Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως φταίει το firmware update ή να το πάω πίσω στα mediamarkt να μου το αλλάξουν;

Η επιστροφη ειναι το τελευταιο σταδιο.Πρωτα επιστρεφουμε σε παλιοτερο firmware (αν αμφιβαλλουμε για το νεο -εχοντας βαλει και τις ιδιες ρυθμισεις )και τσεκαρουμε :-)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακούω βουητό στα ηχεία του στερεοφωνικού ή όποια άλλα συνδέσω πάνω στην έξοδο του ήχου με jack.

Firmware παλιά που μπορώ να βρω; Ποιο θεωρείται το πιο σταθερό; Μήπως δεν φταίει αυτό και είναι hardware πρόβλημα;

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το συνδέσεις με οπτική ίνα?

Το τσακ που λες είναι πολύ κατώτερης ποιότητα σύνδεση ρε φίλε.

Μήπως δεν φταίει το wd tv live αλλά το ήχο σύστημα σου και ότι συνδέεις με τσακ απλά βγαζει αυτό το βουητό που λες?

Εγω δεν πιστεύω ότι φταίει το wd tv live αλλά ούτε το firmware που του εχεις περάσει.

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το συνδέσεις με οπτική ίνα?

Το τσακ που λες είναι πολύ κατώτερης ποιότητα σύνδεση ρε φίλε.

Μήπως δεν φταίει το wd tv live αλλά το ήχο σύστημα σου και ότι συνδέεις με τσακ απλά βγαζει αυτό το βουητό που λες?

Εγω δεν πιστεύω ότι φταίει το wd tv live αλλά ούτε το firmware που του εχεις περάσει.

Δυστυχώς το στερεοφωνικό μου δεν έχει οπτική ίνα. Επίσης στις αρχές είδα δύο ταινίες και δεν έκανε θόρυβο. Τώρα ο θόρυβος είναι τέτοιος που τα λόγια από τα βίντεο οριακά δεν ακούγονται.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω το βράδυ που θα σχολάσω να κάνω downgrade και θα σας πω τις εμπειρίες μου. Αν κάποιος πάντως έχει και κάποια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας πει.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες...

Αγόρασα χθες το μηχάνημα και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό για όσους θέλουν να απλουστέυσουν το τρόπο που θα βλέπουν ταινίες απο τον υπολογιστή τους.

Το μόνο μείον που βρήκα και οφείλεται λογικά στο ότι δεν το έχω ψάξει καλά και εδώ θα ήθελα τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζει είναι το ακόλουθο:

έβαλα 2-3 ταινίες σε ανάλυση Blu-ray αλλά όταν είναι να εμφανιστούν οι υπότιτλοι μου βγάζει κάτι ακαταλαβήστικα σύμβολα.

Σαν να μη καταλαβαίνει τα ελληνικά.

Γυρνάω απο το menu τους υπότιτλος στη δευτερη επιλογή και δε μου βγάζει τίποτα. στη τρίτη μου τα βγάζει στα Αγγλικά μία χαρα...

Τα ελληνικά όμως πουθενά.

Στον υπολογιστή όμως μία χαρά τα φέρνει τα ελληνικά.

όταν δηλαδή είναι οι υπότιτλοι σε extra αρχείο δεν μου φέρνει τίποτα που να διαβάζεται...

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Update ή κάτι παρόμοιο θα με βοηθήσει?

Υπάρχει ρύθμιση που γίνεται στο μηχάνημα???

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Είναι ακριβώς για το λόγο που είπες (ότι δεν το εχεις ψάξει αρκετά) είναι δυνατόν να μην υποστήριζε ελληνικούς υπότιτλους???

Ψάξε από το μενού του μηχανήματος να βάλεις σαν κωδικοποίηση υπότιτλων την "Greek windows-1253" και θα είσαι μια χαρά.

Καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν ποσταρουμε αμέσως την ερώτηση που αν το ψάξεις λίγο είδη έχει απαντηθεί σε αυτό το τοπικ.

Δημοσ.

Είναι ακριβώς για το λόγο που είπες (ότι δεν το εχεις ψάξει αρκετά) είναι δυνατόν να μην υποστήριζε ελληνικούς υπότιτλους???

Ψάξε από το μενού του μηχανήματος να βάλεις σαν κωδικοποίηση υπότιτλων την "Greek windows-1253" και θα είσαι μια χαρά.

Καλό είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν ποσταρουμε αμέσως την ερώτηση που αν το ψάξεις λίγο είδη έχει απαντηθεί σε αυτό το τοπικ.

έχεις δίκιο και ζητώ συγνώμη.

Απλά επειδή δε πρόλαβα χθες που γύρισα απο δουλειά να το ψάξω αναλυτικά, μπήκα σήμερα στο forum για να βρω απάντηση.

Δε κατάφερα λόγω φόρτου εργασίας να διαβάσω όλο το Θέμα απο την αρχή, που μάλλον θα έβρισκα λυμένη την απορία μου,

αλλά εστίασα στα σχόλια που διάβαζα το κατα πόσον είναι καλή η συσκευή.

Ευχαριστώ για την απάντηση "JUST-GAMER".

Δημοσ.

Δυστυχώς το στερεοφωνικό μου δεν έχει οπτική ίνα. Επίσης στις αρχές είδα δύο ταινίες και δεν έκανε θόρυβο. Τώρα ο θόρυβος είναι τέτοιος που τα λόγια από τα βίντεο οριακά δεν ακούγονται.

Ασε το στερεοφωνικό προς το παρον, εσυ συνδεεις το live με την TV σου με HDMI οπως λες, αυτο μεταφέρει εικονα+ηχο. Στα ηχεία της τηλεόρασης λοιπον ακούγεται κανονικά η ταινία ή οχι; Αν εισαι οκ στην τηλεόραση, φταιει το καλώδιό jack που στέλνεις στον ενισχυτη. Αν συνεχίζεις να εχεις και στην TV πρόβλημα τοτε μαλλον φταιει το wdlive σου -εννοειται πως εχεις δοκιμάσει κι αλλες ταινίες εκτος απ'αυτη που εχεις προβλημα ετσι;

Το Jack που συνδέεις τι καλώδιο είναι ακριβως; Ρωτάω γιατι το live δεν εχει έξοδο audio, πρεπει να χρησιμοποιήσεις την πλεξούδα που σου δίνουν μαζι στη συσκευασία. Αυτη η πλεξούδα έχει εξοδο RCA και οχι jack! Για πες λιγο περισσότερα τι συνδέεις με τι.. :confused:

Δημοσ.

Τα έγραψα καταλάθος και στο topic που αφοροθσε το πρώτο wd kai oxi to live οπότε το μεταφέρω και εδώ .

Εκανα update και στα 2 wd live που έχω. το πρώτο είναι συνδεδεμένο στο δικτυο απευθείας στο router και δεν μου παρουσιαζει καποιο προβλημα ( μεχρι στιγμής.... )Το δευτερο το έχω συνδεσει μέσω powerline και αρνειτε να παιξει ολοκληρωμένα μια ταινία ..... εκανα και roll back to firmware αλλα παρολα αυτα τα κολλήματα πάνε συννεφο. .Μετετρεψα και τα αρχεία μου σε iso πάλι τα ίδια ..... Δεν μπορώ να καταλάβω αφού γυρνάω στο παλιο firmware γιατί δεν παίζει κανονικά όπως παλια.... Το εχουν ξεφτιλίσει εκει στη wd.......

Ερχετε όμως το ac ryan playonHD2 mini kai το βλέπω το wd na πηγαινει αποθήκη......

Δημοσ.

Το εχουν ξεφτιλίσει εκει στη wd.......

Ερχετε όμως το ac ryan playonHD2 mini kai το βλέπω το wd na πηγαινει αποθήκη......

Ωραία, το πουλάς 30ε; :-D

Δημοσ.

Ερώτηση : Όταν βλέπετε ταινία από κοινόχρηστο φάκελο δικτύου (όχι με media servers), οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Και μια τελευταία ερώτηση : Έχει παρατηρηθεί καμια ασυμβατότητα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με τη χρήση Homeplug για δικτύωση του WD Live (έχω Level One PLI2040)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...