδω και περα δεν ξερω τι κανουνε..
yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Τελικά επέστρεψα το LG DP1W που μου έκαναν δώρο στην ονομαστική μου εορτή και απέκτησα τo WD Live (δεν είχα και πολλές επιλογές στα Media Markt). Ομολογώ ότι έμεινα εντυπωσιασμένος σε σχέση με το WD TV Gen 1 που είχα καθώς πλεον έχω πράγματα που μου έλειπαν σε καθημερινή χρήση (διαγραφή αρχείων, dts downmix). Έχω μια απορία όμως. Κολλάει σε χρήση αρχείων mkv 720p (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 1080p) όταν τα βλέπω μέσω δικτύου (επιλογή network share folder και όχι μέσω media server). Με την ίδια μέθοδο, τα απλά avi τα παίζει κανονικά. Tι μπορεί να φταίει? Στην αρχή πίστευα ότι έφταιγε ότι το αρχείο ήταν σε 5900 rpm σκληρό δίσκο αλλά το μετάφερα σε 7200 rpm και τα κολλήματα συνεχίζονται. Άλλο ένα δεδομένο είναι ότι η μεταφορά αρχείου από το PC στον δικτυακό δίσκο του WD Live όταν το χρησιμοποιώ ως NAS γίνεται με ταχύτητα 1.5 ΜΒ/sec Ποια είναι τα πιθανά αίτια? 1. Είναι θέμα modem - router ή το ότι η ενσύρματη δικτύωση, γίνεται μέσω homeplug και όχι κανονικού ethernet δικτύου? 2. Είναι θέμα wd live σαν σχεδίασης να κολλάνε τα HD videos σε χρήση μέσω δικτυακού φακέλου? 3. Είναι θέμα ρυθμίσεων στο WD Live, στο ρούτερ ή ακόμα και του συγκεκριμένου αρχείου mkv (bitrate κλπ) ? 4. Είναι ελλατωματικό οπότε το πάω πίσω?
g-e-o Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ολα αυτα τα εχω κανει καλε μου φιλε σε αυτο που εχω κολλησει ειναι στο network shares οπου μου βγαζει account anonymous password κενο απο εδω και περα δεν ξερω τι κανουνε.. κανεις??
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασες να πας στο μενού settings -> network settings -> auto log in to network share και να το κάνεις απλά on όπως και την άλλη επιλογή που έχει on/off πρέπει να την κάνεις κι αυτή on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα