tiniakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 τελικός αξίζει η αγορά ενός WD Live ; η ανάλυση είναι καλή σε 1080p ; ο ήχος μεταδίδεται σωστά ; Η συσκευή μέσα στο σπίτι που έχει βγάλει πιο πολύ τα λεφτά της μετά το καζανάκι του μπάνιου! Εικόνα φοβερή. Πάρτο άφοβα.
pigeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Νέο Firmware - 1.04.17 Release 1.04.17 (12/30/10) Release 1.04.17 (12/30/10) * Resolved USB keyboard response time. * Resolved crashing when hot plugging USB keyboard. * Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime. * Resolved slow exiting from Flingo app. * Resolved inability to add to Deezer playlist. * Resolved Facebook not providing upload option. * Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly and YouTube. General Info: We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs. Προσοχή γιατί έχει κάποια issues, περισσότερα εδω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από pigeon
yiankap Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση προς όποιους το έχουν και το χρησιμοποιούν δικτυακά : Πραγματοποιεί μετακινήσεις αρχείων από τον server υπολογιστή, σε τοπικά συνδεδεμένο (μέσω USB) σκληρό δίσκο ?
nektarios1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση προς όποιους το έχουν και το χρησιμοποιούν δικτυακά : Πραγματοποιεί μετακινήσεις αρχείων από τον server υπολογιστή, σε τοπικά συνδεδεμένο (μέσω USB) σκληρό δίσκο ? Ναι
Kappas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Επειδη θελω να το αγορασω αμεσα... απο εσας που το εχετε παρει θελω να μαθω το εξης... με συνδεση μεσω ethernet στο δικτυο του σπιτιου οπου υπαρχει pc με αρχεια, εχετε δοκιμασει να παιξετε ταινιες 1080p (δηλαδη το πιο "βαρυ" φορματ που μπορει να αναπαραγει)??? η ροη του βιντεο ηταν κανονικη η ετρωγε κολληματακια ?? Με συνδεση usb2 φανταζομαι η ταχυτητα ειναι υψηλοτερη αρα και η αναπαραγωγη 1080p ταινιων απροβληματιστη. οποιος ξερει κατι ας απαντησει.. ευχαριστω. καλη χρονια Εμένα πάντως στα "βαριά" αρχεία μέσω ethernet μου κάνει σπασίματα από την αρχή που το πήρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τα firmwares. Απ'ότι φαίνεται σε μερικούς κάνει σπασίματα και σε άλλους όχι. Μέσω usb δεν έχει πρόβλημα.
Giannisrethymno Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά,έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο media player αλλά τώρα πρόσεξα πως υπάρχει και αυτό...Wd elements play Μερικοί γράφουν στα site πως δεν υποστηρίζει 1080p άλλοι λένε ναι.Τελικά έχει τις ίδιες δυνατότητες με το TV Live ή όχι.Ευχαριστώ.
Kappas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά,έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο media player αλλά τώρα πρόσεξα πως υπάρχει και αυτό...Wd elements play Μερικοί γράφουν στα site πως δεν υποστηρίζει 1080p άλλοι λένε ναι.Τελικά έχει τις ίδιες δυνατότητες με το TV Live ή όχι.Ευχαριστώ. Υποστηρίζει, αλλά στα αρχεία με μεγάλο bitrate θα τρώει σκάλωμα. Δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με το wd tv live. Φοράει χειρότερο chip και επίσης δεν έχει δίκτυο. Το μόνο επιπλέον που έχει είναι ο ενσωματωμένος δίσκος.
geornirv Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ με την σειρά μου. Έχω μια LCD TV και ένα hifi dvd player. Μπορώ να κάνω streaming από το pc μου (ταινίες, φώτο, ιντερνετικό ραδιόφωνο κτλ) στην τηλεόραση αλλά να ακούω τον ήχο από το Hifi μου ?? Αλλά η συνδεσμολογία να μου επιτρέπει επίσης να παίζω dvd από το hifi μου (αφού είναι dvd player με upscaling)??? Ευχαριστώ.
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε Kappa για την ενημέρωση.
varemarious Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Η συσκευή μέσα στο σπίτι που έχει βγάλει πιο πολύ τα λεφτά της μετά το καζανάκι του μπάνιου! Εικόνα φοβερή. Πάρτο άφοβα. ευχαριστώ πολύ .. θα το τιμήσω σύντομα..
geornirv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Κάπου διάβασα ότι μπορείς μέσω Tversity να αντιγράψεις Url των σταθμών και να τα κάνεις streaming και να τα ακούσεις στην TV ή στο hifi σου. Πώς γίνεται ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν τα κατάφερα.
Trapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το wd tv live και εγώ, είδα δύο ταινίες και μετά έκανα το firmware update. Από τότε όμως μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον ήχο, αφού τα ηχεία βουίζουν. Την εικόνα την μεταφέρω με HDMI και τον ήχο τον βγάζω στο στερεοφωνικό με jack. Δοκίμασα και άλλα ηχεία αλλά το βουητό παρέμεινε. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως φταίει το firmware update ή να το πάω πίσω στα mediamarkt να μου το αλλάξουν;
pigeon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Trapper στα ηχεία της τηλεόρασης ακούς βουητό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα